Guides

Sådan vælger du det bedste sexlegetøj til håndbagagen

Ahh!!! Sommeren er over os, og for mange er det ensbetydende med ferietid. Ferien er det tidspunkt, hvor vi har størst mulighed for kvalitetstid sammen. Det er den tid, hvor vi bedst kan slappe af og sætte nærhed og intimitet på menuen, uden at blive forstyrret af hverdagens mange gøremål.

Skal du på sommerferie med din partner, og overvejer du at gøre ferietiden ekstra fræk, kan sexlegetøj være et godt krydderi til jeres leg efter en lang og varm dag under solens livgivende stråler.

Men inden du pakker, er der et par ting, der er gode at have med i overvejelserne, når du skal vælge kuffertvenligt sexlegetøj. I hvert fald hvis du vil mindske chancen for at blive stoppet i lufthavnens security samt undgå, at det fylder for meget.

6 tips til at vælge kuffertvenligt sexlegetøj til håndbagagen

Der er helt sikkert er andre ting, du hellere vil bruge din tid på end at fremvise og diskutere dit sexlegetøj med lufthavnens sikkerhedspersonale, mens hundredvis af andre rejsende venter bag dig i køen. Men sexlegetøj er faktisk blevet meget mere mainstream de seneste år, og sikkerhedspersonalet i de fleste større lufthavne er efterhånden trænet i at genkende det.

Der findes dog ikke rigtigt nogle specifikke retningslinjer for, hvilken slags sexlegetøj du må tage med ud at flyve. Det er lidt op til sikkerhedspersonalet i kontrollen, hvad de mener udgør en trussel for passagerer og luftfartssikkerhed.

Der er dog nogle regler, du skal have for øje, især hvis du kun skal have håndbagage med. Så hvis du følger vores råd, skal du endelig ikke lade frygten for at få luftet din yndlingsvibrator i fuld offentlighed stoppe dig i at pakke den med.

1) Sørg for at vibratoren ikke tænder i sikkerhedskontrollen

Hvis du vil have en vibrator med på ferien, så pak den uden batterier, eller vælg en med tastaturlås. Så er du nemlig helt sikker på, at vibratoren ikke tænder i kufferten og vækker unødig opmærksomhed – sikkerhedspersonalet skal jo nødigt tro, det er en bombe, der ligger og tikker.

Du kan også med fordel pakke sexlegetøjet i en æske og lægge det øverst i håndbagagen. Pak alt tilbehør som fjernbetjening og oplader med i æsken – dit legetøj virker ikke som en faretruende genstand, hvis det er pakket i en æske, og når det ligger øverst i bagagen, er det nemmere og mere diskret at komme til, hvis sikkerhedspersonalet gerne vil inspicere det.

 

2) Vælg kompakt sexlegetøj

Der er sikkert mange andre ting, du også gerne vil have med i kufferten, så gå efter sexlegetøj, der ikke fylder for meget. We-Vibe Unite og Sinfuls vibratoræg er begge gode eksempler på populære parvibratorer, der både er effektive og kompakte – og så er de selvfølgelig sjove at lege med sammen.

3) Undgå stål og metal i håndbagagen

Husk, at din håndbagage skal igennem en metaldetekor, og en ståldildo eller analplug af stål vil derfor vække meget opsigt i sikkerhedskontrollen – især hvis personalet synes den ser mistænkelig ud og beder om at tage den frem. Det kan derfor være en fordel at vælge sexlegetøj af andre materialer, som f.eks. plast eller silikone. Og hvis håndjernene skal med, så pak dem i læder i stedet.Pak din Sinful Jewel Butt Plug i tjek ind-bagagen

Tænk også over sexlegetøjets form, og lad for en sikkerheds skyld være med at tage legetøj med, der f.eks. er formet som en pistol eller en patron. Har du et stykke sexlegetøj af metal, som du absolut ikke kan undvære på ferien, så læg det i den kuffert, som du indleverer, i stedet for at tage det med i håndbagagen. Så undgår du unødige misforståelser og pinlige optrin.

