Anmeldelser

Anmeldelse: We-Vibe Magic Wand Vibrator

Måske kender du allerede til de populære massagestave eller såkaldte Magic Wands. Du har muligvis set den i et afsnit af tv-serien, Sex and the City, eller på bagerste hylde i dit lokale supermarked? Magic Wanden indtog det amerikanske marked for mere end 50 år siden med den oprindelige Hitachi Wand, og der er kommet hundredvis af modeller på markedet siden.

Men kan man virkelig blive ved med at genopfinde sådan en klassiker? Ja, det kan man! Det har We-Vibe bevist med sin seneste lancering af en Magic Wand Vibrator.

Læs mere i denne anmeldelse af We-Vibe Magic Wand Vibrator, hvor vi kigger nærmere på, hvad der gør dette sexlegetøj til noget helt særligt.


4 ud af 5 gule stjerner

Fordele
Designet er eksklusivt i både look og fornemmelse
Vibrationerne er rumlende og effektive i både blide og kraftfulde niveauer
Den egner sig både til at nyde alene og med din partner; både med og uden app
Smart Silence funktionen fungerer super godt og efter forventning

Ulemper
Smart Silence funktionen kan ikke bruges sammen med tilbehøret
Joysticket kræver lidt tilvænning at bruge


Eksklusivt og lækkert design

Flot emballage, der indeholder We-Vibe Magic Wand

Allerede på emballagen mødes man af We-Vibes legesyge og eksklusive udtryk, og det varer heldigvis ved, når man får øje på hovedpersonen. We-Vibe Magic Wanden er beklædt med lækker, fløjlsblød silikone fra top til tå. Den er behagelig at holde om og føles skøn mod huden uanset, om du bruger den på intime områder eller til kropsmassage – den kan nemlig begge dele.

Den er udstyret med et langt, let kurvet og ergonomisk skaft samt en fleksibel hals. Det gør den let at bruge i flere vinkler og følger kroppens naturlige konturer, både når du bruger den alene og når du inviterer din partner med.

Den har en lilla farve, som du måske genkender fra andre af We-Vibes populære produkter og uanset, om man bryder sig om den eller ej, så oser denne kraftfulde vibrator bare af lækkerhed og kvalitet.

Blide og kraftfulde vibrationer

We-Vibe Magic Wand byder på rumlende vibrationer i 10 forskellige mønstre og trinløse niveauer. Du kan nyde både blid og kraftfuld stimulation, så der er noget til enhver smag og til ethvert niveau. Den er altså både et match for dig, der ser dig om efter din første Magic Wand og dig, der har erfaring med andre modeller.

Kvindelig hånd fremviser en lilla We-Vibe Magic Wand

Du kan skifte mellem mønstrene med et tryk på en knap, men niveauerne styres på en helt ny måde. I stedet for knapper har We-Vibe Magic Wand nemlig en joystick lignende funktion, som kan skubbes op og ned. I stedet for at skulle trykke dig gennem flere forskellige niveauer, holder du bare joysticket inde, indtil du rammer en intensitet, der passer dig.

Som med mange andre We-Vibe produkter, kan den også bruges sammen med den gratis We-Connect app, som du finder i App Store eller Google Play. Med den får du både endnu flere vibrationer at vælge imellem og mange flere legemuligheder. Lad os vende tilbage til det senere.

Masser af nye og frække funktioner

Magic Wands er kendt for deres ekstra kraftfulde vibrationer, og We-Vibe Magic Wand er som nævnt i ovenstående afsnit ingen undtagelse. Men hvad byder den ellers på?

Udover joysticket og de intuitive vibrationer præsenter We-Vibe deres alletiders Smart Silence funktion. Den gør, at vibrationerne først begynder, når vibratorhovedet kommer i kontakt med din hud. Når du tænder din We-Vibe Magic Wand første gang, er funktionen slået til. Du undrer dig måske over, hvorfor vibrationerne ikke bare begynder med det samme, men det er heldigvis meningen. Ligeså snart du sætter hånden på vibratorhovedet eller lader det lande lige der, hvor det føles allerbedst, går vibrationerne i gang.

