GuidesNyheder

Sig farvel til din dildo på den miljørigtige måde

Vidste du, at den 22. april er international Earth Day? Dagen, hvor vi alle sammen opfordres til at være ekstra opmærksomme på verdens miljøproblemer? Hjælp os med at skåne miljøet, og send din aflagte vibrator eller fleshligt til os. Så sørger vi nemlig for, at den bliver destrueret på den mest forsvarlige måde (og du slipper for at stå og flagre med dit brugte legetøj på genbrugsstationen).

Hjælp os med at passe på Moder Jord

Sexlegetøj indeholder ofte materialer, som kan være skadelige for miljøet, hvis de ender på forbrændingen. Desværre smider alt for mange deres elektroniske husholdningsapparater – herunder produkter fra Sinful – direkte i affaldsposen uden at tænke over, hvilke konsekvenser det har for vores alle sammens Moder Jord. Det vil vi gerne lave om på. Derfor slår vi et slag for, at du bortskaffer dit aflagte voksenlegetøj gennem os, så det ikke havner i skraldespanden og forpester vores smukke og dyrebare natur.

Erotisk legetøj med og uden batterier

Du kan sende alle dine sager til bortskaffelse gennem os –  både det med og uden batterier, de elektroniske og hånddrevne. Vi er nemlig medlem af foreningen Elretur, som sørger for, at medlemsvirksomhedernes udtjente produkter og batterier bliver indsamlet, håndteret og destrueret korrekt.  

Sådan sender du dit brugte legetøj

Rengør legetøjet omhyggeligt, og put det i en boblekuvert eller pakke. Print og vedlæg denne seddel (eller skriv selv én i hånden, hvor der står det samme). Send herefter brevet eller pakken til:

Mcompany ApS

Axel Kiers Vej 3

8270 Højbjerg.

BEMÆRK: Sinful modtager ikke pakker pr. efterkrav.

Vil du selv aflevere dit aflagte voksenlegetøj på genbrugsstationen? Se her, hvordan du gør:

Fakta om Earth Day:

  • Earth Day (Den Internationale Moder Jord Dag red.) startede oprindeligt som en  miljøbevægelse på græsrodsniveau i USA den 22. april 1970. Earth Day er blevet fejret kloden over samme dag hvert år siden dengang
  • Adskillige miljøinitiativer i Danmark i 1980’erne og 1990’erne er direkte affødt af Earth Day
  • I 2009 vedtog FN’s generalforsamling Resolution A/RES/63/278, der etablerede den 22. april som international Earth Day