Sinful Buddy rechargeable ring
Anmeldelser

Sinful Buddy Vibrerende Penisring

Penisringe er måske ikke det sexlegetøj, som får mest omtale, hvilket egentlig er lidt ærgerligt.
Det er et lille simpelt stykke legetøj, men det kan have en stor effekt under legen.
Både hvis man bruger det alene som mand eller under sex med en partner.

En penisring virker på den måde, at man placerer den omkring penisskaftet ved roden, hvor den strammer lidt og sænker blodtilstrømningen væk fra penis.
På den måde pumpes der hurtigere blod ud i penis, end der bliver sendt tilbage i kroppen, hvilket resulterer i en hårdere og fyldigere penis.
Det er jo ikke så tosset. 🙂

sinful buddy

Generelt

Buddy er Sinfuls helt nye vibrerende penisring.
Den fungerer på samme måde som en simpel penisring, men er udstyret med en lille bulletvibrator, som giver vibrationer til henholdsvis manden eller kvinden, afhængig af hvordan man vælger at vende ringen/bulleten.

Den kan bruges både til parleg og sololeg for både manden og kvinden.

Oplevelse og funktioner

Sinful Buddy er en penisring med et sødt udseende. Den er lidt mindre end min håndflade og har, hvad der ligner to små ører på ringen.
Den er, som de fleste af Sinfuls produkter, klædt i en helt sort silikoneoverflade, der gør, at legetøjet er dejligt blødt at røre ved.
Det eneste, der bryder overfladen, er indgangen til opladeren, som man svagt kan ane på spidsen af bulleten.
Det er et lækkert design.

Vibratoren har 7 funktioner.
3 konstante vibrationer i tre styrker, og 4 forskellige vibrationsmønstre. De betjenes ved et tryk på den eneste knap, der er, som også fungerer som tænd og sluk knappen. Nemt og bekvemt.

Vibrationerne kan virke lidt hidsige, når man holder Buddy i hånden, men når den tages i brug, er det ikke så voldsomt, som jeg forventede, og så er de ret lydsvage.
De kan ikke mærkes så meget ude i ringen, men de giver en god stimulation der, hvor bulleten sidder.

 

Bedømmelse

Da jeg kom hjem og var klar til at prøve Buddy sammen med min kæreste, havde han allerede testet den alene.
Han kunne simpelthen ikke vente med at prøve den af, og det havde vist sig at være en super fræk følelse at have vibrationer på pungen, som havde resulteret i en rigtig god orgasme. Så det var en meget begejstret kæreste, jeg kom hjem til. 😉 Senere fik jeg også lov til at være med.
Noget, der er rigtig smart ved Buddy er vinklen på bulleten.
Man kan vende ringen på forskellige måder, afhængig af hvem der skal mærke vibrationerne mest, og hvilke stillinger man vælger. For mig gav det mest stimulation når bullet pegede mod min klitoris, og han trængte dybt ind og pressede bullet mod mig, hvor det var bedre for ham, når den var vendt mod pungen.

Ingen af os syntes, at det gjorde en kæmpe forskel for os under selve akten, men det er et frækt stykke legetøj til forspillet eller til brug alene, og det er også meget individuelt, om man kan lide at bruge en penisring.

Sinful Buddy har et lækkert design, gode vibrationer, er lydsvag og genopladelig.

Jeg giver derfor Buddy 4 stjerner.