omanizer +size 5 ud af 5 stjerner
Anmeldelser

Womanizer +Size

Det tyske firma Womanizer ramte plet, da de for få år siden lancerede deres klitoris stimulator Womanizer W100. Den var et stort hit hos mange kvinder, og da Womanizer kom med den forbedrede og eksklusive udgave W500 hoppede endnu flere på vognen. Efterfølgende lavede de en billigere, men lige så god version, Pro40, for at få de kvinder med, som går mindre op i at deres sexlegetøj skal se eksklusivt ud og bare gerne vil have god kvalitet for pengene. De nævnte produkter er udgået i shoppen, men du kan i stedet prøve de nyere Womanizer produkter såsom Womanizer Classic, Liberty og Starlet 2

Nu har Womanizer lanceret endnu en klitoris stimulator. Den fungerer præcis som dens forgængere, men denne gang er den blot meget større.

Big and beautiful

Womanizer +Size er designet til parret, der gerne vil bruge sexlegetøj sammen, og til kvinden, der ønsker et længere stykke legetøj og dermed bedre kunne nå klitoris.
Med Womanizer +Size behøver man hverken at skulle strække sig eller anstrenge sig for at nå, og det er nemmere for en partner at holde den, hvis han eller hun gerne vil være med i legen.

Womanizer +Size er desværre ikke længere tilgængeligt i shoppen, men du kan i stedet få Womanizer Premium, som også har en god størrelse og samme, hvis ikke bedre, egenskaber. 

womanizer puste-suge-funktion

Til de, der ikke kender til Womanizer, kan jeg fortælle, at det er en klitorisstimulator og ikke en klitorisvibrator. I stedet for at vibrere suger Womanizeren vha. et vakuum blidt i klitoris.
Hovedet på Womanizer er helt rundt med et hul i midten, og den bløde silikone placeres rundt om klitoris.
Jeg synes, at det føles helt anderledes at bruge en Womanizer i forhold til at bruge en vibrator. Følelsen er meget mere intens, fordi al stimulationen sker på klitoris og ikke på de omkringliggende områder, som med en vibrator.
Orgasmen kommer også hurtigere, og det er for mig næsten umuligt at holde en lyd tilbage, når jeg bruger Womanizer. Det føles fantastisk godt!

Womanizer +Size

Womanizer +Size er, udover det bløde silikonehoved, udstyret med tre knapper: + og – der justerer de 11 niveauer og en On/Off knap. Den er dejlig nem at betjene.
På trods af sin størrelse er Womanizer +Size ikke tung. Den ligger godt i hånden, og selvom knapperne vender væk fra én selv, når man ligger med den, kan man nemt justere hastigheden, da knapperne også er plus size.
Udover et standard silikonehoved, leveres Womanizer +Size med et ekstra og større +Size hoved. Det er bare at prøve sig frem og se, hvilken der passer bedst.

Bedømmelse

Jeg synes, det er et flot stykke sexlegetøj med sine simple guldmarkeringer på den sorte og hvide overflade. Den er lækker, glat og kurvet og er både vandtæt og lydsvag. Jeg bliver aldrig træt af Womanizer, og jeg synes deres nye +Size er en perfekt storesøster til den lille søskendeflok.

Jeg giver Womanizer +Size 5 stjerner.

Psst! Læs også vores ultimative guide til Womanizer, hvor vi kigger nærmere på alle de nyeste modeller.