Nyheder

Sinful.dk nu med ekspres cykellevering

— OBS: Denne historie var en aprilsnar 🙂  —–

Har du købt noget på nettet og drømt om, at det blev leveret med det samme? Hvis du har, så er der godt nyt til dig. I dag lancerer vi nemlig et nyt koncept: Cykellevering med timeservice.

”Selvom vi leverer dagen efter, vi modtager en bestilling, så hører vi tit fra kunderne, at de ville ønske, at de kunne modtage deres nye sexlegetøj med det samme. Det bliver nu muligt med vores nye cykelservice, der kan levere bestillinger inden for et par timer”, udtaler Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk.

Vores nye service bliver rullet ud om præcis en uge og i første omgang bliver den tilgængelig i Aarhus og København, hvor tilsammen 30 cykelbude vil stå klar, når ordrerne tikker ind. Planen er dog at udbrede den nye leveringsform med tiden, så større dele af landet ikke skal føle sig snydt.

Diskret levering – også på cykel

Med vores nye skare af cykelbude går vi imod den uniformering, man kender fra bl.a. posten og flere fragtfirmaer, netop for at sikre diskret levering.

Cyklerne er helt fri for logo og lign., som ellers ville kunne vække opsigt, og pakkerne følger det normale, diskrete udseende, som vores kunder er vant til.

”Det er altid en tillidssag, når folk køber sexlegetøj hos os, så vi gør alt, hvad vi kan, for sikre kundens diskretion, og det gør vi naturligvis også i forbindelse med denne nye service”, udtaler Mathilde Mackowski.

Populært at hente selv

Har du lyst til nyt sexlegetøj og er du i nærheden af Aarhus, er der stadig mulighed for afhentning på vores lager i Åbyhøj:

”En stor del af vores kunder vælger selv at hente deres varer og den mulighed laver vi naturligvis ikke om på. Cykelservicen skal ses om er et ekstra tilbud til de af vores kunder, som ikke selv har mulighed for at komme forbi, og som ikke kan vente med at lege”, siger Mathilde med et smil.