4) Lad den ekstra lange dildo blive hjemme

Eller pak den i den bagage du tjekker ind. Cylindriske genstande på 30 cm eller længere må ikke pakkes i håndbagagen, så hvis du ikke kan undvære din ekstra store dildo på ferien, må du pakke den den i tjek ind-kufferten – så undgår du, at sikkerhedspersonalet forveksler den med en knippel. Derfor, hvis du kun skal have håndbagage med, så pak en dildo i lidt mindre størrelse – der skal jo også være plads til det frække lingeri og kondomerne.

 

5) Vælg det vandtætte sexlegetøj til ferien

Hvis du vil undgå at skulle tænke over, hvor og hvornår på ferien dit sexlegetøj kan bruges, bør du gå efter noget, der er vandtæt. Så kan du bruge sexlegetøjet, præcist hvor du har lyst, og så er det også nemt at gøre rent bagefter. Et godt eksempel på populært sexlegetøj, der både er vandtæt, og som I kan nyde sammen, er Come Together penisringen fra Sinful.

Sinful Come Together Penisring

6) Glidecremen skal pakkes som væske

Hvis lysten melder sig, når I er afsted på tur, kan det også være en god idé at have glidecreme inden for rækkevidde. Ved at vælge en vandbaseret glidecreme, kan I bruge den sammen med alle former for sexlegetøj og kondomer.

Husk, at du må have op til 100 ml. med i håndbagagen, og at det skal pakkes i en gennemsigtig plasticpose. Hvis du ikke lige har lyst til at have en stor flaske glidecreme med i tasken, kan du også få små breve med 4 ml vandbaseret glidecreme, som f.eks. Sinfuls Glidecreme Sæt, der nemt kan ligge i en pung, håndtasken eller i lommen.

 

Vores favorit sexlegetøj til kufferten

Selvom du nu ved, hvordan du vælger det rette sexlegetøj til ferien, kan det stadig være svært at vide, hvor du skal begynde. Derfor giver vi dig vores bud på det bedste og mest velegnede sexlegetøj, som du kan pakke ned i din kuffert uden problemer. Disse omfatter løsninger til både mænd og kvinder, som kan bruges med eller uden partner, så alle kan opnå nydelse i den dejlige ferievarme.

Sinful 2-i-1 Love Æg og Klitoris Vibrator

Sinfuls 2-i-1 vibrator æg er særligt perfekt til ferien, hvis I er et par, som godt kan lide at udfordre grænser. Det lille æg sættes op i vagina, hvorfra vibrationernes styrke kan styres af en partner med en fjernbetjening, hvad end I er på hotellet eller i det offentlige rum. Hvad der gør det endnu bedre er, at fjernbetjeningen har dobbeltfunktion, så den også kan anvendes som en trussevibrator. Du kan altså opnå en intens g-punktorgasme via ægget og en klitorisorgasme med trussevibratoren.

Den er lille og kompakt, vandtæt og uden batterier. Det er altså intet problem at pakke den med i kufferten, så I kan nyde den hede stemning og de frække lege i offentligheden på jeres næste ferie.

sort vibrator æg og fjernbetjening

Sinful Petite Mini Magic Wand

Hvis du er en kvinde, som ikke er villig til at gå på kompromis med din nydelse, er det uden tvivl Sinuls Petite Mini Magic Wand, du skal pakke med i kufferten. Det er en miniature udgave af den kendte Magic Wand, som er perfekt til klitorisorgasmer. Trods sin størrelse er vibrationerne kraftige, så du ikke kommer til at savne noget, når du bruger det lille vidunder.

Den er let at pakke med på ferie på grund af sin kompakte størrelse og er både vandtæt og genopladelig.

lille sort magic wand vibrator liggende

Mr. Membr Explosive Handjob

Mr. Membr Explosive Handjob er den perfekte løsning, hvis du som mand skal afsted på ferie og ikke vil nøjes. Med dette onanisleeve er du sikret en orgasme, der får dig helt op at ringe. Materialet er blødt og fleksibelt, mens de nubrede detaljer på indersiden tager oplevelsen til et helt nyt niveau.

Sleevet kommer i en rund og kompakt indpakning, som gør det umuligt at se, hvad det egentlig er, samtidig med at den ikke fylder noget i din kuffert.

onanisleeve i sort og blå rund indpakning

 

God ferie og held og lykke med kuffertpakningen 🙂