Guides

Sexet undertøj – Den ultimative guide

Selvom du helt sikkert kan se fuldstændig fantastisk ud i din forvaskede t-shirt og Bridget Jones trusser, så er sexet undertøj lige det ekstra something something, der kalder din indre femme fatale frem.

En gang imellem skal det nemlig være ekstra frækt. Frækkere end det, der hænger på mannequinerne i storcenteret, og det er her sexet undertøj kommer til sin ret. De virtuelle hylder er fyldt med forførende og frækt undertøj i sensuelle blonder, frække snit, florlette materiale og masser af sexede detaljer til kroppe i mange forskellige størrelser og former.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller hvad en chemise egentlig lige er, så læs med her. Vi klæder dig på (eller af) til at finde de modeller, der passer til netop dig.

Sexet undertøj til overkroppen

Man går aldrig galt i byen med en flatterende BH og slet ikke, hvis den har en matchende underdel. En lokkende kavalergang kan få gang i fantasierne hos de fleste, men hvilken BH skal man vælge? Der er fordele ved de forskellige styles afhængigt af, om du har en fyldig eller mindre barm og ofte er det nødvendigt at prøve flere forskellige typer BH’er for at finde det rette match. Det har du garanteret også gjort i prøverummet i en undertøjsforretning.

I det følgende gennemgår vi forskellige muligheder af frække BH’er og BH sæt, så du nemt kan finde det bedste match til dine ønsker af sexet undertøj.

Mørkhåret kvinde iført rød halterneck BH, blonde trusser og hofteholder

Halterneck-BH
En halterneck-BH er kendetegnet ved at have en strop eller et bånd omkring nakken i stedet for traditionelle skulderstropper. Det giver barmen et naturligt løft og bidrager til en frækkere og mere fremtonet kavalergang. En halterneck kan være tung at bære for kvinder med en fyldigere barm, men let’s face it – så længe kommer du ikke til at have det sexede undertøj på alligevel.

Peek-A-Boo BH
Som navnet antyder, så får du et frækt udsyn til alle herlighederne med en Peek-A-Boo BH. Her er skålene nemlig delvist åbne, så dine brystvorter eller dele af brystet står til frit skue. Med en Peek-A-Boo-BH vil din partner aldrig være i tvivl om, at klokken er et par minutter i sexy time.

Half-Cup BH
Vil du afsløre lidt mere af dig selv og samtidig have god støtte? Så er en Half-Cup BH et super godt valg. Umiddelbart ligner det en helt almindelig BH bortset fra, at skålene kun lige akkurat dækker det nederste af brystet. Det kan give en indbydende Push-Up effekt og er en sexet måde at fremvise dine to attributter på.

Mørkhåret kvinde iført sort Open Cup BH og sorte trusser

Open-Cup BH
Vælg en Open-Cup BH, når du vil gå all-in og og vise masser af hud. Den har helt åbne skåle og indrammer blot dine bryster, som vil står til fri afbenyttelse. Så her får du i den grad en anderledes BH, som en del af et sæt sexet undertøj.

Bøjle-BH
Du kender formentlig allerede til den helt klassiske bøjle-BH, men der findes også masser af varianter, der måske er lidt frækkere end dem, du har i forvejen. En bøjle-BH giver en god støtte og form til din barm uanset, om du har store eller små bryster, og de findes i et utal af modeller.

Bralette
Du kan også vælge den feminine model bralette, der kendetegnes ved hverken at have vattering eller bøjler. Ofte er de i stretcy og smørbløde blonder med et bredere snit under barmen, der både giver en god pasform og et ekstra forførende udtryk.

Frækt undertøj til underkroppen

Frække trusser, hipster trusser og G-strenge er alle perfekte måder at fuldende eller udgøre dine forførende looks. Der findes modeller af frækt undertøj, hvis formål er at støtte og dække din popo, mens andre har en klar intention om at afsløre dine mest intime dele. Læs med her for at finde et design, der passer til din kropsform og dit ønske af frækt undertøj til underkroppen.

