Guides

We-Vibe – Den Ultimative Guide

Hvis I har været en lille smule nysgerrige på sexlegetøj til par og undersøgt lidt hist og her på det store internet, så har I helt sikkert stødt på We-Vibe. Det er så absolut ikke uden grund, for findes der et brand, som har specialiceret sig indenfor parvibratorer, så er det We-Vibe. De er blevet stemplet som “banebrydende” netop, fordi deres par produkter kan bruges under selve samlejet, og hvem vil ikke gerne opleve stimulerende vibrationer, imens man giver sig helt hen til hinanden?

Hvem er We-Vibe?

We-Vibe designer og fremstiller verdensklasse sexlegetøj til både par- og sololeg. Deres team består bl.a. af ingeniører, designerer, sexologer og doktorer, hvilket betyder at det færdige produkt er blevet målt, vurderet og udviklet på nogenlunde samme niveau som et schweizisk urværk. Det endelige resultat er derfor et sexlegetøj med et godt ergonomisk design og en upåklagelig, høj ydeevne – kort sagt: Det her gider du godt at investere i.

Opfinderen og stifteren bag det velrenommerede We-Vibe, Bruce Murison, kom på idéen, da han selv eftersøgte parvibratorer og undrede sig over, hvorfor der ikke fandtes nogle brugbare i forvejen, som nemt kunne bruges under samleje. Det der var tilgængeligt på markedet på det tidspunkt var både dårligt designet og fremstillet, så der var absolut ingen grund til at affyre Kronborgs kanoner af ren begejstring.

ung mand og kvinde der ligger i seng

Efter flere års intenst og hårdt arbejde, fik Bruce Murison endelig fremstillet det vi kender i dag, nemlig et sikkert, højtkvalitets, miljøvenligt sexlegetøj til par. Efter tusindvis af forskellige designs, opstod den idéelle løsning og resultatet blev den patenterede, silikonedækket bæres-under-samleje We-Vibe vibrator.

We-Vibes produkter er tilgængelige i butikker og webshops i mere end 50 lande. Derudover har de modtaget en syndflod af priser for deres innovative tankegang, design og overordnet lækre produkter, som giver kunderne fuld tilfredshed.

Siden den spæde start med en lille, fræk idé om en parvibrator er kongeriget kun vokset. Tankerne fik frit løb og sortimentet har både udvidet og udviklet sig med gode, solide produkter, som kan bruges af par og til solostunder.

Nu kender du historien bag og vil helt sikkert gerne vide mere om de fabelagtige produkter.

Det bedste sexlegetøj fra We-Vibe

Uanset hvilket We-Vibe produkt du vælger, får du både kvalitet og godt design, som to grundsten i dine kommende orgasmer. For at gøre det hele lidt mere overskueligt, går vi i dybden med nogle af produkterne, så samtlige rovfugle bliver misundelig på dit overblik.

We-Vibe parvibrator

Den klassiske, den uundgåelige og absolut en sikker vinder er We-Vibe Sync Par Vibrator. Et af Bruce Murison’s udgangspunkter var netop, at der ikke er to kroppe, der er ens. Derfor er det alfa og omega, at sexlegetøjet er behageligt og endda kan tilpasses individuelt, så man som par kan få den bedste nydelse. Sync parvibrator er fleksibel og kan justeres, så den nemt rammer kvindens G-punkt, imens den stimulerer klitoris. Den kan bæres under samleje, så manden også mærker de skønne vibrationer, inden det hele forhåbentlig fører til uforglemmelige multi-orgasmer.

Med We-Vibes Sync får I 11 vibrationsindstillinger, som både kan styres direkte på vibratoren eller via den medfølgende fjernbetjening. Derudover har We-Vibe naturligvis udviklet en app kaldet We-Connect, som også kan styre de vidunderlige vibrationer, uanset hvor i verden en af jer befinder sig. Vi lover at uddybe denne uvurderlige viden senere i indlægget, vi ville bare så gerne dele det med dig allerede nu. Appen kan nemlig bruges til store dele af We-Vibes sortiment.

lilla parvibrator med telefon app i baggrunde og hvid fjernbetjening i forgrunden

 

Den intuitive, opgraderede version af de første parvibratorer fra We-Vibe er Chorus. Den er kombinationen af samtlige forbedringer fra tidligere modeller, så I får både en bedre tilsluting, kraftigere vibrationer og en absolut favorit: En fjernbetjening som gør det muligt at indstille vibrationerne, når I klemmer den undervejs i jeres udfoldelser. Vil I gerne vide mere om den? Så har vi lavet en udførlig anmeldelse.

