Anmeldelser

We-Vibe Chorus – Den perfekte parvibrator

Der er sket meget, siden We-Vibe lancerede deres første parvibrator We-Vibe 1 tilbage i 2008. Deres populære vibratorer har vundet flere forskellige priser gennem årene og givet masser af skønne orgasmer i soveværelser verden over.

Uanset om du kender til We-Vibes historik og tidligere modeller eller om det er første gang, du ser nærmere på det bedst sælgende design, så fortjener sidste skud på stammen – We-Vibe Chorus Par Vibrator med Fjernbetjening og App – sin helt egen præsentation.

Chorus er We-vibes hidtil mest intuitive parvibrator og byder på helt nye teknologier, som gør oplevelsen endnu bedre. Men hvad kan Chorus, som andre parvibratorer ikke kan? Det dykker vi nærmere ned i, i blogindlægget her.

We-Vibe parvibrator – Hvad er det?

We-Vibes parvibratorer har en helt særlig form, som gør, de kan bæres af kvinden, mens I har samleje. Den slanke del føres ind i skeden, hvor overfladen og vibrationerne stimulerer hendes G-punkt. Samtidig er der plads til, at han trænger ind og også får glæde af vibrationerne. Den udvendige del falder på plads mod kvindens klitorisområde, og her er der også pirrende vibrationer på spil.

Psst! Vidste du, at 20-25% af kvinder ikke kan opnå orgasmer udelukkende ved penetration? Mange kvinder har brug for at få stimuleret klitoris også – præcis som Chorus gør. I øger altså chancen for skønne orgasmer til jer begge under samleje.

Kilde: DR.dk

We-Vibe Chorus har to justerbare led, så den kan vinkles og indstilles på flere måder – ingen kvinder er ens, og derfor er det en fordel at kunne opnå en personlig pasform.

Parvibratorer som Chorus kan bæres håndfrit, så I kan bruge jeres hænder til kærtegn af andre erogene zoner. Det kræver dog tit lidt øvelse, førend man finder den helt rigtige måde.

Indtil da kan man forsøge at variere mængden af glidecreme, lade en hånd hvile på den udvendige del eller afprøve stillinger som missionær, ske eller cowgirl, som er særligt gode med We-Vibes par vibratorer.

Har I brug for at få genopfrisket de forskellige stillinger? I kan heldigvis få masser af inspiration i vores ultimative guide til sexstillinger.

Hvad er nyt?

We-Vibe kalder selv Chorus for deres mest intutive vibator hidtil, men den byder på meget mere end veludviklet intuition.

Chorus kan betjenes på flere forskellige måder alt efter, hvad der passer jer bedst. I kan vælge mellem 10 forudindstillede vibrationer direkte på knappen på vibratoren eller udforske de mange muligheder via fjernbetjeningen og We-Vibes gratis We-Connect app.

Fjernbetjeningen har helt traditionelle knapper, hvor I kan skifte intensitet eller mønster, men den har også den nye Squeeze Control funktion. Med den kan I klemme om fjernbetjeningen for at højne intensiteten på vibrationerne.

Med det smarte AnkorLink har We-Vibe forbedret bluetooth forbindelsen, når I styrer vibratoren via We-Connect appen. Tidligere modeller har forbundet sig direkte til vibratoren, men med AnkorLink dannes forbindelsen i stedet via fjernbetjeningen og smartphone.

Det betyder, at forbindelsen ikke svækkes eller blokeres af jeres kroppe, af vand eller vægge for den sags skyld. Så længe at fjernbetjeningen er tæt på vibratoren, så kan I sagtens sidde i hver jeres rum uden at forbindelsen afbrydes.

Appen gør det også muligt at bevare erotikken, selvom I befinder jer på hver jeres verdensdel. Den ene af jer kan eksempelvis styre vibrationerne fra sin smartphone under en forretningsrejse i Kina, mens den anden ligger under dynen derhjemme og hviner af fryd.

Med Chorus introducerer We-Vibe desuden deres Touch Sense Modes. Det lader jer styre vibrationerne ved hjælp af berøringer eller bevægelser, og det er intuition i særklasse!

Er der mere?

We-Vibe Chorus har et par ekstra esser i ærmet, hvis du stadig lister plusserne op.
Den er nemlig også vandtæt, hvilket er helt perfekt, hvis I er vilde med at hygge jer under bruseren eller i badekarret. Det gør det også rengøringen af vibratoren let og hygiejnisk.

Både vibrator og fjernbetjening er opladelige, så I ikke skal tænke på at skifte batterier. Der medfølger en smart opladestation med USB-kabel, som de begge oplades i. Det er også det helt oplagte sted at opbevare dem på en diskret måde, indtil næste gang.

We-Vibe Chorus? Det bli’r et ja tak!

Uanset om I har erfaringer med We-Vibes tidligere modeller eller om I er på udkig efter jeres første par vibrator, så er Chorus ikke til at komme udenom. Det eksklusive design, brugervenligheden og de mange muligheder for frække lege gør den uden tvivl til et nydelsesfuldt bekendtskab.

I videoen herunder kan du se, hvordan We-Vibe Connect App’en fungerer.