Guides

Få en større penis med Male Edge

Overvejer du at investere i en Male Edge penisforstørrer – og drømmer du om en større penis – så kan du med fordel læse denne guide, hvor du vil få en introduktion til, hvordan Male Edge fungerer som penisforstørrer, og hvilke forskellige Male Edge vi har i Sinful.dk shoppen.

Trods det engelskklingende navn, er Male Edge faktisk et dansk produkt. Oprindeligt blev det brugt som led i efterbehandlingen af penisforstørrende operationer, men man fandt hurtigt ud af, at Male Edge havde større effekt end selve operationen.

Mænd, der bruger Male Edge, forlænger i gennemsnit deres penis med 28% og omkredsen af penis med 19%. Internationale undersøgelser viser endda, at denne forstørrelse er permanent.

Sådan fungerer Male Edge

Kort fortalt fungerer Male Edge ved et såkaldt udtrækningssystem, hvor du gradvist forlænger din penis. Dette gør du ved at justere på forlængeren løbende og ved at forlænge varigheden af, hvor længe du har den på. Det vil være en smagssag, hvornår på døgnet du vælger at bruge den – den kan bruges både om natten eller om dagen under løstsiddende tøj.

De fleste mænd oplever synlige resultater efter allerede 2-6 måneder. Men du kan blive ved med at bruge Male Edge, så længe du har lyst.

Sådan bruger du Male Edge

For at du får mest muligt ud af din Male Edge, anbefaler vi, at du følger instruktionerne her. Instruktionerne gør det lidt nemmere at komme i gang med Male Edge og sikrer, at du bruger den korrekt.

1. Kom godt i gang

Kom godt i gang

Male Edge leveres samlet, så den er let at gå til, når du modtager den.

Hvis din penis er under 12,5 cm i slap tilstand og udstrakt, er forstykket med gummiremmen indstillet korrekt på forhånd.

 

2. Indstil forstykket med gummiremmen

Indstil forstykket med gummiremmenEr din penis over 12,5 cm i slap tilstand og udstrakt, skal du vende forstykket med gummiremmen som vist, så afstanden mellem gummiremmen og den del, der sidder ved roden af penis, øges.

 

3. Påsætning af Male Edge

Påsætning af Male EdgeNu er du klar til at sætte Male Edge på penis. Sørg for at være afslappet under påsætningen, og følg så instruktionerne nøje for at opnå de bedste resultater.

Adskil forstykket (den del med gummiremmen) fra stængerne, og placér basisringen ved roden af din penis.

4. Montering af gummiremmen

Montering af gummiremmenSæt nu gummiremmen ned over penis. Anbring og spænd remmen lige bag penisglansen.

Hvis du ikke er omskåret, kan remmen sættes lige over eller lige under forhuden, alt efter hvad du finder mest behageligt.

5. Justér længden på stængerne

Justér længden på stængerneFor at kunne justere på stængernes længde skal du dreje dem en kvart omgang med urets retning for at løsne dem.

Herefter kan du trække stængerne udad i den længde, du ønsker.

 

6. Fastspænding af stængerne

Fastspænding af stængerneNår du har fundet den rette længde, drejer du dem tilbage mod uret, indtil du hører et “dobbeltklik”.

Klikket markerer, at stængerne nu er låst.

 

7. Overbelast ikke stængerne

Overbelast ikke stængerneVær opmærksom på, at stængerne ikke trækkes længere ud end til det sidste sæt huller.

Hvis stængerne glider ud, trykker du blot den dobbelte split sammen og skubber dem tilbage igen.

 

8. Klik stængerne fast på forstykket

Klik stængerne fast på forstykketNår stængerne er i den rette position, skubber du dem forsigtigt tilbage mod din krop.

Du skal nu klikke stængerne sammen med forstykket.

Når du hører et klik, ved du, at de to dele er sat korrekt sammen.

9. Læs trækkraften

Læs trækkraftenFå en fornemmelse af de forskellige niveauer for trækkraft ved at føre den indre split tilbage (i retning mod dig selv) i den transparente cylinder ligeover basisringen.

Cylinderen har tydelige indikatorer for, hvor stor trækkraften er på de forskellige niveauer.

Det er denne trækkraft, som skal hjælpe til at forlænge din penis.

10. Sådan øger du trækkraften

Sådan øger du trækkraftenBevæg stængerne fremad ved at skubbe dem forsigtigt med dine tommelfingre – ét klik ad gangen.

Husk, at du ikke må skubbe dem længere ud end til det sidste hul på stængerne.

Start forsigtigt ud

Selvom du sikkert gerne vil se hurtige forandringer, er det vigtigt, at du går langsomt frem. Brug skemaet her som en rettesnor for, hvor stor trækkraften skal være, og for hvor længe du skal have Male Edge på. Jo længere tid, der går, jo større trækkraft kan din penis holde til.

Trækkraften

Hvilken Male Edge skal jeg vælge

I Sinful.dk shoppen finder du tre forskellige Male Edge forlængere: Basic, Extra og Pro. Selve penisforlængeren hos de tre er fuldstændig den samme. Det, der adskiller de tre produkter, er først og fremmest farven og derudover, hvor meget ekstraudstyr, der følger med.

Se i øvrigt instruktionsvideoerne, som du kan finde under hver af Male Edge-produktsiderne; Male Edge Basic, Male Edge Extra og Male Edge Pro.

Male Edge BasicMale Edge Basic

Med det blå Basic-produkt får du alt det nødvendige, der skal til for at komme godt i gang med en penisforstørrelse. Basic er et perfekt begyndersæt for dig, der gerne vil finde ud af, om Male Edge er noget for dig. Udover selve Male Edge medfølger der gummirem, lineal og opbevaringstaske – alt hvad du behøver for at komme godt i gang.

Male Edge Extra

Male Edge ExtraExtra-udgaven i grøn har en smule ekstra udstyr, men som sagt er selve penisforlængeren den samme – blot i en anden farve.

Til Male Edge Extra får du to gummiremme med i købet, en lineal, beskyttelses-pad, en opbevaringspose samt en opbevaringstaske.

Male Edge ProMale Edge Pro

Med den røde Male Edge Pro får du ”den fulde pakke” med en masse ekstraudstyr.

Du får, udover en rejsetaske, linealen og opbevaringsposen, hele 4 gummiremme og en rulle gagebind.

Vær opmærksom på

Male Edge er meget fleksibel i sit design. Den kan indstilles til forskellige positioner, så den passer perfekt til dig. Hvis du ønsker at bære Male Edge i løbet af dagen, kan du sagtens bruge den under løstsiddende boxershorts og bukser.

Du kan også bruge den om natten – her skal du dog være opmærksom på, hvordan du ligger, når du sover. Nogle bevæger sig f.eks. meget, når de sover – andre ikke. Prøv dig frem, og se, om det kan fungere for dig.

Male Edge er et kvalitetsprodukt, som samtidig er utrolig nemt at vedligeholde. Både Male Edge og selve stroppen kan nemt og sikkert vaskes i opvaskemaskinen eller i hånden med sæbe og vand. Sørg blot for, at du skiller forstykket fra stængerne, inden du vasker Male Edge. Du bør vaske Male Edge dagligt.

Rigtig god fornøjelse!