Oversigt

Sexlegetøj til mænd med rejsningsproblemer

Rejsningsproblemer, potensproblemer, erektionsproblemer eller erektil dysfunktion – uanset hvad du kalder det, er det et problem, der rammer mange mænd hvert eneste år.

Faktisk vil ca. hver anden mand opleve rejsningsproblemer på et eller andet tidspunkt i livet, enten midlertidigt eller vedvarende.

Der kan være mange forskellige grunde til, at rejsningsproblemer opstår, og årsagerne kan både være psykiske og fysiske.

Oplever du rejsningsproblemer, bør du altid blive undersøgt af din læge, også selvom du ellers føler dig helt rask. Rejsningsproblemer kan nemlig, i nogle tilfælde, være symptom på en sygdom.

Når erektionen svigter, uanset hvad rejsningsproblemerne skyldes, kan de meget nemt påvirke både sexlysten og selvværdet negativt. Det oplever Maj Wismann jævnligt gennem sit arbejde som websexolog og parterapeut:

I min praksis har jeg mødt både unge og ældre mænd, der har oplevet problemer med rejsningen af forskellige årsager. Ofte er de blevet henvist til mig af lægen og har enten brug for samtaler, hvis det er psykisk betinget, eller for konkrete, gode råd til, hvad de kan gøre, hvis det f.eks. er en operation eller medicin, der gør at rejsningen svigter. I nogle tilfælde findes der adskillige typer af hjælpemidler, deriblandt sexlegetøj, der kan gøre en verden til forskel. F.eks. kan en lille penisring hjælpe til at rejsningen holdes. Uanset årsagen opleves det ofte som et “nederlag” for en mand, at rejsningen svigter, og så er det dejligt, at der kan findes hjælp både hurtigt og relativt billigt”, udtaler Maj.

Sexlegetøj der hjælper på rejsningsproblemer

Selvom rejsningsproblemer kan virke invaliderende på sexlivet, bør du ikke give op. Der findes flere forskellige produkter, som kan hjælpe dig, så du både kan opleve stor nydelse og bibeholde et aktivt sexliv.

Pulse_Penis_Vibrator_fra_Hot_OctopussSeneste skud på stammen er Hot Octopuss Pulse, en penis vibrator, som har vist sig at kunne skabe langt større glæde end forventet, og som kan blive en rigtig god ven, hvis du oplever rejsningsbesvær.

Hot Octopuss Pulse er nemlig lavet, så den både kan bruges med og uden erektion. Og fordi den stimulerer det følsomme område omkring strengen med dybe og pulserende vibrationer, er den meget effektiv.

Kombinationen af vibratorens høje frekvens og intense pulseringer gør faktisk Hot Octopuss Pulse så effektiv, at den også har hjulpet mænd med udløsningsproblemer.

Vi blev kontaktet af en mandlig kunde, der havde fået fjernet blæren og urinrøret efter en kræftoperation. Han kunne kun opnå rejsning ved hjælp af medicin, og det var meget svært for ham at få orgasme. Når det lykkedes, var det tør ejakulation. Det stoppede, da han prøvede Hot Octopuss Pulse og han skrev til os, at han mente, at vibratoren skulle tilbydes til alle med erektil dysfunktion.

Hvor meget andet sexlegetøj til mænd skal “betjenes” manuelt for at give nydelse, har du større frihed med Hot Octopuss Pulse. Du kan bevæge den, hvis du har lyst, eller du kan vælge at lade den gøre arbejdet for dig.

Muligheden for at bruge Hot Octopuss Pulse uden hænder gør også penisvibratoren velegnet til mænd, der f.eks. har nedsat funktionsevne. Vi ved, at den f.eks. også har hjulpet en kronisk syg mand, som led af en sygdom, der påvirkede hans motorik og som med tiden gjorde, at det ikke var muligt for ham at onanere.

Fordi man kan nøjes med at tænde og føre vibratoren ned over penis, genvandt han muligheden for at kunne tilfredsstille sig selv.

Styrk erektionen med sexlegetøj

penisring-sinful-3stkForuden Hot Octopuss Pulse, findes der en række sexlegetøj, som kan hjælpe dig til en hårdere og længerevarende erektion, så du f.eks. kan have sex med en partner.

Du kan enten vælge at bruge en penisring, som placeres ved penisroden og holder blodet tilbage i penis, så erektionen styrkes.

Eller også kan du vælge at kombinere penisringen med en penispumpe, hvis du ønsker endnu bedre resultater. Pumpen hjælper med at trække blodet ud i penis og penisringen vil så hjælpe med at holde det der. Vil du vide mere om penispumper, så anbefaler vi, at du læser vores ultimative guide til penis pumper, hvor vi svarer på alle dine spørgsmål.


Du kan læse mere om hvilke produkter vi anbefaler, hvis du har rejsningsproblemer, i vores guide om sexhjælpemidler til mænd med rejsningsproblemer. Guiden indeholder også videoer, hvor du kan lære mere om de forskellige produkter og hvordan de virker.