Sinful gør året op
Nyheder

Sinful gør året op

Hos Sinful.dk har vi analyseret vores data og fundet en række sjove facts omkring danskernes sexliv i 2015. Vi har blandt andet kigget nærmere på hvad der har været årets trend blandt danskerne, hvad der har været danskernes favorit sexlegetøj i løbet af året, samt hvor meget dildo danske kvinder foretrækker.

Her kan du læse alle de facts vi har fundet frem til om danskerne i 2015.

Danskerne køber i gennemsnit 2,6 stykker sexlegetøj

Statistikkerne viser at danskerne i 2015 i gennemsnit har købt 2,6 stykker sexlegetøj, når de handler på hos Sinful.

Kigger man på fordelingen mellem mænd og kvinder, viser statistikkerne at mænd generelt køber mere sexlegetøj end kvinderne. Kvinder køber ofte et enkelt stykke sexlegetøj, som eksempelvis en vibrator, samt en glidecreme. Mænd trækker statistikken op, da de ofte køber flere stykker sexlegetøj af gangen. Ofte køber de to forskellige stykker sexlegetøj, samt to eller tre glidecremer.

Årets overraskelse

De produkter der har overrasket mest i årets løb, er prostata stimulator til mænd den store vinder. I løbet af 2015 er det gradvist blevet mere populært for mænd at købe en prostatavibrator.

Tidligere blev der kun solgt få stykker vibratorer til prostata, men efter at flere af de største producenter af sexlegetøj er begyndt at fokusere produktet, er der sket en stor stigning i efterspørgslen blandt mænd.

Populære produkter

Populært sexlegetøj i 2015Kigger man nærmere på salgs statistikkerne for 2015, afslører virksomhedens data at kvinderne i 2015 har en stor forkærlighed til et produkt der hedder Womanizer. Produktet bygger på en helt ny teknologi og har været årets store nyhed indenfor sexlegetøj.

Hos mændene er der især stor efterspørgsel på et produkt ved navn Cobra, som er en moderne udgave af en penisvibrator.

Hos de danske par, er det især We Vibe 4 som har hittet i 2015. Produktet er en parvibrator, som giver stimulation til både manden og kvinden samtidig.

Danske kvinder foretrækker 14,5 cm.

Kvinder foretrækker 14,5 cm dildoKigger man på længden af de dildoer der blev solgt i 2015, viser det sig at danskerne i gennemsnit foretrækker en dildo på 14,5 cm. Det tal er beregnet ud fra gennemsnittet af de mest populære dildoer i webshoppen, vægtet efter dildoernes popularitet.

Nyheden omkring danske kvinders foretrukne længde forventes at være glædelig for mange danske mænd. De 14,5 cm i gennemsnitslængde passer nemlig godt overens med den faktiske gennemsnitslængde på de danske mænds penis størrelser, der, ifølge en artikel i Illustreret Videnskab, er 14,9 cm.

Med den nye indsigt i, hvad danske kvinder foretrækker, er der god grund til at lægge eventuelle mindreværdskomplekser på hylden, da undersøgelsen viser at kvinderne faktisk foretrækker dildoer med en lidt kortere længde end gennemsnitslængden.

Årets frækkeste navne blev Michael og Anni

Årets frækkeste navne er Michael og AnniSinful tog i 2015 temperaturen på, hvilke navne der topper, når det gælder indkøb af sexlegetøj. Undersøgelsen er baseret på de sidste 100.000 ordrer i webshoppen.

Her afslørede undersøgelsen at personer med navnene Michael og Anni i gennemsnit bruger flest penge på sexlegetøj.

Generelt var det personer med traditionelle og modne danske navne der køber mest sexlegetøj i 2015. Andre navne som ligger helt i top på listen er Lars, Marius, Randi og Mette.

Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv”, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.

Danmarks mest sexede by blev Randers

Randers blev årets mest sexede by i 2015Webshoppen undersøgte ligeledes hvor i landet der blev købt mest sexlegetøj.
Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har man kortlagt danskernes frække indkøbsvaner anno 2015.

Konklusionen viser, at Randers er mere end bare regnskov og Elvis museum. Den østjyske by topper nemlig listen som Danmarks mest sexede by i 2015. Undersøgelsen viste at indbyggerne i Randers køber mere end dobbelt så meget sexlegetøj, sammenlignet med landsgennemsnittet.

Samtidig viste undersøgelsen at den by i Danmark hvor der blev købt absolut mindst sexlegetøj pr. indbygger er fynske Marslev.

Danskerne køber mest sexlegetøj mellem kl. 21 – 22

Danskerne køber mest sexlegetøj mellem 21-22Tallene viser at danskerne især køber sexlegetøj når børnene er lagt i seng. Mellem klokken 21 – 22 er det tidspunkt på døgnet, hvor webshoppen modtager flest ordrer.

Et andet og mere overraskende populært tidspunkt er mellem klokken 16 – 17, hvilket viser at mange køber sexlegetøj så snart de kommer hjem fra arbejde.

Vi oplever at rigtig mange køber sexlegetøj, efter børnene er lagt i seng. Det er typisk den tid hvor forældrene har lidt alenetid med hinanden og derfor også det foretrukne tidspunkt at købe sexlegetøj. Men vi ser også at rigtig mange køber sexlegetøj, når de kommer hjem fra arbejde. Mellem kl. 16 – 17 er der altså ekstra stor aktivitet i vores shop i hverdagene. Så det kunne tyde på at mange stresser af efter arbejde, ved at købe sexlegetøj”, smiler Mathilde Mackowski fra Sinful.dk

Bondage er årets trend

Bondage er årets sex trend2015 blev hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang kærlig smæk. Salget af bondagesexlegetøj er nemlig steget kraftigt i 2015. Det er især produkter som piske og paddles og håndjern som danskerne har efterspurgt i stigende grad. Mathilde Mackowski er ikke i tvivl om at Fifty Shades of Grey filmen har haft en stor indflydelse på danskernes sexliv.

Vi oplevede allerede tilbage i 2013, da den første bog i romanserien udkom, at interessen for bondagesexlegetøj steg markant. Men efter filmen fik premiere i februar 2015, oplevede vi en endnu større stigning i efterspørgslen på det mere eksperimenterende sexlegetøj. Der er ingen tvivl om at Fifty Shades of Grey fænomenet har været med til at inspirere danskernes sexede fantasier i 2015”, udtaler Mathilde.