Anmeldelser

Stronic Eins – Verdens Første Dildo Pulsator

En af verdens førende sexlegetøjs producenter, Fun Factory, står bag den fantastiske dildopulsator, som kan præcis (eller i hvert fald næsten) dét, som en mand kan. Den kan nemlig pulsere, støde om man vil, i frem-og-tilbage bevægelser, præcis som når man er sammen med en mand.

Verdensnyheden hedder Stronic Eins. Det er en vaskeægte dildo pulsator – faktisk verdens første af sin slags. Vi er vant til dildoer, der kan alverdens ting. Rotere, vibrere og støde ved hjælp af håndkraft. Men vi har aldrig før set en dildo som Stronic Eins, der kan støde i penetrerings-bevægelser helt af sig selv.

Der findes godt nok de såkaldte sex-maskiner, hvor man f.eks. sætter sig på en stol med en dildo påsat, og ved hjælp af en eller anden mekanisme kan blive stimuleret af dildoen. Men de her sexmaskiner er mildest talt ikke særlige elegante eller handy at have med at gøre. Derfor er Stronic Eins et fantastisk stykke legetøj, fordi den både er effektiv, let medgørlig og ikke mindst pæn at se på.

Se videoen herunder, hvor Mathilde, der er ekspert i sexlegetøj hos Sinful.dk, og orgasmeeksperten Kathrine Berling fortæller om Stronic Eins.

Hvordan fungerer Stronic Eins?

 Sexlegetøjets iPad! The world’s manliest love toy! Verdens første dildo pulsator! Stronic Eins – det kære barn – har efterhånden mange navne. Og den er efterhånden også blevet omtalt mange forskellige steder, bl.a. på ekstrabladet.dk.

Grunden til, at Fun Factory Stronic Eins kan pulsere, er takket værre en innovativ motor-teknologi. En motor bevæger sig inde i dildoen og skaber derved de stødende bevægelser. Den kan vibrere på 10 forskellige måder. Du kan f.eks. lade den pulsere i hurtige bevægelser eller i meget langsomme bevægelser – uanset tempoet, så er de forskellige vibrationer nydelsesfulde på hver deres forskellige måde. Måden, du bruger den på, er ved at føre den op og så støtte den med den ene hånd. Herefter vil den gøre alt arbejdet af sig selv.

Stronic Eins er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor meget blød og behagelig at bruge. Især hvis du bruger en vandbaseret glidecreme (aldrig silikonebaseret!) sammen med den, bliver oplevelsen endnu bedre.

Mathilde fra Sinful.dk har været med i udviklingen af Stronic Eins

Vi er specielt stolte af at have Stronic-dildoen i shoppen hos Sinful.dk,og det er vi af en ganske bestemt grund.

fun-factory-stronic-einsNemlig den, at Mathilde har været med til at teste og udvikle den. Inden dildo pulsatoren blev sat i produktion fik Mathilde en prototype, som hun skulle teste.

Efter at have testet den foreslog hun Fun Factory, at den skulle være lidt blødere samt lidt mere realistisk i størrelsen. Desuden efterlyste Mathilde et pulseringsmønster, hvor dildoen varierer i sit penetrationstempo.

Og som sagt så gjort. Stronic Eins blev ændret efter Mathildes ønsker, og den er nu præcis, som hun ønsker den.

Vi kan kun give pulsatoren vores varmeste anbefalinger. Stronic Eins er virkelig et meget unikt produkt, som alle kvinder bør prøve.

God fornøjelse.

Bemærk, at Stronic Eins er førsteudgaven af dildopulsatoren, som siden er videreudviklet og nu kan købes i Stronic Drei-versionen.