Guides

SEXSPIL – DEN ULTIMATIVE GUIDE

Du ved godt, at sexspil er en ting, og du har også hørt andre tale om dem – Men spørgsmålet er bare: Ligger der nogle på din hylde? Nej?

Så er det sandsynligvis fordi, at du:

 1. Ikke ved, hvor du skal starte
 2. Synes det kan være svært at inddrage i din intime relation

Derfor har vi lavet en guide med det formål at klæde dig på til at begå dig i den forunderlige verden af spil af erotisk karakter. 

Hvad er et sex spil?

Et sex spil er et spil, som du kan bruge sammen med en partner. De går også under navnet erotiske spil. Ligesom med alle andre spil, er der forskellige typer og genre, men hovedpointen er dog her, at de skaber intimitet mellem dig og din partner og giver parforholdet et ekstra pift. 

Hvad kan et sex spil?

Uanset om det er en ny partner, som du gerne vil lære bedre at kende, eller om I har været hinandens udkårne i 10+ år, så kan et sex spil være en glimrende måde at skabe en ny form for intimitet, og så er det vildt sjovt at udforske hinanden på den måde. 

Så snart I sammen sætter jer ned og pakker sex spillet ud, begynder nysgerrigheden allerede at boble i kroppen. Måske kommer I til at grine af den måde reglerne er formuleret på, og stemningen bliver straks anderledes let og legesyg. 

Når først I er i gang, kan stemningen skifte fra drilsk og pjattet, til nærværende og sensuel – det er præcis dét, som et sex spil kan. 

Hverdagen træder i baggrunden, og jeres lidenskab for hinanden kommer frem i fuldt rampelys. Der sås fantasier og lyster ved jer hver især, som begynder at skyde op som nysået græs i en forstad. 

Næste skridt er at sige det højt, og det kan spillene også assistere med. 

Hvilke typer sex spil findes der?

Der er naturligvis en god sjat sexspil, som på hver deres måde kan bidrage til, at lige netop jeres parforhold kommer op og koge, så lad os starte med at fortælle, hvilke der er at vælge mellem. 

Dialogspil er til jer, hvor der er gået hverdag i parforholdet. De store spørgsmål og de lange samtaler er gledet lidt i baggrund til fordel for opvask og hjemmebagte knækbrød. De er designet til, at få samtalen tilbage på sporet og inddrage nye perspektiver. 

Kort kan både have samme agenda som dialog versioner, men de kan også være lidt mere vovet og inddrage det intime rum. De er nemme at have med på weekendturen og har  typisk et simpelt regelsæt, så I snildt kan dele en flaske eller to inden.

Terninger er gode at bruge, når der ikke skal overvejes for meget, men I bare gerne vil gøre det hele lidt frækkere eller mere kinky. Det kunne eksempelvis bestå i, at I kaster terningerne og ser: Hvad I skal gøre, hvor på kroppen det skal udføres, og i hvilket rum det skal ske. 

Brætspil er oplagte at finde frem, når I har et par timer, hvor parforholdet skal plejes. De er som regel en smule mere avanceret og indeholder elementer med både dialog, hvor kommunikationen er i førersædet, og de mere kropslige elementer, hvor jeres aften ender med dampende, omfavnende hengivenhed. 

Grinespil bliver aftenens vinder, når der er gæster, eller I bare trænger til at være fjollede og mærke latteren helt nede fra mellemgulvet. Der er meget lidt at tage stilling til, for det eneste I skal er at være til stede og lade den legesyge side sidde med til bords. 

To mennesker set bagfra, der spiller et kortspil

FAQ – Sex spil

Lad os gå videre med en FAQ, så de spørgsmål der sidder yderst på tungen bliver besvaret først.

 • Har I sex spil på dansk?
  Ja, det har vi. Der er et velvalgt udvalg af sex spil på dansk i forskellige genre. 
 • Har I sex spil på engelsk?
  Ja, vi har sex spil på engelsk. Udvalget er noget større end de danske, da langt de fleste udgaver bliver fremstillet med engelsk sproglag for at ramme så bredt som muligt. Der er dog ingen grund til at blive afskrækket, for det er som udgangspunkt formuleret meget simpelt og forståeligt. 
 • Hvad er det bedste sex spil?
  Det bedste sex spil er det, som får jer til at rykke tættere sammen og sende hinanden indforstået blikke flere dage efter den sjove aften. Hvis dette er lidt uspecifikt – så frygt ej, vi har samlet en top 10-liste længere nede. 
 • Har I online sex spil?
  Nej, desværre. Til trods for at være en ellers velvoksen webshop, så er vi mere til de analoge sex spil, da det i vores øjne er mere nærværende og giver bedre mulighed for at sætte den rette stemning

Hvad kan et sex spil bidrage med til jeres sexliv?

