Oversigt

Sex Hjælpemidler

Hos Sinful.dk mener vi, at alle har ret til et sexliv – og vel at mærke et godt et af slagsen. Derfor sælger vi effektive sex hjælpemidler, som kan bruges af alle. Vi har i flere år vejledt seksualvejledere og handicappede i, hvilke sex hjælpemidler, der er ideelle at bruge, hvis man f.eks. har en funktionsnedsættelse.

Sex hjælpemidler kan egentlig bruges af alle, for faktisk er det bare et andet ord for sexlegetøj. Flere seksualvejledere vælger dog at give det betegnelsen sex hjælpemidler, fordi ordet ”sexlegetøj” kan være forbundet med en del fordomme hos f.eks. den handicappedes forældre og hjælperen. Den handicappede selv er måske egentlig ligeglad med, hvad det skal kaldes, men de seksualvejledere, som vi hos Sinful.dk har været i kontakt med, kalder det for det meste for sex hjælpemidler.

En handicaphjælper er ofte involveret i sex hjælpemidlet, fordi han/hun ofte er med til at forberede den handicappede til at bruge det. Det kan f.eks. være, at en klitorisvibrator skal smøres ind i glidecreme inden brug, hvilket den handicappede ikke nødvendigvis selv kan gøre.

Bedre liv med sex hjælpemidler

Vi har været i kontakt med handicappede, som efter, at de har fået øjnene op for sex hjælpemidler, ganske enkelt har fået et bedre liv. På grund af deres handicap har de ikke nødvendigvis fået den samme seksuelle opdragelse som andre, og nogle har måske aldrig været i stand til at røre ved sig selv, f.eks. pga. en funktionsnedsættelse. Og når så deres bosted eller deres hjælper -ofte med hjælp fra en seksualvejleder- så har præsenteret dem for hjælpemidlerne, er der nærmest gået en helt ny verden op for dem.

Når en handicappet gerne vil bruge sexhjælpemidler, handler det ikke blot om, at den handicappede køber det, og så spiller det bare. For som sagt kan der være brug for hjælp til at tænde produktet og måske smøre det ind i glidecreme. Derfor sætter mange pris på, at sex hjælpemidler er stilrene og sobre. Vores erfaringer er, at dette gør oplevelsen bedre og måske mindre grænseoverskridende for hjælperen.

Effektive sex hjælpemidler

Én ting er, hvordan legetøjet ser ud. En anden ting er, hvordan det virker, og hvad det kan bruges til. Det er klart, at det vil være forskelligt fra person til person, hvilke sex hjælpemidler, der er ideelle. Det vil både være et spørgsmål om præferencer og smag men selvfølgelig også et spørgsmål om, hvad vedkommende er i stand til rent fysisk.

dlightHvis man har en funktionsnedsættelse i hænderne, findes der sex hjælpemidler med ergonomisk håndtag, som gør det nemmere at styre og målrette den.

Til kvinder er eksempelvis G-punkts vibratoren Delight rigtig god. Den har nærmest en ”krølle på halen”, hvor man kan sætte to fingre ind og derved styre den.

the-coneAf andre effektive sex hjælpemidler kan nævnes den lidt anderledes klitoris vibrator, som hedder The Cone.  The Cone er formet som en trekant og er fremstillet af blødt silikone.

Den kan bruges håndfrit både siddende, liggende og stående og kan uden problemer tages med i bad, da den er vandtæt.

cobra-libreTil mænd er det især penis vibratoren Cobra Libre, som der er efterspørgsel på. Det er en vibrator som stimulerer penishovedet og den yderste del af skaftet.

Man sætter den simpelthen ned over penis, tænder for den og kan så bare nyde Cobras vibrationer. Dette kan man gøre helt håndfrit – bare læne sig tilbage og nyde det.

Hvis du har spørgsmål angående sex hjælpemidler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rette sexlegetøj.