Nyheder

Sqweel Tunge Sexlegetøj, Nu i Danmark

Sqweel bliver af kvinder verden rundt udnævnt som en ny orgasme revolution. Sqweel er det første sexlegetøj der simulerer oralsex så oprigtigt.

Sinful kan som den første Officielle forhandler i Danmark præsentere denne unikke ti-tungede nyhed til jer.

Hvad er Sqweel?

Sqweel skiller sig ud fra andet sexlegetøj da den i stedet for at vibrere, har et hjul med 10 tunger der er klar til at stimulere dig når du har tid og lyst. Sqweel har tre hastigheds indstillinger og du justerer intensiteten ved at variere presset mod din krop. Efter brug kan du tage “tungehjulet” ud af Sqweel og rengøre det under vandhanen. Tungerne på denne frække sex simulator er lavet af blød silikone som selvfølgelig er 100% phthalat og latex fri.

Sqweel anbefales af mange eksperter

Sqweels unikke opbygning og nytænkende idegrundlag er en af grundene til at sexexperter verden rundt anbefaler den. Sexdoktor Dr. Debby Herbenick fra Mysexdoctor.com, skamroser hjulet og journalisten Amelia McDonell-Parry skriver konstaterende i sin anmeldelse i magasinet the Frisky at: “Sqweel er god – jeg var klar på to minutter.”

Det var især særligt Sqweels evne til at give en meget naturtro oral-sexorgasme i forhold til, hvad hun ellers har oplevet med andre af markedets mange massageapparater og vibratorer der fik  Journalisten Amelia McDonell-Parry fra the Frisky til at fremhæve den så positivt.

Sqweel er blevet omtalt i kendte magasiner verden over. Sqweel kan købes i vores shop HER.