Mørkhåret kvinde iført et par sorte g-strenge

G-streng
Man kan næsten ikke sige frækt undertøj uden at nævne en G-streng – underdelen der bliver ved med at hitte. En G-streng kan bestå af smukke blonder eller enkle remme, der indrammer din bagdel og akkurat dækker fortil. Der er ikke noget stof, der dækker dine balder, så du får både et ekstra sexet udtryk og undgår upraktiske trussekanter. Din partner vil helt sikkert måbe af begejstring over den minimale indpakning, der afslører dine balder, og du skal ikke gøre andet en labbe de beundrende blikke i dig.

Trusser og hipster
Foretrækker du frækt undertøj, der giver et lidt mere tildækket, men stadig sensuelt look, så er en trusse eller en hipster et rigtig godt valg. De er ofte flot dekoreret med pyntesten eller blonder og kan i den grad ose af sex. Frække trusser kan også sagtens bæres under dit almindelige tøj, så kun du ved, hvad der smykker din fantastiske popo.

Kvinde iført sort cageback trusse

Cageback trusse
Vil du gerne vende din bagdel til en fordel? Med en cageback trusse kan du sætte din numse i fokus. Ofte indrammes dine balder af et trusse lignende design, men med remme eller feminine bånd i stedet for stof. Det giver illusionen af en trusse, men efterlader masser af bar hud.

Bundløse trusser
Skal dit sexede undertøj være lidt frækkere? Mange af underdelene i Sinfuls sortiment skiller sig ud ved at være bundløse. Det er en ultra fræk detalje, som især din partner vil juble af begejstring over. Uanset, om du foretrækker en par frække trusser, en hipster eller en G-streng, så kan du lade fantasierne få frit løb med et par bundløse trusser. Når du vælger bundløse trusser, kan du beholde den på under forspil og sex. Du kan også bære den på en aften ude og give din partner besked, når I er taget afsted. På den måde vil forspillet begynde allerede inden, I er kommet hjem i soveværelset.

Stimulerende perler
Vil du udstråle erotik og sukke af nydelse på samme tid? Så er det en underdel med stimulerende perler, du skal have fat i. Måske kender du allerede til perletrussen, hvis du har set TV-serien Sex and the City – hvis ikke, så har du et godt afsnit til gode. De bundløse trusser har, uanset design, en række af perler, der pirrer dine intime dele ved enhver bevægelse, så du hverken kan eller har lyst til at stå stille.

Sexet lingeri

Lyshåret kvinde iført sort bodystocking

En bodystocking er både et stykke alsidigt og sexet lingeri, som kombinerer trusse og BH. De er smukke, når de står helt alene og det tætsiddende materiale fremviser dig på bedste vis. Men du kan også pifte hverdag og fest op ved at bruge dem under hverdagslooket på job, under kjolen på dansegulvet eller som top til en stram pencilskirt.

Psst! Nogle af dem har ekstra frække snit, så overvej lige en BH indenunder, medmindre du vil dele dine herligheder med resten af os.

Catsuits
Er du ikke bange for at vise dine former frem, så er en af de mange tætsiddende catsuits måske det rette for dig. Her får du sexet lingeri, i strækbart materiale, som sidder som smurt på kroppen fra top til tå. Et catsuit er det perfekte valg, når du vil være drønsexet og udleve din indre Catwoman.

Mørkhåret kvinde iført sort corsage med hofteholder

Corsager og korsetter
Bare rolig – du behøver ikke gå på kompromis med iltoptagelsen, når du bærer korset og corsager. Du kan helt selv justere, hvor stramt, det skal sidde, så du fremhæver din talje og kan trække vejret samtidig. Et korset har stivere indbygget, der giver endnu mere form og støtte, hvor en corsage er blødere i materialet. Begge modeller er sexet lingeri, der er perfekte til at indramme dine kurver og giver barmen et svulmende løft.

Chemiser og babydolls
Der er ikke mange forskelle på chemiser og babydolls. Begge modeller kan betegnes som feminine natkjoler eller underkjoler. Skal temperaturen i soveværelset have et nøk op ad, så er en af disse modeller et sikkert valg. Her får du nemlig sexet undertøj for alle pengene.

