Anmeldelse af We-Vibe Nova
Anmeldelser

We-Vibe Nova – Anmeldelse hos Sinful.dk

Sjovt look – vidunderlig følelse!

Da jeg fik stukket Nova i hånden, var mit første indtryk at den havde en noget besynderlig form. Dildodelen er jeg med på, men selve klitorisvibratoren virkede meget krum og spids, og jeg var lidt bekymret for, om den ville ramme lige præcis, hvor min klitoris er placeret. Jeg har prøvet lidt forskelligt fra We-Vibe og de plejer at have ret godt styr på, hvad de laver, så jeg tænkte, at det var en god idé at tjekke brugsanvisningen for at se, om jeg kunne blive klogere på den spøjse udformning. Og det blev jeg. Det er nemlig ikke selve spidsen, der skal ramme klitoris, men (hele) den flade del. Så var jeg klar til at gå i gang.

Generelt:

Nova er det, man kalder en rabbit vibrator. Den har en dildodel med indbygget vibrator til indførelse og stimulering af G-punktet, og en vibratordel, der lægger sig på klitoris, når dildoen er indført.

Nova tændes med et tryk på den runde knap i midten og starter på den indstilling, man sidst slukkede den på. Den slukkes helt ved at holde den runde knap nede i et par sekunder.

Hele rabbitten er lavet i silikone – også håndtaget. Så det er kun visuelt, ved at den skifter farve fra lyserød til hvid, at man kan se forskel på selve dildodelen og håndtaget. Personligt synes jeg, at det er lækkert, at dildovibratoren ikke bliver ”delt” af forskellige materialer, som f.eks. et plasthåndtag, og den føles super lækker at holde på.

Oplevelse og funktioner:

Nova2Rabitten har 10 forskellige vibrationsindstillinger, som går fra de almindelige bølgende vibrationer til pulserende mønstre. Der er indstillinger, hvor begge vibratorer er i gang samtidig, og hvor de kører skiftevis.

Det tog mig et stykke tid at finde ud af, at man kan slukke og tænde for de to vibratorer på skift. Det vil sige, at man kan nøjes med at have vibrationer på klitoris eller på G-punktet eller begge steder samtidig.

Det gør man ved at trykke på den runde tænd-knap en enkelt gang. Så vil vibratoren forsætte i det vibrationsmønster, som den er indstillet på, men kun på klitorisdelen. Trykker man endnu engang er det kun G-punktsvibratoren der er tændt. Trykker man en tredje gang, vibrerer begge dele samtidig.
Det er super smart, men jeg savnede et par ord om det i brugsanvisningen, da det var ret tilfældigt, at jeg opdagede det.

Noget andet man skal være opmærksom på er, at når man har bladret sig gennem de 10 vibrationsindstillinger, og trykker en gang mere, slukker Nova helt. Det kan være lidt irriterende, hvis man lige er ved at opnå klimaks, og man tænker, at man lige vil fyre den af med den næste indstilling, og den så bare slukker.

Bedømmelse:

Jeg savner en mere udførlig brugsanvisning, der fortæller nogle grundlæggende ting, som hvornår den er færdigopladet, hvordan man skifter mellem vibrationerne af de to dele osv. Men så er rabbitten ikke mere avanceret end, at jeg selv regnede det ud undervejs. Og når det er sagt, så er Nova det hele værd.

Det er virkelig godt tænkt i sit design, ved at den krumme vibratordel hele tiden berører klitoris, når man bevæger dildoen frem og tilbage, og den føles vidunderlig i brug. Kombinationen af G-punkts- og klitorisstimulation får mig hurtigt i den 7. himmel, og jeg får nemt orgasme med Nova.

Det kan godt være, der ligger i den lidt dyre afdeling prismæssigt, men du får altså også virkelig noget for pengene, både designmæssigt med de ekstra tekniske features og generel funktionalitet.

Bonus-info:

15225_-_we-vibe_nova_rabbit_01We-Vibe har lavet en app, der kan bruges til nogle af deres produkter. Den hedder ”We-Connect” og kan også benyttes med Nova. Man henter appen på sin mobil og tilslutter derefter Nova til mobilen. Der er en god guide i selve appen til, hvordan man gør. Når Nova er tilsluttet, kan man styre vibratoren via appen. Og der er et hav af funktioner at vælge imellem, så det er bare at prøve sig frem.

En ekstra feature er at man også kan tilknytte andres smartphones via sin egen, uden at de skal være på samme internetforbindelse. Det vil sige, at man kan ligge med rabbitten i Danmark, mens partneren styrer vibrationerne fra sin smartphone i Kina, hvis han tilfældigvis skulle være på forretningsrejse der. Så er det pludselig ikke lige så hårdt at undvære hinanden, selvom han er væk et stykke tid.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Medicinsk silikone
VANDTÆT: Ja.
LYDNIVEAU: Støjsvag.
VIBRATIONSINDSTILLINGER: 10.
STØRRELSE: Længde: 22 cm. i alt. Indførbar: 11 cm. Diameter: 3,7 cm. (på det tykkeste sted).
BATTERITYPE: Opladeligt lithium ion batteri (USB oplader medfølger).
BRUGERMANUAL: Engelsk og tysk.

Er du blevet nysgerrig på at prøve Nova, kan du købe den ved at klikke her.