Vive Ombra
Anmeldelser

Vive Ombra

Ombra er desværre udgået i shoppen!

Generelt

Ombra er en ny genopladelig G-punktsvibrator fra det elegante mærke Vive.

Jeg har ikke testet andre Vive-produkter, kun set dem, men nøj, hvor er det et smukt og elegant design. Hele serien har nogle helt unikke former, og jeg synes ikke, det ligner sexlegetøj. Faktisk synes jeg, at Vive Ombra ligner en dyr designertelefon. 

Oplevelse og funktioner

Vive Ombra er dækket af blød medicinsk silikone, bortset fra håndtaget, som er lavet i hård plastik i en guldlignende farve. Det er især kombinationen med den guldlignende farve, der gør at Ombra ser smuk ud.

Den er vandtæt og kan derfor nemt gøres ren både før og efter brug.

De tre betjeningsknapper sidder tæt på håndtaget og er også lavet af plast. Det gør, at de er nemme at finde og trykke på, selv hvis man leger i mørke.
På + og – knapperne skifter man mellem de 10 vibrationsmønstre, og midterknappen bruges udelukkende som tænd- og slukknap. Det er dog en skam, at den knap kun har én funktion, da jeg godt kan lide at have én knap til at skifte mønstre på og justere niveauerne på + og – knapperne. Men det er nem nok betjening, og når man først har fundet det vibrationsmønster, man kan lide, er det bare at holde sig til det.

Vibratoren er ikke just lydsvag, men den larmer heller ikke. På laveste niveau kan man knapt høre den under dynen, hvorimod højeste niveau sagtens kan høres.

Dildoen er meget fleksibel og kan bøjes 90 grader på midten. Jeg har dog ikke kunnet lure, hvordan et bøj på midten skal kunne gøre noget ekstra godt, men måske er der nogle andre kvinder, som det fungerer super godt for.
Selve vibrationsniveauerne ligger på et rigtig godt niveau. Den er til den kraftige side uden at være voldsom. Den er fantastisk at bruge på klitoris pga. det brede og flade hoved, og den giver også god stimulation indvendig.
Udvendigt kommer det flade hoved virkelig til sin ret, men indvendigt oplever jeg, at det desværre ikke rammer helt så godt som andre G-punktsdildoer, hvilket er ærgerligt, for det er virkelig en smuk, simpel og lækker dildovibrator.

Bedømmelse

Jeg giver Vive Ombra 3 stjerner.

Den er simpelthen så flot og helt fantastisk som klitorisvibratorMan rammer nemt lige der, hvor man skal, også hvis det er en partner, der bruger den på én. Desværre er den ikke meget værd som G-punktsvibrator, og det er jo egentlig det, den er lavet til. Hvis du vil lære mere om, hvordan du rent faktisk finder dit g-punkt, kan du læse vores guide til det her