Guides

Stjernetegn: Hvad kendetegner dem seksuelt?

Du kender sikkert dit stjernetegn også selvom, du ikke læser dit horoskop hver eneste uge.

Men måske du skal gøre en undtagelse, og se lidt nærmere på, hvad der står skrevet om dig.

Astrologen, Annasophia Petri, har kigget på, hvordan de forskellige stjernetegn er seksuelt, og det kan du bruge, til at blive klogere på dig selv og dit sexliv.

Er det for eksempel dit stjernetegn, der er en mester til dirty talk, eller er du typen, der elsker telefonsex?

Som en ekstra bonus får du svar på, hvilket stykke sexlegetøj, der passer bedst til dit stjernetegn.

Vædder

Du er ligefrem og vil gerne til sagen. Til tider kan du også være utålmodig. Du elsker en udfordring og at eksperimentere seksuelt, og du er både modig og nysgerrig.

Dit sexlegetøjs match er: Sinful Luxy Blå Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator eller Sinful Power Man Wand

Illustration af stjernetegnet Vædder

Tyr

Det handler om nydelse og sanselighed for dig. Du er ikke ked af at genbruge de tricks, du ved virker, og så elsker du at tage dig god tid. Stearinlys, uendeligt bløde puder og det helt rigtige musik på anlægget – så er du tændt.

Dit sexlegetøjs match er: ohhcean OBP-03 Body Vibrator eller Sinful Premium Silikone Penisring Sæt

Illustration af stjernetegnet Tyr

Tvilling

Du er nysgerrig og elsker dirty talk. Kommunikation er i det hele taget vigtigt for dig, og du har brug for også at kunne grine og pjatte. Måske vil det allermest kinky for dig være at have sex, hvor I kommunikerer på andre måder end med ord?

Dit sexlegetøjs match er: Sinful Let’s Talk About Sex – The Game

Illustration af stjernetegnet Tvilling

Krebs

Intimitet og tryghed er alfa og omega for dig. Når det først er på plads, vil du gå igennem ild og vand for at tilfredsstille din partner. Du kan til tider komme til at idyllisere den sex, du har haft med tidligere partnere.

Dit sexlegetøjs match er: obaie Ægte Læder Premium Håndleds Manchetter

Illustration af stjernetegnet Krebs

Løve

Du har brug for at føle dig i centrum, så hvis du begiver dig ud i en trekant, er det vigtigt, at opmærksomheden forbliver på dig. Du kan lide, det er ekstra og er først rigtig tilfreds, når du mærker, din partner forguder dig.

Dit sexlegetøjs match er: baseks Gradient Glitter Large Blå Dildo 22,5 cm eller Sinful Blowjob Penis Vibrator

Illustration af stjernetegnet Løve

Jomfru

Rutiner og rammer skræmmer dig ikke. Tværtimod kan du godt lide en form for system, og du glemmer aldrig at tisse efter sex eller tjekke din partners personlige hygiejne, inden I går i gang. Herfra vil det nok vise sig, at du er mere dirty end de fleste.

Dit sexlegetøjs match er: Sinful Color Up Very Peri Vibrerende Butt Plug

Illustration af stjernetegnet Jomfru

Vægt

Du har brug for, at der er balance, og det går ikke, at den ene part ”får mere” end den anden. Du kan lide, at I begge er aktive og er ikke bleg for at spørge din partner, hvad der føles godt.

Dit sexlegetøjs match er: Sinful Unlimited Pleasure Par Vibrator

Illustration af stjernetegnet Vægt

Skorpion

Du har en sjette sans for, hvordan du tilfredsstiller din partner, og sex er enormt vigtigt for dig, selvom det ikke er sikkert, du giver udtryk for det. Du har en evne til enten at lukke helt ned, eller åbne helt op, og du kan transformere dig selv gennem sex.

Dit sexlegetøjs match er: Sinful Rustfrit Stål G&P Dildo Stimulator 24 cm

Illustration af stjernetegnet Skorpion

Skytte

Du har stor viden, når det kommer til sex og har sikkert prøvet lidt af hvert. Du elsker at prøve nyt og at overraske din partner. Du er optimistisk og tror på dine evner.

Dit sexlegetøjs match er: obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Illustration af stjernetegnet Skytte

Stenbuk

Du har perfektioneret dine seksuelle skills. Du ved, hvad du har brug for og ved også, hvad der skal til for, at din partner bliver tilfredsstillet. Nogen vil måske kalde dig konservativ, men det er du egentlig ikke. Du gider bare ikke gøre noget, der ikke fører til målet.

Dit sexlegetøjs match er: Amaysin Klassisk Rabbit Vibrator Opladelig eller Sinful Melt Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Par Penisring

Illustration af stjernetegnet Stenbuk

Vandmand

Telefon- eller webcamsex er ikke fremmed land for dig. I det hele taget kan du lide at bryde konventionerne. Du elsker også at fantasere om, hvordan det ville være at have sex med din nye kollega eller tennistræner.

Dit sexlegetøjs match er: Sinful Magnetisk Trusse Vibrator

Illustration af stjernetegnet Vandmand

Fisk

Du er romantiker og drømmer dybest set om total sammensmeltning under sex. Din seksualitet er flydende og hverken tid eller sted betyder noget, når først du er tændt.

Dit sexlegetøjs match er: We-Vibe Chorus App og Fjernbetjening Par Vibrator

Illustration af stjernetegnet Fisk