Anmeldelser

The Rabbit Wand – En fortryllende kanin!

The Rabbit Wand – En fortryllende kanin!

rabbit_wand

“Wand og Rabbit i ét? Så wanden skal føres ind? Nej, det kan da ikke passe!” Det var det første, jeg sagde, da jeg hørte om The Rabbit Wand fra The Rabbit Company

Jeg forbinder normalt en wand med en rimelig stor og meget kraftig vibrator, som jeg ikke ligefrem ville anbefale, at man bruger indvendigt. Derfor studsede jeg noget over det, da jeg fik at vide, jeg skulle teste en Rabbit Wand, men da jeg fik stukket wanden i hånden, gav det meget mere mening. 🙂

Generelt

The Rabbit Wand er en miniwand med en bredde på 3,5 cm og en længde på 22,5 cm, hvoraf 12 cm kan indføres, dermed er den ikke så frygtindgydende stor.
Ca. midt på skaftet er der placeret en lille kanin, som er en lille bulletvibrator med to ører, der lystigt stimulerer klitoris, når wanden er indført. Deraf navnet Rabbit Wand.

Oplevelse og funktioner

The Rabbit Wand har i alt 5 knapper.

rabbit_wand_knapper

Man skal lige lære dem at kende, så jeg gennemgår dem her.
Den øverste runde knap er tænd- og slukknappen. Med et enkelt klik på denne tænder man for både wand og rabbit.
De to + og – knapper styrer hastigheden af vibrationerne i både wanden og rabbit-delen.
På knappen med bølgetegnet kan man skifte mellem de 6 forskellige vibrationer, som går ud i wand-delen, og den inderste knap med kaninørerne på styrer de 6 vibrationsmønstre, der hører til rabbit-delen.

Når man tænder for The Rabbit Wand starter både wand og rabbit-ørerne, men ved at holde midterknappen inde slukkes der for rabbit-ørerne, så man kun får vibrationer fra wanden.

Den funktion er jeg super glad for, da det giver en mulighed for at bruge vibratoren som en almindelig wand. F.eks. til at starte med, og når man er varmet op, kan man tænde for ørerne og bruge vibratoren både udvendigt og indvendigt.

Vibratoren er helt utrolig lydsvag. Den har 5 hastigheder, og det er først på niveau 4, at man nemt kan høre den, og her er den stadig meget lydsvag. Det er jeg meget imponeret over, da det er en kraftig vibrator.

Overfladen er lavet i medicinsk silikone og er derfor dejlig blød og glat at røre ved.

Bedømmelse

Man skal lige være “varmet op”, når man skal bruge The Rabbit Wand, da wand-hovedet kan virke lidt stort at skulle føre ind, men når man er varm og har fået placeret den, hvor den skal, føles det super frækt.

De kraftige vibrationer er dybe, rumlende og fantastisk stimulerende på både G-punkt og klitoris, og det er på ingen måde svært at nå klimaks.

Alt fungerer bare, og det er et fantastisk produkt!

Det eneste, jeg kan sætte min finger på, er, at det kunne være rart med forskellige vibrationshastigheder for wand og rabbit, så man kan have kraftige vibrationer på G-punktet, men milde vibrationer på klitoris og omvendt. Men det ville kræve to ekstra knapper, og dermed bliver det for besværligt med betjeningen.

Med The Rabbit Wand får du et lækkert produkt af højeste kvalitet. Hvis du er i tvivl, om du skal kaste dine penge efter en Wand eller en Rabbit, kan du vælge begge dele med The Rabbit Wand, og du kommer ikke til at fortryde det.

Jeg giver The Rabbit Wand 5 stjerner!