Anmeldelser

TEST: Womanizer Premium

Vil man have sexlegetøj i verdensklasse, så kommer man ikke udenom Womanizer. At købe en Womanizer er lidt ligesom at købe en designertaske – den ultimative selvforkælelse! Selvom det kan føles fuldstændig fantastisk at svinge dankortet og nyde duften af nyt læder og skinnende blanke hængsler på tasken, så er det ikke en oplevelse, der giver orgasmer – men det gør en Womanizer Premium! Nedenfor finder du resultaterne af min test af Womanizer Premium.

Generelt
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg sidder med et produkt af høj kvalitet, da jeg påbegynder min test af Womanizer Premium. Designet er sobert, elegant og gennemført. Den fløjlsbløde overflade i silikone er flot mat, og der er ingen ærgerlige lufthuller, ridser eller småfejl. Knapperne er diskret integreret, men lette at finde og betjene. Jeg kender alle de tidligere modeller, men alligevel bliver jeg dybt imponeret over, hvor fuldendt og lækkert et produkt jeg har i hænderne.

Oplevelse og funktioner
Womanizer Premium er en klitorisstimulator, som ved hjælp af trykbølger danner vakuum omkring klitoris – faktisk uden direkte at berøre den. Inden jeg kaster mig ud i oplevelsen, nærstuderer jeg lige funktionerne. Jeg lægger mærke til to egenskaber, jeg vægter meget højt. For det første er den opladelig (kæmpe plus), og for det andet er den vandtæt (endnu større plus). Den tændes ved at holde ON-knappen inde i et par sekunder. Herefter kan du med enkelte klik skifte mellem 12 intensiteter, og jeg skal love for, at der er noget til enhver smag. De første niveauer er meget blide, nærmest kildende og stort set lydløse. De sidste er superkraftige, enormt stimulerende og afgiver noget mere lyd. Det er dog ikke noget problem – lyden falmer helt vildt, så snart sugehovedet rammer huden. Modellen her har også en ny funktion, nemlig Autopilot. Da jeg lavede min test af Womanizer Premium, tog det lidt tid, før jeg helt kunne gennemskue, hvordan den fungerede, men heldigvis kommer der en udførlig manual med i æsken. Autopiloten har 3 forskellige indstillinger, der stimulerer i forskellige niveauer og er særligt gode til at opbygge en orgasme. Derudover finder jeg i mit Womanizer Premium-review ud af, at der også er kommet en Smart Silence-funktion, der gør, at trykbølgerne ikke begynder, før jeg lader den ramme huden. Dét er smart!

Efter mine studier er det endelig tid til at komme i gang og nyde min nye ven. Den har jo orgasmegaranti, så jeg føler mig ret sikker på at få en god oplevelse, når jeg rigtig skal i gang med at teste min Womanizer Premium. Jeg har dog en smule svært ved at få placeret sugehovedet korrekt i første omgang. Stimulationen føltes enten for intens eller for svag, når jeg ikke kan ramme rigtigt. Der går lidt tid, før jeg finder den rigtige vinkel. Jeg tilfører lidt mere glidecreme, og det gør sugehovedet lettere at føre rundt på mere skånsom og endda pirrende vis. Efter de få startvanskeligheder finder jeg ret hurtigt det helt rigtige sted, og der går ikke længe, før en orgasme kommer over mig. Og jeg må give mine medsøstre ret i, at orgasmen ér anderledes. Den er dybere og mere intens, end jeg længe har fået med en vibrator.

Der er ikke noget at sige til, at klitorisstimulatorer er blevet så populære. Når man rammer rigtigt, så rammer man i den grad rigtigt, og stimulationen er enormt effektiv. Womanizer er intet mindre end genial, hvis man er til meget præcis stimulation, men også hvis man har svært ved at opnå orgasme. Den øger simpelthen følsomheden så meget, at jeg tror, stort set alle kvinder kan få mindst én orgasme med den. Jeg må erkende, at jeg er en af de kvinder, der får mere ud af at stimulere en større berøringsflade på trods af den vidunderlige orgasme. Måske er min klitoris lidt for følsom, måske er mine nervebaner omkring ekstra sensitive, eller måske har jeg simpelthen ikke øvet mig nok. Det gør, at en klitorisstimulator nok aldrig bliver mit foretrukne legetøj, men det er ganske enkelt en personlig præference og slet ikke min Womanizers skyld.

Anmeldelse af Womanizer Premium
Jeg under alle kvinder at forkæle sig selv med sexlegetøj i en sådan kaliber. Sexlegetøj kommer i alle prisklasser og af mindre god eller høj kvalitet, men jeg kender ingen andre mærker end Womanizer, som kan præstere dette niveau. Jeg skal ikke bekymre mig om andet end nydelsen, for Womanizer har tænkt alt igennem, og der er ingen slinger i valsen. Hvis du – som tusindvis af andre kvinder – er fan af den præcise klitorisstimulation, så giver Womanizer Premium dig den ultimative oplevelse. Test en Womanizer Premium, og oplev selv, hvor stor en nydelse du kan opnå.

Womanizeren fortjener 100 stjerner, men på denne skala får den topkarakteren 5.

Psst! Læs også vores ultimative guide til Womanizer.