Guides

Sexlegetøj til mænd

Der er de sidste par år sket en kæmpe udvikling inden for sexlegetøj til mænd. Hvor disse produkter førhen havde ry for at være af dårlig kvalitet og tilegnet nichegrupper, ser situationen helt anderledes ud nu. Sexlegetøj til mænd er ikke længere kun forbundet med dét, som mange vil betegne som “klamme onaniprodukter”. Nej, i dag bugner markedet af stilfulde, stilrene og ikke mindst teknologisk sexlegetøj til mænd.

Og det er ikke kun de ensomme mænd, som ikke har en kæreste, der bruger sexlegetøj. Det er alle mænd, som bruger produkterne til at tilfredsstille sig selv, til at blive bedre sexpartnere og til at holde deres orgastiske potentiale ved lige. Mænd som er i forhold bruger altså også sexlegetøj, lige så vel som singlemænd gør det.

Det er både de elektroniske og de manuelle produkter, som hitter på markedet for sexlegetøj til mænd. De manuelle produkter er typisk kendetegnet ved, at man selv skal bevæge dem frem og tilbage på penis, og for flere af dem gælder det også, at man skaber et vakuum omkring penis, hvilket er meget nydelsesfuldt.

Det mere elektroniske sexlegetøj til mænd er virkelig spændende. Der er ikke den ting, som disse produkter ikke kan. De kan spinne, rotere og vibrere, og det kan de endda, uden at du behøver at bruge hænderne. Du kan bare læne dig tilbage og nyde stimulationen fra de effektive produkter.

Kendetegnet for meget af det sexlegetøj til mænd, som findes på markedet er, at det har en indre struktur, som er meget stimulerende. Typisk er disse indre strukturer – eller sleeves – fremstillet i blød silikone eller i et andet blødt materiale, som føles meget realistisk. Nogle strukturer er strammere end andre, nogle er mere stimulerende end andre osv. Man hører ofte mænd fortælle om, at nogle onaniprodukter faktisk er bedre end “den ægte vare”, og dette har simpelthen noget at gøre med de indre strukturer, hvor både riller, knopper, bølger og kløfter giver en meget pirrende fornemmelse.

Meget af nutidens sexlegetøj til mænd er både stilrent, effektivt og af meget høj kvalitet. De mest populære produkter er penisringe, prostata stimulatorer og onaniprodukter. Du kan blandt andet læse mere om, hvordan man bruger produkter som penisringe i denne guide.

De mest kendte og bedste producenter af kvalitets sexlegetøj til mænd er:

Vi har alle produkter fra ovenstående brands på lager til dag-dag levering. Så tag et kig på vores sexlegetøj til mænd, og find den, der skal give dig maksimal nydelse.