Designet med lette riller giver ekstra nydelse til G-punktet og klitoris. Imens de velkendte, justerbare led sikrer, at den passer til den enkeltes anatomi. Selvfølgelig vibrerer begge ender, så I kan følges ad. Med 10 vibrationsindstillinger, som kan styres via Squeeze Control fjernbetjeningen eller den tilhørende app, har I fri adgang til fornøjelse på et helt nyt plan.

lyserød par vibrator med lyserød fjernbetjening i forgrunden

 

Den enkle, let tilgængelige parvibrator fra We-Vibe er Unite. Hvis det I leder efter er noget simpelt, godt håndværk, som ikke kræver andet end to mennesker og den rette stemning, så er det Unite, I skal undersøge nærmere.

Som de andre parvibratorer stimulerer den både klitoris, G-punkt og penis, og den kan selvfølgelig også justeres, så den passer til jeres kroppe. Den har 10 vibrationsindstillinger, som styres enten via vibratoren eller fjernbetjeningen. Desuden har fjernbetjeningen en rækkevidde på op til 3 meter, så I kan eksperimentere med den forskellige steder.

lilla parvibrator i venstre side md hvid fjernbetjening i højre side

Det bedste til kvinder

Selvom parvibratorerne er udviklet til fornøjelse med en særlig udvalgt, kan de sagtens bruges af kvinder alene. We-Vibe har endda også udviklet andet sexlegetøj, med udelukkende kvinders nydelse for øje.

En kvindelig all time favorit er klitoris vibratorer, og inden for denne kategori kan vi mildt sagt godt kalde We-Vibes Touch for en vaskeægte bestseller. Klitorisvibratorens øverste del er formet som en bullet vibrator, så den kan ramme det helt rigtige sted. Resten af designet er kurvet og har en let buet flade, som placeres over klitoris. Touch bygger langsomt orgasmen op og kan eksempelvis bruges til edging.

lilla klitoris vibrator med spids top og buet ende

 

Hvis noget er godt til at begynde med, skal man ikke nødvendigvis forsøge at gøre det bedre. Alligevel har We-Vibe opgraderet dette lille vidunder, og her kommer Touch X ind i billedet. Designet er knap så kurvet og bredden af blevet lidt større, så du får et bedre greb. Der er tilføjet flere vibrationsindstillinger og selve udformningen gør den idéel til massage andre steder på kroppen.

Blå klitoris vibrator med buet form og sølv knapper i toppen

 

Er du mere til G-punkts orgasmer, så tag We-Vibe i hånden og se nærmere på Jive. De dybe orgasmer finder nemt vej ganske håndfrit via det ovale vibratoræg. Med 10 vibrationsindstillinger har du eller din partner den fulde kontrol, da Jive kan bruges med appen. Desuden bliver ægget nemt siddende, uanset om du ligger, står eller går – det er altså kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor du skal opleve din næste orgasme.

Blåt vibrator æg med telefon i baggrunden

 

Oplev pirrende nydelse med klitoris vibratoren Gala fra We-Vibe. Ved første øjekast ser den måske en lille smule spøjs ud, men lad dig endelig ikke narre, for med den ergonomiske form ved den præcis, hvad den skal. Du kan nemlig kærtegne klitoris fra to sider samtidig. Med en motor i hvert øre, som kan styres individuelt, kan du nyde to forskellige vibrationsindstillinger eller få dobbelt op på din favorit. Med 10 forskellige valgmuligheder via selve vibratoren, kan du nemt finde din favorit.

Rød klitoris vibrator med kaninører og telefon app i baggrunden

 

Psst! Hvis din nysgerrighed sprudler, og du har lyst til at vide endnu mere om klitoris vibratorer, så har vi skrevet denne ultimative guide.

De bedste til mænd

Som gaven der bliver ved med at give, har We-Vibe naturligvis også udviklet sexlegetøj til mænd. Det er de samme kriterier der går igen: Komfort, godt design og orgasmer på eliteniveau.

Den allerførste vi gerne vil fremhæve er den vibrerende prostata massager ved navn Vector. Den er ikke alene en fryd for øjet, den er også nem at indføre og med en justerbar hals og base, kan du forme den til at passe til lige præcis din anatomi. We-Vibe har sørget for, at Vector stimulerer mellemkødet, imens vibrationerne tager sig af dit indre. Inddrag fjernbetjeningen eller appen – enten alene eller sammen med en partner.

Mørkegrå prostata massager i højre side med hvid og grå fjernbetjening i venstre side

 

Giv dig hen og giv slip, for penisringen Verge er helt klar til at tage styringen for dig. Den er nem at placere omkring penis og pungen, så du både forstærker og forlænger erektionen. Desuden forkæler den mellemkødet med 10 forskellige vibrationsindstillinger, som kan styres direkte på enheden. Du kan også inddrage appen for et uendeligt antal vibrationsmuligheder. Selvom We-Vibe har designet Verge med penis, pung og mellemkød i fokus, kan den vendes og drejes på forskellige måder, så begge parter bliver forkælet af vibrationerne.

mørkegrå vibrerende penisring

 

En magic wand er noget, som mange umiddelbart kun tror er til for kvinders nydelse, men faktisk kan manden også få meget ud af den. Med Magic Wand Vibrator Sæt opstår der helt nye og fantastiske muligheder for orgasmer. For det første kan denne wand massere ømme muskler rundt omkring på kroppen, eller bruges til klitoris stimulering, men kombineret med det medfølgende tilbehør, kan mandens erogene zoner også få masser af opmærksomhed.

