Anmeldelser

Test af We-Vibe II

Testvinderen We-Vibe

Det efterhånden verdenskendte par-produkt, We-Vibe II, fik fornyeligt 9,5 ud af 10 stjerner i en stor britisk test.

Det var den britiske TV-station ITV’s morgenshow ”Sex Up Your Life” der i marts 2010 stod bag test af we-vibe, hvor par testede mange forskellige former for sexlegetøj.

Det populære par-produkt We-Vibe var blandt de udvalgte test-produkter og vibratoren fik en fantastisk flot anmeldelse. We-Vibe II modtog hele 9,5 ud af de max 10 stjerner.

TV programmets ”Sex Up Your Life’s” testpanel bestod af 3 par. Holly Yates 20 år og Craig Vernell 26 år, April 30 år og Adrian 39 år samt Vicky 27 år og Craig 35 år.

Bag om We-Vibe

Vibratoren er designet unikt til par og er den eneste ”selvsiddende” vibrator, som kan stimulere begge parter mens de elsker. Deraf deres slogan “Worn While You Make Love”.

We-Vibe II kom på markedet i 2008 og har siden da taget erotikbranchen med storm og vibratoren har med sine innovative funktioner og flotte design modtaget flere Awards, f.eks.

* ”Most Innovative Product” – Erotic Line Award
* ”Voted Toy Of The Year” – Talk Sex med Sue Johanson
* ”Hot Product” – Store Erotiva Award Winner
* ”Top Selling Product 2009” – ErotixxxAward, Europe’s Most Coved Adult Award 2009

We-Vibe II kan desværre ikke købes længere, da produktet er udgået. Til gengæld har We-Vibe i stedet produceret en endnu bedre parvibrator. Det nyeste skud på stammen fra 2020 er We-Vibe Chorus, der kommer med fjernbetjening og app.