Den største fordel ved denne funktion er, at det gør hele oplevelsen til en ekstra diskret omgang. We-Vibe Magic Wand afgiver ikke noget lyd, med mindre den er aktivt i brug og stopper, så snart den fjernes.

Højre hånd holder We-Vibe Magic Wand, mens venstre hånd viser, hvordan man oplader vibratoren med det medfølgende USB-ladekabel

Du skal altså ikke bekymre dig om at blive afsløret undervejs, hvis du ligger alene under dynen. Du kan bare hurtigt fjerne vibratoren og gemme den væk under en pude, uden at skulle bekymre dig om at slukke.

Det er også en fordel, hvis du bruger den sammen med din partner under massage, forspil og sex. Når vibratoren har gjort sit arbejde, skal I ikke stoppe legen for at slukke eller skrue ned. Den kan bare ligge for sig selv på hovedpuden, mens I koncentrerer jer om hinanden.

Af andre egenskaber er det værd at nævne, at vibratoren er vandtæt og kan tages med både under bruseren eller i badekarret. Den strømlinede silikone byder hverken på huller eller samlinger, hvor vandet kan trænge ind, så udforsk endelig dine frække, våde fantasier. Den er også genopladelig, så du slipper for bøvlede ledninger og batteriskift. Der følger et magnetisk USB-ladekabel med, som du kan slutte til din computer eller adapter. En lille lampe på skaftet begynder at blinke og viser dermed selv, hvornår det er tid til opladning. En enkelt opladning giver dig op til hele to timers leg.

Fungerer både til singler og par

Med We-Vibe Wand følger der også to stykker tilbehør, som forvandler den kraftige vibrator til et helt nyt stykke sexlegetøj. Begge dele er i samme lækre silikone og har en forfriskende grøn kulør, der pifter den dybe lilla farve op. Tilbehøret sættes om vibratorhovedet, så vibrationerne forplanter sig til dem.

Du skal dog huske at slå Smart Silence funktionen fra, før du kan bruge wanden med tilbehøret Det gør du nemt ved at holde mønster-knappen nede i 5 sekunder. Du slår den til igen på præcis samme måde.

Den ene del er beklædt med bløde, legesyge tunger. De føles fuldstændig fantastiske mod klitoris og er perfekte som afveksling til de dybe, rumlende vibrationer, som mærkes, når man bruger den uden tilbehør. Tungerne kan også bruges til at pirre et par følsomme brystvorter.

We-Vibe Magic Wand og en hånd, der viser det medfølgende tilbehør

Den anden del forvandler We-Vibe Magic Wand til en effektiv penisvibrator. To bløde vinger omkranser skaftet af penis, mens bagsiden er beklædt med stimulerende riller.

Hold den stille og koncentrér vibrationerne om frenulum (den sensitive streng på undersiden af penis lige under penishovedet) eller kør den op og ned over penis med samme bevægelser som ved et handjob. En god vandbaseret glidecreme gør kun fornemmelsen endnu bedre.

We-Vibe Magic Wanden kan altså nydes af begge køn, men den er også helt oplagt at bruge sammen.

Kan du huske den før omtalte App? Det er nu, den virkelig kommer ind i billedet. Den kan nemlig meget mere end blot udvide sortimentet af vibrationer. Med den kan du eller din partner bruge en smartphone som fjernbetjening, uanset om I ligger ved siden af hinanden, i hver sit rum eller på hver sin verdensdel. På den måde kan I være intime sammen, selvom I ikke er fysisk tætte på hinanden. Sådanne lege kan føles som ugelange forspil og ender oftest med et ekstra frækt og forløsende gensyn.

Konklusion

We-Vibe Magic Wand Vibrator Sæt er alt det vi forbinder og elsker ved en Magic Wand og mere til. De nye funktioner gør kun oplevelsen bedre, og det medfølgende tilbehør åbner op for en verden af endnu mere nydelse. We-Vibe har endnu engang bevist, at de er eksperter i at lave legesygt sexlegetøj med et utal af anvendelsesmuligheder, og det bliver spændende at se, hvad de finder på i fremtiden.