Guides

Sådan får du større Penis

Vil du gerne have en større penis? Så brug lige et par minutter på at læse med her. Der er nemlig flere forskellige og dokumenterede løsninger på dit problem. På Sinful.dk sælger vi flere forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at få en større penis.

De forskellige muligheder du har for en midlertidig eller permanent penisforstørrelse er: Penisringe, som gør din penis større og mere hård i erigeret tilstand. Penis overtræk, som du kan sætte på din penis, og som vil give din partner følelsen af, at du er større. Penispumpe, som kan bruges til at forstørre penis midlertidigt, fx i forbindelse med sex og onani. Og til sidst: penis forlænger, som kan give en vedvarende dokumenteret forstørrelse af penis

Læs mere om de fire forskellige løsninger herunder.

Penisring

En penisring – også kaldet en erektions ring – er et lille, diskret stykke sexlegetøj med meget stor effekt, der kan gøre din penis større midlertidigt. En penisring fungerer på den måde, at du fører den ned over din penis, helt ned til roden.
erektions ringNår penisringen strammer omkring penis, vil alt blodet blive her, og din erektion vil derved føles både hårdere og større.

Penisringens tryk omkring penisroden vil gøre, at du kan holde længere, og din erektion vil desuden føles kraftigere end normalt. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor længe en penisring bør sidde på. Men en tommelfingerregel siger cirka 20 minutter. Det kan tage et par gange, før du har vænnet dig til at have den på, så prøv dig frem og find ud, hvad der er godt for dig

Der findes penisringe i flere forskellige varianter, former og materialer. Ønsker du en endnu hårdere erektion, end hvad du kan opnå med den klassiske penisring, anbefaler vi en ring beregnesort penisring med hul foran til penis og hul bagved til kugler på hvid baggrundt til både penis og kugler, fx en sort penis ring. Er du nybegynder, så start med en klassisk penisring.

Din penis bliver ikke stiv, blot fordi du påfører den en penisring. Penisringens virkning kræver, at du er ophidset og selv kan få erektion på normal vis.
Har du problemer med rejsning, kan det være en løsning at kombinere en penisring med en penis pumpe. Pumpen vil hjælpe dig med rejsningen og penisringen vil hjælpe dig til at holde på rejsningen. Læs i øvrigt mere om penis pumpe nedenunder.

Penis pumpe

En penis pumpe er ideel på flere måder. For det første giver den stor nydelse, imens du bruger den. Og for det andet kan den gøre, at du holder endnu længere under sex, hvis du bruger den inden.

En penis pumpe er en cylinder, som du sætter ned over din penis, hvorefter du skaber et vakuum med en håndpumpe, der er forbundet til cylinderen. Når trykket omkring din penis forøges, vil også blodtilførselen øges. Dette giver dig ikke blot en hårdere erektion men øger også længden og bredden på din penis.

penis pumpe på hvid baggrund med sort pumpe og gennemsigtigt rørDu kan opnå endnu større effekt af en penis pumpe, som fx Baseks, hvis du samtidig også bruger en erektions ring. Har du rejsningsproblemer er penis pumpe og penisring i øvrigt en perfekt kombination. Pumpen vil hjælpe dig med rejsningen og penisringen vil hjælpe dig til at holde rejsningen.

Hvor længe, du kan have pumpen på, vil afhænge af din erfaring med den. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du ikke bruger den i mere end 10 minutter af gangen.

Vær opmærksom på, at penispumper er en mulighed for at få en større penis midlertidigt, ikke permanent. Du kan læse meget mere om dette hjælpemiddel i vores ultimative guide til penis pumper.

Penis Overtræk (penis extension)

Et penis overtræk, eller penis extension som de også kaldes, er et sleeve, som du sætter på penis, når du har sex med din partner. En penis extension går ikke direkte ind og giver dig en større penis, men når du har det på, vil din penis få mere længde og fylde, som især din partner vil kunne mærke.

Et penis overtræk kan fx have knopper og riller på ydersiden og desuden lidt ekstra længde, som vil give din partner ekstra stor nydelse. Et penis overtræk skal påføres på mat hvid penis overtræk med lille bullet vibrator for endensamme måde som et kondom, imens penis er stiv.

Vi anbefaler, at du bruger ekstra glidecreme på ydersiden af penis overtrækket for en ekstra glidende fornemmelse. Dog ikke indvendigt, da dette vil gøre det svært at få sleevet til at sidde fast.

Penis forlænger

Med en penis forlænger kan du få en større penis og resultat er permanent. Det er klinisk bevist og dokumenteret, at en penis forlænger kan forøge længden af din penis med op til 60 %.

En penis forlænger er designet til at kunne passe alle mænd. Den er simpel at bruge, men kræver dog, at du sætter dig grundigt ind i instruktionerne, hvis du vil opnå det bedste resultat.
penis forstørrelseDen er udformet som et lille ergonomisk stativ, som du sætter omkring penis. Gradvist øger du længden på stativet og dermed også på din penis.

Penis forlængeren er så fleksibel, at du kan arbejde på din penis forstørrelse hele døgnet rundt. Stativet kan vendes, som du vil (både op og ned), og du kan således både bruge det om natten, når du sover eller om dagen under dit tøj. Jo flere timer du benytter penis forlængeren, jo bedre et resultat vil du opnå med din penis forstørrelse. Du kan med fordel se mere på brands som Male Edge eller Jes Extender, som begge er førende inden for penisforlængelse.

Bonusinfo om penis

En penis måler gennemsnitligt 9-12 cm i slap tilstand. Når den bliver stiv, vokser den cirka med 60 %, og vil derfor være mellem 14,5 og 19,5 cm. Vil du måle din penis, skal du måle den fra roden af penis til den yderste del af penishovedet, som også kaldes glansen.