sommerhus
Nyheder

Salget af sexlegetøj boomer

Når danskerne stempler ud fra en travl hverdag og går på sommerferie, så stiger salget af sexlegetøj. Især i sommerhusområderne er der en øget efterspørgsel i denne periode.

Den erotiske sex butik, Sinful.dk, har gravet i sine data og set nærmere på præcis, hvor meget salget stiger i Danmarks mest populære sommerhusområder. Og tendensen er klar. Der bliver solgt væsentligt mere sexlegetøj i sommerhusområderne i ferieperioden sammenlignet med resten af året.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har en forklaring på, hvorfor danskerne er ekstra vilde med sexlegetøj, når der står ferie på skemaet:

“Når vi danskere tager sammen i sommerhus, får vi ekstra tid til hinanden. Vi skal ikke tænke på sure pligter, vigtige deadlines eller børn, som skal bringes og hentes. Vi har derimod lyst til at nyde og forkæle hinanden mere, end vi plejer. Det ses også helt tydeligt på vores statistikker, som netop viser, at det primært er sexlegetøj til par, som vi sender afsted med posten” forklarer Mathilde Mackowski.

Her hitter sexlegetøjet

SkagenMarielystEbeltoftHasmarkGillelejeBlaavand

Sinful.dk har lavet et Danmarkskort, der illustrerer stigningen af sexlegetøj i udvalgte sommerhusområder denne sommer.
Du kan se kortet ved at klikke her.

Disse produkter hitter i sommerhusområderne

Webshoppen har også set nærmere på, hvilken type sexlegetøj der hitter i de forskellige områder. Her viser det sig, at efterspørgslen er vidt forskellig, alt efter hvilken landsdel det drejer sig om.

I Skagen – der er berømt for uge 29, hvor Københavns jetsettere valfarter til – er der eksempelvis sket en stigning i salget på hele 43%. Det er især piske, der har været efterspurgt denne sommer. Så hvis du hører et svirp fra naboens have i Skagen, så er der altså stor mulighed for, at det er andet end flagstangen, der smælder.

Her er topsælgerne i Danmarks mest populære sommerhusområder:

Skagen:
I Skagen har interessen for piske været stærkt stigende i år.
Du kan her se de populære piske.

Marielyst:
I Marielyst er det spillelysten, der er i højsædet denne sommer.
Her er det erotiske spil for par, Erotic 4 Real, sommerens største hit.
Du kan her læse mere om brætspillet.

Ebeltoft:
Her bliver der solgt flest af det trådløse og fjernbetjente vibratoræg Lelo Lyla 2, der kan styres fra en afstand af 12 meter. Du kan her se vibratorægget.

Hasmark, Nordfyn:
På Nordfyn er der fokus på den kropslige forkælelse. Her er det mest bestilte produkt nemlig noget så klassisk som massageolie.
Du kan her se mere om de populære massageolier.

Gilleleje:
I det nordsjællandske sommerhusområde står håndjern øverst på ønskelisten denne sommer, når der bliver bestilt underholdning til sommerhusturen. Klik her for at se de mest populære håndjern.

Blåvand:
I Blåvand hitter parvibratoren We-Vibe 4, som er en vibrator, der stimulerer både manden og kvinden på samme tid under sex. Læs mere om We-Vibe 4 her.

Kort over Danmark

  Her ses et kort over de sommerhusområder hvor salget af sexlegetøj boomer i sommeren 2016

Klik her for at læse mere om undersøgelsen.