Anmeldelser

We-Vibe Classic

– bringer sexen op på et nyt niveau

Den klassiske We­-Vibe parvibrator er tilbage, og nu med forbedringer. We­-Vibe var det første firma, der for alvor slog igennem med denne form for sexlegetøj til par og har siden udviklet parvibratoren i forskellige modeller. Med We-­Vibe Classic er de gået tilbage til den oprindelig mere buede form, mens materialet er en lækker, silkeglat silikone, og det er noget der virker.

Produktet er desværre udgået i shoppen men prøv den nyere og forbedrede version We-Vibe Chorus Par Vibrator med Fjernbetjening og App. Du kan købe den på vores hjemmeside eller starte med at læse mere om den i dette blogindlæg: We-Vibe Chorus – Den perfekte parvibrator.

Generelt:

Lad mig først forklare, hvordan den fungerer: We­-Vibe Classic er en lille vibrator som man benytter under sex. Den har 10 forskellige vibrationsmønstre som kan reguleres i styrke, med den medfølgende fjernbetjening. Den nederste del af vibratoren indføres i kvindens skede, og den øverste del hviler oven på kvindens klitoris.

Manden trænger ind i kvinden, så We­-Vibe’en bliver presset op mod kvindens G-­punkt. På den måde får kvinden stimulation på G-punktet men samtidig også på klitoris, og manden får ekstra stimulation på penis.classic-how-to-we-vibe-800-wm-compressor

Oplevelse og funktioner:

Vibratoren er nem at føre ind, og min partner og jeg oplevede ingen problemer med at den gled ud selvom vi prøvede forskellige stillinger.

Den indvendige del af vibratoren føles helt vildt fantastisk. We­-Vibe’en er ikke særlig stor, men man oplever alligevel, at man bliver fyldt ekstra godt ud, og jeg opnåede klimaks meget hurtigt og flere gange – noget jeg ellers normalt ikke har så nemt ved.

Klitorisdelen fungerede dog knapt så godt. Jeg følte ikke at vibrationerne var kraftige nok og den havde det med at rykke sig lidt. Det hjalp dog at holde en hånd på den. Men samtidig var den indvendige stimulation så intens, at jeg faktisk ikke behøvede den store opmærksomhed på min klitoris.

Min partner syntes også at den var en succes. Når han bevægede sig ind og ud, føltes vibrationerne på hans penis meget ophidsende.

Fjernbetjeningen kan godt drille lidt, da det ikke var altid, den reagerede med det samme på mine ”befalinger”. Det er der dog heldigvis råd for, da en af de nye features ved We­-Vibe Classic er, at den kan styres ved hjælp af en app til mobiltelefonen, som We-­Vibe efterhånden har tilknyttet mange af deres produkter. Bruger man denne, er der ingen problemer med betjening af vibratoren.

Bedømmelse:

Selvom klitorisdelen ikke gjorde særlig meget for mig, gav We­-Vibe’en mig stadig en enorm tilfredsstillelse, og jeg er simpelthen vild med denne her parvibrator. Jeg glæder mig til at bruge den igen og igen og…

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Medicinsk silikone.
MÅL: Længde: 8,4 cm., Højde: 5,5 cm., Diameter: 2,9 cm.
FJERNBETJENT: Ja, via fjernbetjening eller smartphone app.
TRÅDLØS: Ja.
FORBINDELSE: Bluetooth 4.0 (kræver ikke login).
VIBRATIONER: 10 forskellige og justerbare
MULIGHED FOR INDIVIDUELLE VIBRATRIONSPROGRAMMER: Ja.
LADETID: 4 timer
VIBRATIONSTID: Op til 3 timer ved lav intensitet, op til 90 min. ved høj.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt lithium (oplader medfølger – fjernbetjening oplades i hylsteret)
BRUGERMANUAL: Engelsk.