Det kan virke mere intuitivt at købe et sæt UNO eller Bezzerwizzer, hvilket fungerer upåklageligt til de gængse arrangementer, men skal det være jer to, vin og et kaninhul til nye eventyr, er sex spil den vej, I skal. 

Som det første kan et erotisk spil være en anden form for gave, end dem I før har givet hinanden. Specialøl, weekendophold og halvdyre lakridskugler er alt sammen dejligt, men skal overraskelserne tages til nye højder, skal der nye ting i gang – desuden kan ovenstående sagtens kombineres. 

Hvis det fortsat virker lidt uvant og som at bevæge sig langt væk hjemmefra at klikke et vilkårligt sex spil hjem, kan vi berolige dig med, at de på ingen måde har lige så mange faldgruber som Minestryger. Selvom man kan komme til at træde på ukendt land, medfører det sandsynligvis en fælles bunke af høje grin og fremtrædende fnis, som får jer til at rykke endnu tættere sammen under dynerne. 

Det er netop her, at nyhedsværdien af nye tiltag i soveværelset står frem i al sin magt og vælde. Det skemalagte hverdagsliv får lov til at passe sig selv et øjeblik, imens I leger jer frem til den intimitet og nærhed, som sjældent er en konstant i parforholdet. 

Spontanitet er som regel noget flygtigt, men inddrager du sex spil i ligningen, bliver den ubekendte til de nye idéer, som stille og roligt begynder at finde vej til jeres relation. For måske genopstår nogle af de mere kinky sider, som I tidligere har set hos hinanden. Det kan også være, at jeres samhørighed er blevet svejset bedre sammen eller jeres fælles nysgerrighed har listet sig ned fra loftet igen. 

Uanset, er sex spil en oplagt mulighed til at styrke jeres nærhed, opdage nye sider af hinanden og oven i købet en indlysende grund til at inddrage sexlegetøj i jeres intime stunder, når først I får lyst til mere. 

Fifty days of play sex kortspil på en seng

Hvordan kommer man i gang med at bruge et erotisk spil?

Det burde være ligetil, ikke? Gå ind på sinful.dk, køb et sex spil, prøv det – slutfærdig. Men, der er muligvis lidt flere trin i det, så følg med os, så skal vi vise dig vejen. 

Allerførst er det en god idé at gøre sig klart, hvad det er, man gerne vil have ud af det: Er det en stærkere seksuel relation, eller er det et element at tale ud fra?

Du kan sådan set sagtens få begge dele, men der er forskel på, hvilke sex spil du skal købe. Nogle er egnede til seksuelle, motoriske udfordringer og andre handler om at forstå og udforske hinandens sind. 

Dernæst skal lysten deles med din partner. Det kan gøres enten som en overraskelse, hvor det bliver overrakt som en gave, eller I kan være sammen om at udvælge, hvilket et der passer til jer. 

Når I modtager jeres sex spil skal I sådan set bare finde tid til at afprøve det. Måske er det nødvendigt at sætte kryds i en travl, pakket kalender, for at få enderne til at mødes. Det vigtigste er sådan set, at I finder ud af, hvornår slaget skal slås. 

Inddrag gerne nogle af de ting, som I holder af, eksempelvis kolde drikkevare, lækre snacks eller dæmpet belysning, for at skabe den helt rigtige stemning til en sjov og skøn aften. 

Og nu kommer vi til det – hvilket sex spil er det rigtige for jer?

Bedste sexspil – Find de 10 bedste sexspil her

Vi starter med de oplagte udgaver til par. 

Dig og Mig (på dansk) – Kort

Dette indeholder 90 kort, som deles op i “Ham” og “Hende” bunker. I skiftes til at slå med terningen, som bestemmer hvilket kort, der skal trækkes. Kortet indeholder forskellige idéer, forslag og aktiviteter. I har mulighed for at inddrage timeglasset, hvis et af kortenes forslag skal have en tidshorisont. 

Oplagt til jer, som gerne vil have hele pakken og derfor er klar på at afprøve nye ting og genoplive de glemte. 

Dig og mig sex kortspil

Dialogspillet (på dansk) – Dialog

Den danske parterapeut Tomas Friis har udviklet det, som en hjælp til at få nærheden og dybden i jeres forhold tilbage. Via de 60 forskellige kort, med i alt 360 spørgsmål, får I rig mulighed for at tale om andre ting end hente/bringe ordninger, lunken kaffe og dårlig tv. 

Spørgsmålene varierer fra alt mellem job, familie, forhold, værdier, drømme og naturligvis kærlighed – så I får rigeligt at tale om. 

Det her er til jer, som gerne vil kommunikere mere verbalt og ønsker hjælp til emner og til at få samtalen startet. 

