Guides

Sexlegetøj – Sex and the City Vibrator

Den 2. august 1998 er en dato, som bør skrives ind i sexlegetøjets historiebøger. Her rullede Sex and the City afsnittet ”The Turtle and the Hare” nemlig over skærmen. Et afsnit, som verdens forhandlere af sexlegetøj i dag sætter gevaldig pris på.

I det famøse afsnit af serien om de fire New Yorker kvinder giver den ellers så pæne Charlotte York os et indblik i den såkaldte Sex and the City Vibrator. Denne vibrator er i dag noget af det mest populære sexlegetøj blandt kvinder, og du finder den naturligvis i mange udgaver her i Sinful.dk shoppen.

Det sexlegetøj fra Sex and the City, som efter det populære afsnit nærmest fik kultstatus er den såkaldte rabbit vibrator. Den ligger og fylder i sengebordsskuffen hos rigtig mange kvinder i hele verden, og dens popularitet har gjort sexlegetøj til et legalt samtaleemne – ja nærmest til et ganske almindeligt husholdningsapparat.

Sexlegetøj i Sex and the City har altså betydet sexlegetøj i de danske hjem. Men rabbitvibratoren er ikke blot kendt fra tv-serien – den er også kendt for at være et ganske orgasmefyldt bekendtskab. Kendetegnet ved en rabbit vibrator er, at den stimulerer maksimalt – endda flere steder på samme tid.

I dildodelen, som kan dreje rundt, har den indre roterende kugler, som stimulerer dig i skeden. Og udvendigt sidder en effektiv klitoris vibrator – med form som to kaninører – der vibrerer intenst omkring din klitoris.

lilla begynder rabbit vibrator med lang dildo og kanin vibrator for endenDer findes efterhånden rigtig mange rabbits på markedet. Hvilken Sex and the City vibrator, du skal vælge, vil afhænge af, hvor meget erfaring du har, hvor fyldig en stimulation du ønsker, samt hvor mange funktioner, du ønsker, at den skal have.

Er du helt nybegynder, kan vi anbefale en begynder rabbit vibrator. Den er ikke så fyldig, men har til gengæld alle de effektive funktioner, som helt sikkert vil sende dig i syvende himmel. Den har en skøn lilla farve og er i det hele taget bare en rigtig flot Sex and the City Vibrator.

jessica-rabbit-vibratorØnsker du en lidt fyldigere stimulation samt alle rabbit’ens egenskaber og endda lidt mere til, så er det denne Sinful Rabbit Vibrator Original, som du skal have fat i. Rabbit vibratoren er designet så den giver dig ekstra stimulation.

Ud over de roterende kugler i selve dildo-delen vil de de effektive kaninører stimulere din klitoris med masser af power.

fifi-rabbit-vibrator

Efterhånden som rabbit vibratoren er blevet mere og mere populær, har de mere stilrene design rabbits også fundet vej til branchen. En meget populær designer rabbit er Je Joue Fifi. Den har mange af de samme funktioner, som de almindelig rabbits, dog bare i en lidt anderledes og mere stilren indpakning.

Den er en smule mindre end de almindelig rabbits, og så har den ikke de indre roterende kugler. Derimod har den nogle meget kraftige vibrationer og nogle kaninører, som lægger sig tæt omkring og vibrerer på klitoris.

Der findes altså mange forskellige rabbit vibratorer, og det kan være svært at vide, hvilken du skal købe først. Derfor kan du få hjælp til at vælge den helt rette udgave til dig igennem vores guide her.

God fornøjelse med din Sex and the City Vibrator. Det kan kun blive godt 🙂