Guides

Undercover sexlegetøj

Er du den lidt glemsomme type, som kan finde på at lade dit sexlegetøj liggende fremme ved et uheld? Mangler du inspiration til at finde det perfekte sexlegetøj, som svigermor ikke ville kunne spotte, så læs med her hvor vi har samlet flere ideer til hvad du kan anskaffe dig af frække legesager, som bestemt ikke ser ud som sexlegetøj. Og her er noget for både mænd, kvinder og par.

Til kvinder:

crave_vesper_vibrator_halsk_deCrave Vesper er en smuk halskæde. Men den er også udstyret med en effektiv lille vibrator, så du altid har en vibrator lige ved hånden. Mange bruger også denne smukke kæde som et frækt symbol til deres partner om, at når de bærer vibratoren, betyder det, at man virkelig har lyst til at lege.

Rocks off BambooRocks Off Bamboo 10 Speed Klitoris Vibrator har udseende som en læbestift, men er en rigtig snyder, for det er i virkeligheden en klitorisvibrator. Dens firkantede udformning foroven gør den nem at placere meget præcist på klitoris for ekstra intens stimulation. Og på grund af dens diskrete størrelse, kan du nemt have den med dig i håndtasken. Dette produkt er desværre udgået men prøv i stedet, denne LELO Mia 2 vibrator, som også ligner en læbestift i design.

twenty-one-diamond“Diamonds are a girls best friend”, som man siger. Bijoux Indiscrets Twenty One Diamond er ingen undtagelse. Den er udformet som en stor diamant og ville sagtens kunne bruges som pynt i vindueskarmen. Vibratoren ligger utrolig godt i hånden, og så er den udstyret med mange forskellige vibrationsniveauer, så der skulle være noget for enhver smag.

i-rub-my-duckie-orginal-01I Rub My Duckie ligner, og er, en badeand. Bare med lidt flere funktioner end den almindelige af slagsen. Den er velegnet til både almindelig massage, men kan så også bruges til intimmassage. Og den er (selvfølgelig) 100 % vandtæt, så man kan bruge den i badekarret.

Til mænd:

waterwoman_3Nej, det er ikke en stor isterningepose, men til gengæld et onaniprodukt til mænd. Han fylder Water Woman med kropstempereret vand, og posen har selvluk (ligesom almindelige isterningposer), så vandet bliver indenbords. Så tilføjer han bare lidt glidecreme og trækker sleevet ned over sin penis, der føles som en dejlig, varm vagina.

10303-tenga-eggs-6-packTenga-æggene er meget populære – ikke mindst på grund af deres diskrete udseende som ja – æg. Endda serveret i en æggebakke. Inde i skallen gemmer der sig et blødt og fleksibelt sleeve, der kan strækkes helt op til 30 cm. Mønsteret på ydersiden af æggene viser, hvilken struktur sleevene har indvendigt, da de alle stimulerer på hver sin måde. Se det brede udvalg hos Tenga

monkey-spanker-09Monkey Spanker Solo ligner et forstørrelsesglas, men dér hvor glasset ville have siddet, er der i stedet et hul, hvor penis skal igennem. Den er også udstyret med en lille vibrator, som kan give ekstra pirrende stimulation. Når den bruges med glidecreme, bliver oplevelsen bare endnu mere sensuel, når han bevæger den lille makker op og ned af sin penis. Produktet er desværre udgået men prøv i stedet denne version fra Fun Factory

13792_-_hot_octopus_ii-03Screaming O Pacos Taco er, pudsigt nok, udformet som en taco-skal. Men kunne også godt ligne en silikone grydelap. Det er et onanisleeve, som han svøber rundt om sin penis og med sin rillede struktur, føles det meget pirrende, når han kører det op og ned af skaftet. Produktet er desværre udgået men denne version fra Hot Octupus besidder mange af de samme egenskaber og har vundet priser for sin effektivitet. 

Til par:

EVE DameDame Products Eva ligner en overdimensioneret bille, og er ét af de nyeste skud på stammen inden for håndfrit sexlegetøj. ”Kroppen” lægges på klitoris, og de to ”ben” på siden placeres derefter på indersiden af hver af de ydre kønslæber. “Benene” skubber lidt udad og imod kønslæberne, og på den måde holder vibratoren sig selv på plads. Den er fuld af gode vibrationer, og hun kan bruge den enten solo eller sammen med en partner. Dette produkt er udgået, men du kan i stedet prøve Magic Motion Fugu Vibrator, som illustrerer en fisk i stedet for en bille, men skaber samme dejlige vibrationer.

stud-lasso-silikone-penisstrop-1_1Godt nok skulle man have en meget tynd hals for at passe det, men Sinful Booster Lasso Penisring minder mest af alt om et western slips. Det er dog en penisring. Den kan justeres i størrelsen, så den passer til de fleste mænd, og når han bruger den, vil han få en hårdere og fyldigere erektion, hvilket hun jo også vil få stor glæde af. Hvis du vil vide mere om, hvordan du bruger en penisring, kan du læse vores ultimative guide om penisringe.