womanizer-2GO-anmeldelse
Anmeldelser

Womanizer 2GO

Womanizer er igen på banen med et nyt medlem til den lille Womanizer-familie.

Womanizer 2GO hedder den nye klitorisstimulator og er, som navnet antyder, lavet i en størrelse, så man kan tage den med i håndtasken. Produktet er desværre udgået i shoppen, men du kan i stedet prøve denne lille vibrator fra Screaming O, som har samme form.

Generelt

Womanizer 2GO er ikke en vibrator, men en stimulator.
Den fungerer på den måde, at den danner et lille vakuum omkring klitoris og skiftevis suger i og puster blidt på klitoris. Denne vibrator er derfor ikke det, man kender som en klitoris vibrator. Der er ingen vibrator i den lille maskine, men de sugende og pustende fornemmelser kan give følelsen af vibrationer i området.

Oplevelse og funktioner

2GO minder utrolig meget om dens forgængere, men der er alligevel sket nogle små ændringer hist og her.
Hvis vi starter med formen, er det her, den største forandring er sket.
Hvor de tidligere Womanizer-modeller ikke var designet efter noget særligt, er 2GO designet som en læbestift. Dog en meget stor læbestift.
Først var jeg ret skeptisk omkring dette, da jeg tænke, at den firkantede kasse umuligt kunne ligge godt i hånden, men det fungerer faktisk super fint.

Hvor 2GO ellers er blevet fornyet, er på betjeningen af den, og på antallet af niveauer. 2GO har kun én knap hvorpå man tænder, slukker og skifter imellem suge/puste niveauerne, som der er 6 af.
De ældre modeller har både tænd/sluk, + og – knapper og har hele 10 niveauer.
Så hvis man gerne vil have et bredere spænd med flere lave niveauer, vil jeg anbefale en af de andre modeller.
Men for en som mig, der godt kan lide kraftig stimulation, er Womanizer 2GO et super match.

Man kan godt blive lidt forskrækket, når man tænder Womanizer 2GO, da den brummer en hel del.
Men når du placerer det bløde silikonehoved rundt om klitoris, bliver lyden betragteligt dæmpet, og det er på ingen måde et lydniveau, som jeg finder distraherende.

Den er genopladelig, vandtæt, og det medfølgende silikonehoved kan nemt tages af. Rengøringen er så let som den overhovedet kan blive.
Derudover medfølger et ekstra silikonehoved i XL-størrelse.

Bedømmelse

Jeg har testet næsten hver eneste model af Womanizeren nu, og gang på gang har de givet mig nogle gode utrolig hurtige, kraftige og fantastiske orgasmer. Og ofte flere i træk! En Womanizer er uden tvivl en kvindes must-have. Når det kommer til selve stimulationen er Womanizer 2GO lige så god som de andre modeller. Det, der trækker lidt ned er, at man her kun har én knap til at styre igennem niveauerne og ikke + og – som jeg ellers godt kan lide, da det er nemmere at regulere med intensiteten. Man skal også lige være opmærksom på, at man ikke får en klitorisstimulator i en læbestiftstørrelse.

2GO er en super effektiv, brugervenlig og smart klitorisstimulator, og jeg kan varmt anbefale alle kvinder at anskaffe sig denne. Jeg giver 2GO 4 stjerner.

Psst! Læs også vores ultimative guide til Womanizer, hvor vi kigger nærmere på alle de nyeste modeller.