We-vibe Sync parvibrator anmeldelse 5 ud af 5 stjerner
Anmeldelser

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync er den bedste parvibrator – EVER!

Firmaet We-Vibe spytter den ene vibrator ud efter den anden. Deres seneste produkt, We-Vibe Sync, er en forbedret udgave af We-Vibe 4 Plus. We-Vibe Sync er, ligesom sin forgænger, en parvibrator. Det er en lille vibrator, som man benytter under sex. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre, som kan reguleres i styrke, med den medfølgende fjernbetjening. Den nederste del af vibratoren indføres i kvindens skede, og den øverste del hviler oven på kvindens klitoris.

Manden trænger ind i kvinden, så We­-Viben bliver presset op mod kvindens G-­punkt. På den måde får kvinden stimulation på G-punktet, men samtidigt på klitoris, og manden får ekstra stimulation på penis.

I forhold til forgængeren er der ikke noget nyt i dette. Det nye ved We-Vibe Sync er, at den er super fleksibel. De tidligere We-Vibe parvibratorer var lavet i solid silikone hele vejen igennem og kunne kun bøje lidt. We-Vibe Sync har to justerbare punkter, som man kan hive og skubbe i, så We-Viben kan formes, næsten som man ønsker det. Det er smart, for ikke to kvinder er ens. Nogle kvinders klitoris sidder lavere end andres, og derfor er det godt, at man kan justere i hvor We-Viben skal ramme.

Da jeg fik vibratoren, kunne jeg ikke vente med at tage den ud af æsken og teste dens fleksibilitet. Det gik nemt med at justere den øverste del, men det var mere svært at finde punktet i den nederste del af vibratoren. Jeg ville jo nødig knække den midt over. Da jeg fandt det, blev det nemt (og ret underholdende) at forme vibratoren og gøre hullet mellem de to “arme” så stort og så småt som muligt. Jeg fandt hurtigt ud af, at den kan bøjes virkelig meget.

We-vibe Sync parvibrator

We-vibe Sync parvibrator

Da jeg skulle prøve den med min partner tog det lidt tid, før vi fandt den helt perfekte form. Både jeg og min partner skulle jo “kunne være der”. Vi fandt ud af, at det var godt at gøre vibratoren så lille som muligt. Det gav mig et større tryk både på klitoris og på G-punktet, og det gav bedre plads til ham, hvilket han havde savnet ved vores We-Vibe 4 Plus. Da vi havde fundet den perfekte form, kørte det bare derud af.

Jeg elsker, at jeg kan få vibrationer samtidig med, at jeg er sammen med min partner.
Fordi vibratoren kan klemmes sammen, skulle jeg ikke holde den på plads på klitoris. Den sad der bare. Faktisk sad den så godt, at jeg nemt kunne rykke mig rundt i andre stillinger, uden den rykkede sig. Jeg testede den ligeledes uden min partner, og det var en lige så god oplevelse. Jeg klemte igen vibratoren helt sammen, så den nemt kunne sidde selv, og jeg havde dermed fri leg med mine hænder. Det var helt fantastisk!

Vibratoren er vandtæt, lydsvag, har en lækker blød overflade og kan køre i 90 minutter på kun 2 timers opladning. Jeg kan ikke sætte min finger på noget som helst. Der er ingen mangler ved We-Vibe Sync. Den er uden tvivl den BEDSTE parvibrator!

Jeg giver We-Vibe Sync 5 ud af 5 stjerner!


Produktet er desværre udgået, men bare rolig. Der kommer hele tiden nye og forbedret udgaver af We Vibe. Det nyeste skud på stammen er We-Vibe Chorus Par Vibrator med Fjernbetjening og App.

Vil du gerne vide mere om den nye parvibrator, så kan du læse alt om den i vores blogindlæg:
We-Vibe Chorus – Den perfekte parvibrator.