Guides

We-Vibe – Verdens Bedste Par Vibrator

Der kommer hele tiden nye produkter til inden for sexlegetøj. Konstant forsøger alle brands at forbedre og forny sig. Der er ét produkt, som virkelig har revolutioneret branchen; nemlig We-Vibe. We-Vibe er en par vibrator. Det kan du måske høre på navnet: We Vibe. Altså: Vi Vibrerer.

Om det er We-Vibes stimulerende vibrationer, der hentydes til i navnet, eller om det bare er de intime ”vibes”, der opstår mellem jer, når I elsker med den, skal jeg ikke kunne svare på. Måske er det begge dele. Jeg ved dog, at We-Vibe uden tvivl er kærlighedsvibrator nr. 1! Mere præcist kan det vist ikke siges.

Brug We-Vibe, imens I elsker

Det unikke ved We-Vibe er, at I kan bruge den, imens I elsker. Hun kan altså have We-Vibe siddende oppe i sig samtidig med, at han trænger ind i hende. Hun vil både kunne mærke ham og vibrationerne fra We-Vibe. Dette giver ikke blot en dejlig seksuel oplevelse men skaber også en nærhed mellem jer, som er meget intim.

Når han trænger ind, vil han automatisk presse vibratoren op mod hendes G-punkt, og derfor give hende endnu større nydelse.

En anden unik ting ved We-Vibe er, at hun også får stimuleret sin klitoris, imens I elsker. Den ene del af We-Vibe skal nemlig sidde udvendigt på hende.

We-Vibe er faktisk ikke kun en par vibrator. Den er også ideel for hende at bruge alene, både til klitoris og G-punkts stimulation.

På videoen herunder fortæller jeg lidt om den populære par vibrator.

Sådan bruger I We-Vibe

We-Vibe er meget simpel at bruge. Det kan dog godt kræve lidt øvelse, før den virkelig sidder i skabet.

Jeg har nedenunder lavet en step-by-step guide til, hvordan I bruger We-Vibe.

we-vibe-glidecreme_11. Start med at varme hinanden godt op, inden I tager We-Vibe i brug.

2. Smør glidecreme – f.eks Swede Woman Sensitive – på den del af vibratoren (den mindste del), der skal op i vagina og en lille smule på den del, der skal hvile på klitoris (den ende, hvor startknappen sidder).

Det vil gøre oplevelsen mere glidende og gør det desuden nemmere for ham at trænge ind.

we-vibe-i-action3. Før den mindste del af We-Vibe op i skeden, og sæt den anden del på klitoris. Sørg for at tænde We-Vibe, inden han trænger ind.

4. Nu kan han trænge ind i hende og vil automatisk presse We-Vibe op imod hendes G-punkt. Han mærker samtidig hende og vibrationerne fra We-Vibe på sin penis.

5. Det er en god idé at starte ud med rolige, blide bevægelser og forholdsvis stillesiddende stillinger. På denne måde finder i den rette teknik og kan herefter udforske We-Vibe på forskellige måder.

Hvad er forskellen på We-Vibe II og We-Vibe 3?

We-Vibe udvikler sig hele tiden, og vi sælger på Sinful.dk par vibratoren i to forskellige udgaver. En 2’er og en 3’er.

Den mest markante forskel på de to er, at We-Vibe 3 kan styres med en trådløs fjernbetjening. We-Vibe II, derimod, skal tændes og slukkes på den del af vibratoren, der hviler mod klitoris.

Også opladningen er trådløs på 3’eren. Den oplades med en magnetoplader, en slags docking station, som man bare sætter We Vibe ned i. We-Vibe II oplades ved, at du sætter en ledning ind i enden på den.

we-vibe-3_1We-Vibe 2 har 9 forskellige vibrationer. 3’eren har kun 6, men vibrerer til gengæld 40 % kraftigere.

Der er selvfølgelig også en lille prisforskel på de to udgaver. Og hvilken én du skal vælge, afhænger af dine behov. We-Vibe 3 er god, fordi I kan styre vibrationerne med fjernbetjeningen. We-Vibe 2, derimod, er perfekt, hvis du ikke ønsker helt så kraftige vibrationer.

We-Vibe II og We-Vibe 3 kan desværre ikke købes længere, da begge produkter er udgået. I stedet kan du købe en endnu bedre parvibrator fra 2020. Det nyeste skud på stammen er We-Vibe Chorus, som du kan bruge med både fjernbetjening og app.

Gode råd om We-Vibe

Sørg altid for at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med We-Vibe, da det giver jer den absolut bedste oplevelse.

I skal altid lade We-Vibe op i 24 timer, inden i tager den i brug først gang.

Sørg for at vende We-Vibe rigtigt. Den mindste del skal føres op i hende, og den største del skal hvile på klitoris. I kan altid kende den store del på, at det er her startknappen sidder.

Der er en god idé, at hun øver sig lidt alene med We-Vibe, inden I bruger den sammen. Alle kvinder er forskellige, og det kan kræve lidt øvelse at få den til at sidde korrekt.

Husk at rengøre We-Vibe efter brug med varmt vand og evt. en Sexlegetøj rengøring spray.

Lidt kolde facts om We-Vibe

We Vibe er fremstillet i 100 % medicinsk silikone. Det gør den meget behagelig og blød at mærke på, og materialet er med til at øge fleksibiliteten på We-Vibe. Alle kvinder er forskellige, men We-Vibe er så bøjelig og fleksibel, at den kan bruges af alle.

We Vibe har to motorer i sig. Én i hver ende. Dette giver en konstant, og stimulerende vibration hele vejen igennem vibratoren. I kan skifte mellem konstante og pulserende vibrationer.

På indersiden af We-Vibe sidder små riller, som vil stimulerer hende når I bruger den.

We-Vibe 2 er ”water resistant”(stænktæt) og We-Vibe 3 er ”waterproof” (100 % vandtæt). Begge udgaver kan vaskes under hanen og tages med i brusebad. We Vibe 2 bør dog ikke ”druknes” fuldstændig i vand.

We-Vibe modtog i 2011 en EROTIXXX Award som det mest populære sexlegetøj i verden.  Derudover er par-vibratoren kåret til det bedste sex-legetøj i TV-programmet ”Sex Up Your Life.

Findes der andet sexlegetøj fra We-Vibe?

Selvom We-Vibe er navnet på den populære par vibrator, så laver We-vibe også andre sexlegetøjs produkter. Fx We Vibe Salsa klitoris vibratorer, som er fremstillet i samme bløde materiale som par vibratoren.