Anmeldelser

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

I denne uge har jeg fået lov at teste endnu et produkt fra Sinfuls egen serie. Og denne gang er det Sinful Opladeligt Vibrator Æg.

Dette produkt er desværre udgået, men du kan i stedet prøve den forbedrede version, Sinfuls Deluxe vibrator æg

Generelt:

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Et ‘vibrator æg’ giver lidt sig selv. Det er (typisk) en æggeformet vibrator, som man indfører i skeden. Sinfuls nye vibrator æg er dog ikke æggeformet, hvilket jeg ser som et plus. Men det kommer jeg tilbage til.

Sinful opladeligt vibrator æg er trådløst og styres vha. en rund fjernbetjening. Man forbinder fjernbetjeningen og ægget ved at holde knappen inde på henholdsvis fjernbetjeningen og ægget i ca. 2 sekunder. Det er ligegyldigt, om man holder de to knapper inde samtidig eller én ad gangen – de finder nemt hinanden, og en lille blinkende lampe på både æg og fjernbetjening viser, at nu er de tændt. Easy peasy!

Der er 7 forskellige vibrationsmønstre, og det er nemt at skifte mellem disse. Der er nemlig kun en enkelt knap på fjernbetjeningen, så man kommer ikke til at fumle rundt med at skulle ramme den rigtige knap. Udover knappen er fjernbetjeningen udstyret med en lampe, der blinker i samme rytme, som ægget vibrerer. Det er simpelt, men genialt! Så kan ens partner nemlig styre fjernbetjeningen, samtidig med at han eller hun ved, hvilket vibrationsmønster, der er aktivt.
Ægget er fast, men har en dejlig blød overflade og med lidt vandbaseret glidecreme, glider det nemt på plads.

Oplevelser og funktioner

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Jeg har forsøgt mig med vibrator æg før – men det har aldrig rigtig gjort noget for mig tidligere. Det har dette til gengæld, og det er fordi, ægget mere er formet som en aflang snemand end som et decideret æg.

Og hvorfor er det så godt? Det er det fordi, ægget kan sidde i skedeåbningen. På den måde får man både vibrationerne oppe i skeden og lige i åbningen. For mig gør det en verden til forskel! Men man kan også sagtens have hele ægget oppe i sig, hvis det er dét, man har lyst til.

At det er trådløst er også et stort plus i min bog, da det giver en større bevægelsesfrihed og mulighed for at lege med tøjet på. Derudover synes jeg, at det kan være en kende usexet at have en lang ledning hængende ud fra underlivet.

Selvom ægget ikke sidder forbundet med fjernbetjeningen, skal man ikke være bange for at ægget forsvinder op i en, da gummisnoren, man trækker ægget ud med, er lang.
Jeg ved af erfaring, at noget trådløst legetøj kan have en ret dårlig forbindelse mellem fjernbetjeningen og selve legetøjet. Jeg har før prøvet at få et trådløst-styret produkt, der mistede forbindelsen til fjernbetjeningen, når man indførte det i skeden. Hvilket jo er meget problematisk, når det er dér, det skal bruges. Jeg var derfor lidt spændt på at se, om det trådløse æg fra Sinful, ville volde problemer med forbindelsen – men heldigvis virkede det helt, som det skulle! Selv i brusebadet og når jeg holdt fjernbetjeningen langt væk fra mit underliv som muligt.

Bedømmelse:

Nå, nok om det tekniske. Hvordan føles det så?
Jeg kan rigtig godt lide de forskellige vibrationer. De kan tydeligt mærkes både indvendigt og i åbningen. Jeg fik dog helt klart mest ud af ægget, når jeg samtidig stimulerede klitoris, men det er der også nem mulighed for, da der ikke er nogle ledninger, der ligger i vejen.

Jeg har ikke testet det med en partner (endnu), men jeg kan kun forestille mig, at det må være et hit under oralsex (både som den givende og modtagende) og under analsex. Der er mange måder at tage vibrator ægget med i legen, og jeg skal bestemt selv eksperimentere meget mere med det.