Lyshåret kvinde med krøller iført sort babydoll sæt

En babydoll har et struttende skørt og falder flot om hofterne. Den er helt oplagt, hvis du foretrækker en mere løs pasform og gerne vil sætte fokus på ben og brystparti i stedet for mave og talje. En chemise et stykke sexet lingeri, der følger kroppen i et mere eller mindre tætsiddende materiale og nogle modeller kombineres med en hofteholder for et endnu mere sexet look.

Kjoler
Synes du, at det er en tand for grænseoverskridende at vise dig frem i gennemsigtige bodystockings eller minimalistiske BH-sæt, så kan det være at en fræk kjole, er lige det, du søger. De ekstra frække kjoler har ofte et kort og tætsiddende snit, men der er stor variation mellem modellerne. Nogle egner sig helt bestemt bedst til ikke at skulle udenfor soveværelset, mens andre sagtens kan bruges til et frækt cocktail party, en hot date eller et besøg på natklubben.

Kvinde iført sorte, bundløse strømpebukser og højhælede sko

Strømpebukser
Det er næsten umuligt at eje for mange strømpebukser, men mangler du variation til dine klassiske sorte, så er frække modeller en nem, billig og effektiv måde at spice dit outfit op på. Vælger du frække strømpebukser med netmønster, feminine blomster blonder, similisten eller sofistikerede backseams, så er der noget til enhver lejlighed. Der findes desuden bundløse udgaver – en detaljer, som du ikke må glemme at fortælle din partner, når I er ude og du er iført de ekstra sexede strømpebukser.

Selvsiddende strømper
Hvis du ønsker et ekstra frækt alternativ til strømpebukser, så er strømper der går til lårene et oplagt bud. De findes blandt andet som selvsiddende strømper, der holdes oppe ved hjælp af et blødt silikone bånd. De selvsiddende strømper er ideelle at bruge sammen med en forførende kjole eller et frækt kostume.

Lyshåret kvinde iført sort hofteholder sæt med trusser og BH

Hofteholder
Der er ikke noget, der skriger gennemtænkt og sexet lingeri, som en hofteholder og et par strømper gør. Tænk, at en så lille ting, kan have så stor effekt.

Hofteholderens funktion er at holde strømperne oppe hele aftenen, men mange modeller har en komplimenterende form, der sidder flot om dine hofter og giver god støtte. Så her får du både praktisk og sexet undertøj på én gang.

Plus Size lingeri

Der er heldigvis mange mærker, som har fået øjnene op for, at kvinder har kroppe i forskellige størrelser. Derfor findes der efterhånden rigtig meget lækkert Plus Size lingeri med en pasform, der egner sig særligt til kvinder med flere kurver.

Kvinde iført sort Peekaboo Babydoll Plus Size fra Cottelli

Det sexede Plus Size undertøj har fået sin helt egen kategori på Sinful.dk, men lad dig ikke begrænse uanset hvor, du shopper dit sexet undertøj. Mange styles fås i One Size, der også kan passe og klæde kvinder med fyldigere former, og du kan også støde på One Size Queen, der er designet specifikt til denne gruppe kvinder.

Er du i tvivl om pasform og størrelse, så kan du altid se efter, om det sexede undertøj har justerbare stropper, hægter, bindebånd eller elastik, og om materialet er strækbart. Der findes ingen regler eller begrænsninger for, hvilket lingeri der er til mindre og større kvinder, så slå dig løs med de forskellige designs og hyld din smukke krop i stedet for at pakke den væk.

Nortie Lingerie – Det sikre valg

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilke styles eller størrelser, der er rette match til dig, så vil du måske have glæde at svinge forbi det skandinaviske mærke Nortie Lingerie.

I serien med sexet undertøj finder du både bundløse trusser, tætsiddende catsuits, feminine BH sæt og korte kjoler alle med et simpelt og sensuelt nordisk twist. Fordelene ved frækt undertøj fra Nortie Lingerie er mange, men især pasform og materiale er værd at nævne. Du finder modeller i størrelser fra mellem S-XL eller styles i One Size, men i langt de fleste tilfælde kan du justere det frække undertøj, så det passer netop dig.