Dialogspillet

Monogamy (fås på både dansk og engelsk) – Brætspil

Denne har vundet en hel del priser, hvilket der selvfølgelig er en grund til. I kommer virkelig vidt omkring både mentalt og fysisk. Det har 3 niveauer, så temperaturen kommer til at stige, jo længere I kommer. 

Vil I gerne tage jeres relation til nye højder og udforske hinanden på både det fysiske og psykiske plan, så er det klart løsningen for jer. 

Monogamy brætspil

Erotic4real (på dansk) – Brætspil

Til trods for navnet handler dette om meget andet end det erotiske element i jeres relation. I kommer både omkring sex og lyster, men også følelser og moral, så det bliver så at sige hele turen, og der kommer helt sikkert nogle ting på bane, som I ikke har tænkt over før. 

Hvis I vil vidt omkring og gerne vil åbne jer mere for hinanden, samt finde svar på spørgsmål, I slet ikke vidste, at I havde, så er dette sex spil perfekt til jer. 

Erotic4real brætspil

Fifty Days of Play (på engelsk) – Kort

Navnet kender I helt sikkert godt, men denne version kommer måske som en overraskelse. Reglerne er enkle: Der er en terning og 50 konvolutter i forskellige nuancer – jo mørkere, desto frækkere er det. I skiftes til at slå med terningen, som afgør, hvilken farve konvolut der skal trækkes. 

Har I lyst til at være mere kinky sammen, men mangler skubbet i den rigtige retning, er Fifty kort sættet klar til tjeneste. Det er på engelsk, men skrevet simpelt og letlæseligt.

Fifty Days of Play kortspil

Fetish IOU (på engelsk) – Kort

Har I lysten til at afprøve det kinky univers, får I 50 idéer serveret lige her. Dette er et opgave spil og et mere langvarigt et af slagsen, hvor I trækker forskellige udfordringer. I kan eksempelvis trække hvert jeres kort og derefter finde remedier frem fra skabe og skuffer til at udleve fantasien. Det er derfor ment som en sammensmeltning af forspil, som begynder når I trækker kortet, til I får anskaffet de nævnte ting og helt op til den store finale – i stedet for noget, man kun finder frem for en enkelt aften. 

Vil I gerne i gang med at udforske det pirrende, kinky univers er det her sex spil med til at sætte fantasien i gang, samt få tingene til at ske. Selvom det er på engelsk, er det nemt at gå til.

Fetish I.O.U kortspil

Bedroom Battle (på engelsk) – Kort

Her handler det om sexede udfordringer! Med 92 battlekort og 70 gevinstkort, som står for 210 opgaver af forskellige arter, er der en masse at gå i gang med. Lad der gå konkurrence i soveværelset, så I hver især kan få udlevet jeres fantasier. 

Vil I have skub i fantasierne og en god del konkurrence ind over, er det her udgaven, der skal klikkes hjem. Til trods for at det er på engelsk, er det nemt at læse og forstå kortene. 

Bedroom Battle kortspil

Sex Roulette – Brætspil

Med SexRoulette får I hurtigt fart på de intime stunder. Få hjulet til at snurre og se, hvilket tal pilen lander på. Find tallet i det medfølgende hæfte, hvor I kan læse om den pirrende opgave, som skal udføres. Det kan være alt fra “Giv hinanden bind for øjnene” til “Tag frække billeder af hinanden”. 

Mangler I idéer til at gøre noget ekstra for hinanden og jeres intime stunder, er det her sex spil lige til at gå til. 

Sex roulette sex spil

2 jokere – Grinespil

Vi er nu nået til de to jokere, som kan noget helt andet end at guide jer til kinky bondage eller få samtalen til at nå nye højder – de kan nemlig få jer til at grine højlydt. 

PIK Sjovt

En version der indeholder alt det bedste fra Billedlotteri og Gæt & Grimasser kombineret med en snert af Margretheskål – selvfølgelig med penis som omdrejningspunkt. Man kan være 3-12 deltagere, så invitér nogle venner over, hold en fest eller brug det til en polterabend – det kommer til at kunne høres, når I har det i brug. 

PIK Sjovt Selskabsspil

Cum Face Duel Pump Action Penis

Måske kender du det allerede, men hvis ikke, kan vi fortælle, at det har været hypet på samtlige sociale medier. Det går i al sin enkelhed ud på, at der kommes en udvalgt væske i det lille hul i midten af maskine, hvorefter det gælder om at pumpe hårdt og hurtigt, så det er din modstander, der bliver sprøjtet på.

Cum face duel pump action spil

Tillykke, du er nu vores alle sammens Spilmester! Gør det hele lidt frækkere, lidt mere kinky eller få parforholdet til at folde sig ud på ny. 

Vi ønsker al held og lykke og håber, at vi har givet dig det es i ærmet, som gør det hele meget sjovere.