Anmeldelse af We-Vibe Rave
Anmeldelser

We-vibe Rave

En asymmetrisk sjover!

Så er We-Vibe kommet med en ny og spændende G-punkts dildo, Rave, som jeg virkelig har glædet mig til at prøve. Grunden til, at jeg har glædet mig ekstra meget til denne er, at Rave har en ret specielt udformning, da den er asymmetrisk. I følge We-Vibe er den formet sådan, så den rammer G-punktet helt perfekt, og det glæder jeg mig til at prøve.

Generelt:

Rave har 10 forskellige vibrations muligheder. Der er de “klassiske” konstante vibrationer, og så er der et par udgaver af dem med et ”mønster” eller som kan pulsere.
Styrken af vibrationerne er meget forskellige. Man kan skrue ned til nogle ganske milde vibrationer, og op til nogle virkelige kraftige vibrationer. Så der er en vibrations intensitet til alle i denne vibrator.

Rave er utrolig nem at betjene. Man trykker blot på den runde knap mellem +/ – tegnet og så er den i gang. Herefter kan man skifte mellem de 10 vibrations mønstre ved at trykke på den runde knap igen. Intensiteten af vibrationerne styres også på +/- knappen og det er super nemt.

Rave222Rave er en genopladelig vibrator, så den skal lige have et par timers opladning, før den er helt klar til brug. Vibratoren er lavet i 100 % silikone, er vandtæt og i forhold til hvor kraftig dens motor er, er den ret lydsvag. Under en dyne kan man næsten ikke høre den.

Oplevelse og funktioner:

Rave er meget let og ligger rigtig godt i hånden. Og den kan bruges både udvendigt og indvendigt.

Da jeg fører Rave ind, er jeg meget opmærksom på, hvordan den føles. Jeg tænker, at dens skæve form i designet må føles meget tydeligt indvendigt, men det gør det faktisk slet ikke. Jeg kan godt mærke, at den er asymmetrisk, men ikke synderligt meget, hvilket jeg synes er meget godt.

Men rammer den så G-punktet helt perfekt? Ja, det gør den helt bestemt. Men jeg må også sige at mine andre G-punkts dildoer rammer G-punktet lige så perfekt. Knapperne kan godt være lidt hårde og svære at ramme i kampens hede, men så må man jo lige tage en kigger på hvad man egentlig ligger og laver, hvilket jo også kan være et ekstra pift til legen.

Bedømmelse:

We-Vibe har helt klart lavet en rigtig lækker G-punkts dildo vibrator. Den glatte og bløde overflade, der dækker hele Rave, giver den et enkelt, men meget elegant design, og krumningen vinkler dildo vibratoren, så den er nem at ramme G-punktet med. Vibrationerne er intense og giver nogle gode dybe og effektive vibrationer.

Bonus-info:

We-Vibe har lavet en app der kan bruges til nogle af deres produkter. Den hedder ”We-Connect” og kan også benyttes med Rave. Man henter app’en på sin mobil og tilslutter derefter Rave til mobilen. Der er en god guide i selve app’en til, hvordan man gør. Når Rave er tilsluttet, kan man styre vibratoren via app’en. Og der er masser af funktioner at vælge imellem, så det er bare at prøve sig frem.

En ekstra feature, er, at man kan tilknytte andres smartphones via sin egen, uden at de skal være på samme internetforbindelse. Det vil sige at man kan ligge med dildo vibratoren i Danmark, mens partneren styrer vibrationerne fra sin smartphone i Kina, hvis han tilfældigvis skulle være på forretningsrejse der. Så er det pludselig ikke lige så hårdt at undvære hinanden, selvom han er væk et stykke tid.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Medicinsk silikone
VANDTÆT: Ja.
LYDNIVEAU: Støjsvag.
VIBRATIONSINDSTILLINGER: 10.
STØRRELSE: Længde: 22 cm. Bredde: 3,5 cm. på det bredeste sted.
BATTERITYPE: Opladeligt lithium ion batteri (USB oplader medfølger).
BRUGERMANUAL: Engelsk og tysk.

Har du lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Rave, kan du købe den ved at klikke her.