Det ene stykke tilbehør forvandler We-Vibes wand til en effektiv penis vibrator. Med to bløde vinger bliver det muligt at omfavne skaftet og nyde de stimulerende riller. Fokusér på penishovedet eller bevæg den op og ned på samme måde som et håndjob. De 10 rumlende vibrationer kan nemt styres på skaftet, eller I kan inddrage appen for et utal af muligheder. Hvis du stadig mangler en lille smule overbevisning, har vi selvfølgelig en anmeldelse klar til dig.

lilla magic wand vibrator med turkis penis masturbator om hoved

Fem frække stillinger med We-Vibe parvibrator

Som det fremgår af indlægget her, så er det svært at tøjle sin begejstring, når noget er så godt, som det We-Vibe formår at fremstille. Sync, Chorus og Unite kommer alle til at tilføje noget ganske særligt til jeres erotiske stunder, men der er alligevel et par stillinger, hvor det hele bliver ekstra dejligt med en par vibrator under dynen.

G-force

Han: Knæl på sengen og tag fat om hendes fødder, mens du trænger ind i hende. Skyd hofterne frem. Når hun er på plads, kan du flytte hænderne til hendes hofter.

Hun: Læg dig ned på sengen og løft knæene helt op til brystet. Lad ham trække dig op i den rigtige position.

Sammen: Han tager styringen med langsom og intens penetration. Hendes g-punkt vil blive kraftigt stimuleret i denne stilling

illustration af mand og kvinde i G Force sexstilling

Lovers rock

Han: Sæt dig på en stol og lad hende placere sig ovenpå dig.

Hun: Klatrer op på ham og sænk dig selv ned over ham. Bøj dine knæ og plant dine fødder på hver side af hans hofter. Placer dine hænder på hans skuldre eller på stoleryggen.

Sammen: Roter hofterne og bevæg jer op og ned i cirkelbevægelser.

illustration af mand og kvinde i Lovers' Rock sexstilling

Surf’s up

Han: Stil dig for enden af sengen. Træng ind i hende bagfra og hold fast i hendes ben, lige over knæene.

Hun: Læg dig på sengen med hovedet nedad og benene ud over kanten. Spred benene så der er plads til ham.

Sammen: Hold det simpelt og godt når stødende giver bølger af nydelse.

illustration af mand og kvinde i Surf's Up sexstilling

Party rocker

Han: Sæt dig i skrædderstilling og hold om hendes ben, mens hun sænker sig ned over dig.

Hun: Sæt dig på hans skød, med ansigtet imod ham. Tag benene omkring hans lænd og pres dig ind til ham.

Sammen: Begynd at bevæge jer frem og tilbage sammen, og øg tempoet når I nærmer jer klimaks.

illustration af mand og kvinde i Party Rocker sexstilling

Zero to 60

Han: Læn dig tilbage på sofaen, så du sidder behageligt.

Hun: Sæt dig overskrævs på ham, med ansigtet imod ham, og bøj benene så dine knæ er ved hans armhuler. Læn dig langsomt tilbage så dit hoved næsten når jorden. Hvil dine hænder mod gulvet for at få støtte.

Sammen: Gør ham vild af nydelse som du støder frem og tilbage imod ham. Saml eller spred benene for ekstra følelse.

illustration af mand og kvinde i Zero to 60 sexstilling

We-Connect App

Tidligere var vi inde på, at der selvfølgelig er udviklet en gratis app kaldet We-Connect, som kan bruges med en stor del af sortimentet hos We-Vibe.

Appen er overskuelig og simpel at bruge, så den seksuelle spænding kan blive brugt på hinanden og ikke på unødige EDB-frustrationer.

Med dette lille vidunder kan I videochatte og skrive beskeder, connecte jeres yndlings legetøj med telefonen og styre hinandens vibrationer – også selvom I befinder jer i hver jeres land. Det betyder, at hvis I ikke har mulighed for at mødes fysisk i en periode, kan I starte videochatten og se hinanden i øjnene, imens en af jer, eller begge to, bliver forkælet med vibrationer, som den anden har kontrol over. Der er et utal af muligheder, uanset om I er i samme rum eller ej. I har også mulighed for at lave en playliste med skræddersyet vibrationer, så jeres yndlings toner bliver kombineret med jeres yndlings stillinger, når vibrationerne følger sangens rytme.

I får derfor et uendeligt antal vibrationsmuligheder, som kan bruges hvor og hvornår I har lyst til at nyde hinanden og jeres We-Vibe.