Guides

Vibratoræg – Hvor meget larmer de egentlig?

“Okay, der må være andre end mig, der har været nervøse for at tage et vibratoræg med uden for soveværelset”, var min første tanke, da jeg fik stukket et i hånden.

Det viste sig hurtigt, at det ikke var helt ved siden af.

Udover nysgerrige kollegaer, var der også en hel del i venneflokken, som gerne ville vide, hvor lydsvagt sådan et æg egentlig er.

Så jeg satte mig for at teste fire forskellige vibratoræg for at se, om de larmer lige så meget, som jeg bilder mig ind, at de gør (spoiler: Det gør de ikke).

Jeg rangerer dem selvfølgelig også for dig, så du ved, hvilke der er mest lydsvage.

To hænder og et vibratoræg

De indledende øvelser

Bare tanken om at stå i kø med alle sine dagligvare og have et summende underliv, der for mig lyder højere og højere, er virkelig grænseoverskridende!

Derfor startede jeg også et helt andet sted. Derhjemme.

Ingen fjernsyn, ingen podcast, ingen musik. Bare mig og et vibratoræg.

Og ja, dér lyder det højt. For der er stille, og jeg kan mærke vibrationerne og høre dem på en anderledes måde, end hvis det var en anden, der havde det i.

Jeg sagde ikke noget til min partner, og til at begynde med opdagede han heller ikke noget. Men pludselig kunne jeg alligevel se en ændring i ansigtsudtrykket. For der var en svag summen, der ikke plejede at være der.

Glæden var stor over, at det var et vibratoræg og ikke arbejdstelefonen i bunden af tasken, der brummede.

Endnu bedre er det, at der følger en fjernbetjening med vibratoræggene, så du snildt kan styre det selv eller lade din partner tage over. Du kan stoppe vibrationerne helt undervejs eller skifte mellem dem, og fjernbetjeningen er som regel så lille, at den er diskret at have i hånden.

Vi testede fire forskellige vibratoræg og her er, hvad der skete.

Fra soveværelse til udeliv

Det første æg, der skulle afprøves, var Amaysin Love Vibratoræg.

Jeg var lidt nervøs ved det hele, så vi gik en kort tur i et område, hvor der sjældent er mange mennesker.

Det viste sig at være en kæmpe fordel!

For det første var det nemmere at slappe af, når der ikke var mennesker omkring mig. Min partner og jeg kunne grine af det hele, og vi fik prøvet alle vibrationerne (som var tilpas rolige til, at jeg kunne slappe af imens).

Gik vi helt tæt sammen uden at tale, kunne man høre en svag summen, men ellers var det vist kun mig, der lagde mærke til det.

Kvinde holder et vibratoræg i hånden foran et træ

Jeg blev lidt vovet

Det næste, der blev testet ude i den virkelig verden, var Sinful Vibratoræg.

Min partner fik fjernbetjeningen i hånden, jeg satte ægget på plads og vi gik over for at handle ind til date night.

Det lyder måske en lille smule mærkeligt at bruge ægget i et supermarked, men det er oplagt til at teste det af: Der er larm fra flere forskellige ting i forvejen, du bevæger dig rundt fremfor at sidde stille, og du kan hurtigt komme derfra igen.

Vi testede det en smule af på vejen, og jeg blev overrasket over, hvor kraftige, vibrationerne er! Det betyder også, at det larmer lidt mere end nogle af de andre, jeg prøvede.

Men gik vi et par meter fra hinanden, kunne det ikke høres. Selv da vi var inde i butikken, var der ikke nogen, der opdagede noget, heller ikke da vi stod i kø.

Kvinde med en indkøbskurv og et vibratoræg i hånden

Cafébesøg med usynlig makker

Nu var de to første forsøg gået over al forventning, så selvfølgelig var turen kommet til noget lidt vildere – cafébesøg!

Med LELO Lyla 2 som min makker på turen, følte jeg mig modig nok til at tage en kop kaffe siddende med andre mennesker omkring mig.

Det var en blandet fornøjelse!

For nok var ægget lydsvagt, men vibrationerne var stærke, så på en hård træbænk uden pude, føltes det ikke super rart for mig, og den brummende lyd var også højere, end hvis jeg stod op. Derfor blev det en meget hurtig kop kaffe.

Ingen opdagede noget, men jeg kan konstatere at skal man sidde ned med sådan et æg i, skal det være på en meget blød enkeltmandspude, så det mindsker lyden og ikke leder vibrationerne videre til sidemanden, hvis I sidder på samme bænk.

Kvinde med bog, kaffekop og vibratoræg

Nu eller aldrig

Som det allersidste æg i kurven lå Velve Evy og ventede på mig.

Talte rygterne på kontoret sandt, skulle det være et af de mest lydsvage vibratoræg på markedet.

Min partner og jeg tog derfor afsted til en bar, hvor jeg på forhånd vidste, at der var bløde sofaer og stole at sidde på.

Der var forholdsvist roligt, da vi ankom, og der var kun et par andre gæster udover os.

Vi får tændt ægget og det kunne ikke høres! Der var lidt baggrundsstøj og lav musik, så der var ingen chance for, at nogen skulle opdage den stille summen.

Kvinde på en sofa med vin, snacks og et vibratoræg

Hvad skal jeg med et vibratoræg?

Nu lyder det måske ikke som de vildeste oplevelser, jeg har fået ud af det her, men det var virkelig sjovt at prøve!

Det var en fælles ting som vi kunne grine af, det var virkelig sjovt undervejs og at have den slags små hemmeligheder med sin partner, viste sig at være enormt pirrende.

Til at starte med var jeg virkelig nervøs for, om det kunne høres.

Men ikke ét eneste menneske virkede til at opdage det.

Jeg kunne høre det, for det var trods alt mig, der havde det i, og min partner kunne høre det, hvis der var helt stille, og der virkelig blev lyttet efter.

Der er ingen grund til at bruge det under dyre restaurantbesøg eller i biografen, for det kan være en trykkende følelse at sidde ned i længere tid, når du har det i.
Desuden kan det være svært at slappe helt af, når du er nervøs for, om andre kan høre det.

Derfor: Brug det et sted, hvor der er en lille smule larm i forvejen (fuglesang, baggrundsmusik, andre mennesker, der taler, noget vand der bruser).

Og hey, så lovede jeg dig en anmeldelse af, hvilket vibratoræg der er mest lydsvag.

På en flot fjerdeplads har vi Sinful.

Tredjepladsen går til Amaysin Love.

Som den flotte to’er har vi LELO Lyla 2.

Og det æg, der nærmest ikke kunne høres, var Velve Evy!

Hånd holder fire vibratoræg

Skal jeg prøve det?

Hvis du har lyst til at overraske din partner og have en sjov aften, skal du helt sikkert prøve det.

Vil du udelukkende bruge det til seksuel tilfredsstillelse, er det nemmere at få det til at ramme rigtigt, når du har mulighed for at rette og justere på det undervejs. Afhængig af hvor privat du er som person, klares det nok bedst i trygge omgivelser.

Jeg havde en fest med vibratoræggene, da jeg først var kommet i gang. Det skal helt sikkert prøves igen!