Mannequindukke iført sort G-streng fra Nortie Lingerie

Skal vi fremhæve noget af det sexede undertøj fra Nortie Lingeri, så kunne det være den bundløse G-streng Nortie Saga, der viser, hvordan de elastiske bånd er justerbare og kan passe både små og fyldige numser.

Se også det sexet undertøj, Nortie Gro, med G-streng og babydoll. Sidstnævnte har justerbare skulderstropper og lukkes med bindebånd, så du selv kan justere, hvor stramt den skal sidde om brystet.

Nortie Lingerie har desuden også materiale i særlig strækbar kvalitet, som den sexede Nortie Signe Mini Kjole. Uanset, om du er petit eller har fyldig former, så smyger den sig om din krop og gnaver sig hverken ind i huden eller efterlader tydelige mærker.

Priserne på det sexet undertøj fra Nortie Lingerie holder sig desuden på et niveau, hvor de fleste kan være med og giver mulighed for at afprøve en masse forskellige stykker tøj. Har du svært ved at finde en favorit, så kig bare på din partners udtryk – et blik af lyst og begejstring kan sige mere end tusind ord.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Nu har vi kigget på mange forskellige slags sexet undertøj, og forhåbentlig har du fundet en eller flere styles, der tiltaler dig. Nu er næste skridt at finde den rigtige størrelse.

Det kan være rigtig svært at sidde hjemme foran skærmen og forestille sig, hvordan det sexede undertøj sidder og passer på netop din krop. Heldigvis er her et par tips, der kan gøre det lettere for dig at finde den rigtige størrelse – i hvert fald på Sinful shoppen.

Psst! Hos Sinful kan du returnere dit sexede undertøj, hvis du ikke er vild med pasformen eller størrelsen er forkert. Husk at prøve det sexet lingeri med dit eget undertøj indenunder og returnér det i samme tilstand og emballage, som du har modtaget det i.

Det allerbedste du kan gøre for at finde den rigtige størrelse er at læse om det sexet lingeri, du har fundet. I beskrivelsen finder du typisk information om, hvorvidt materialet er strækbart, løst, justerbart eller tætsiddende, så du får en fornemmelse af pasformen. Dernæst finder du et størrelsesskema, som er unikt for alle de mærker, der findes i Sinful-shoppen. Det kan altså sagtens være, at du passer en størrelse L fra ét mærke, men skal have en størrelse S/M fra et andet.

Rigtig mange mærker har sexet undertøj i størrelse One Size, og her er det også en god idé at tjekke størrelses skemaet, som du finder på produktsiden. Så kan du nemt se om din vanlige størrelse indgår i deres mål. De fleste One Size modeller er i strækbart materiale, men målene kan variere.

Du kan også altid kigge efter modeller med justerbare stropper eller bindebånd, som er lette at tilpasse i størrelsen, så du kan få en god og personlig pasform. På den måde kan du selv justere, hvor tætsiddende dit nye sexet undertøjet skal være.

Den perfekte pakke

At forkæle sig selv eller sin partner med sexet undertøj kan både være et udtryk for begær og kærlighed, og hvem siger, at bløde pakker behøver at være kedelige? Giv dig selv eller din udkårne den helt særlige oplevelse af at smyge sig de frække sager.

Måske er du stødt på anbefalinger om at klæde sig efter kropstype, når du shopper sexet undertøj, og den strategi kan fungere helt fantastisk for mange kvinder. Hos Sinful mener vi, at det er sundt at huske på, at anbefalingerne til de forskellige kropstyper ikke er en facitliste, men blot forslag til, hvad du kan gå efter. Det vigtigste er, at du synes det sexede undertøj er flot, at du finder frem til den rigtige størrelse og pasform og aller vigtigst – at du føler dig drønsexet! Heldigvis er din sexappeal fuldstændig uafhængig af din kropstype, form og størrelse.

Rigtig god fornøjelse med dit sexede undertøj!