Anmeldelser

We-Vibe Wish – En drømme vibrator

Generelt

We-Vibe Wish er en ny kropsvibrator fra We-Vibe. Den fungerer som en wand på den måde, at du udover på klitoris kan bruge den overalt på kroppen som et massageapparat, og så er den super kraftig – Dog ikke lige så kraftig som en wand.

Oplevelse og funktioner

Det første, der slår mig, da jeg åbner Wish, er, at den er smuk, og da jeg tager den op i hånden bliver førstehåndsoplevelsen endnu bedre. Udover den smukke blå farve og den flotte kurvede form er Wish overraskende blød. Silikoneoverfladen er tyk, og man kan derfor faktisk trykke sin finger lidt ned i den.
Så blød en vibrator har jeg aldrig prøvet før, og jeg er spændt på at mærke, og det er noget, der tilføjer lidt ekstra til oplevelsen.

We-wibe Wish

Wish er vandtæt og genopladelig. Man sætter den magnetiske oplader fast på de to små metalplader. Wish viser ved hjælp af en blinkende lille lampe, at den nu oplader.

Når lampen lyser konstant, er legetøjet fuldt opladt, og klar til 2 timers leg.

Vibratoren er meget simpelt udstyret. Udover de to metalplader til opladeren, er der kun én hvid knap, som tænder og slukker vibratoren, og som også bruges til at skifte imellem de 10 vibrationsmønstre.
Den er derfor dejlig nem at bruge. Dog jeg savner at kunne skrue op og ned for hastigheden af vibrationerne, da knappen kun skifter mønster, men det er der heldigvis råd for.

We-vibe Wish App We-Connect

Wish kan nemlig tilkobles en smartphone vha. app’en We-Connect, og pludselig har man adgang til en masse vibrationsmønstre, som man kan regulere hastighed og mønstre på – lige så tosset man vil.
Med app’en kan man også invitere sin partner med ind i legen, så han eller hun kan tage styringen over vibrationerne, både når man er sammen i soveværelset, men også på tværs af landet.

Wish har to kraftfulde motorer, og det kan høres og mærkes. Den er langt fra lydsvag, men giver til gengæld nogle kraftige orgasmer, og så er jeg villig til at gå på kompromis med lydniveauet.

De to motorer ligger ved siden af hinanden, og det giver vibrationerne en form for rullende eller bølgende bevægelse, som når ud i hele vibratoren. På den måde er det ikke kun klitoris, der bliver stimuleret kraftigt, men hele området omkring, og den ekstra bløde overflade føles super lækker på kroppen.

Bedømmelse

Det er ganske få ting, der skulle ændres for at få Wish op på topkarakter. Den fylder en god håndfuld, hvilket jeg godt kan lide, da det gør den nem at holde, men da vibrationerne er ret kraftige, kan det mærkes i hele hånden, hvilket kan være lidt irriterende.
Derudover er den som nævnt ikke helt lydsvag.

På trods af dette er Wish er helt fantastisk. Den er smuk, blød og ikke mindst effektiv.

Den får mig ikke i mål lige så hurtigt, som en Sinful Magic Wand, men vibrationerne føles pulserende og mere opbyggende, fordi de fordeles på et større område, og “bølger” fra side til side.

Wish er virkelig en drøm og får derfor 4,5 stjerner.


Er du mere på udkig efter en vibrator, du kan nyde sammen med din partner, så burde du kigge nærmere på We-Vibe Chorus Par Vibrator med Fjernbetjening og App. Du kan også læse blogindlægget We-Vibe Chorus – Den perfekte parvibrator, hvis du gerne vil vide lidt mere.