Nyheder

Sex Gynge i Desperate Housewives på TV2

Onsdag aften løb afsnit 161 af den populære TV-serie om de desperate housewives fra Wisteria Lane over skærmen på TV2. I afsnittet opdager Bree Van de Kamp, at datterens nye erhverv måske ikke er så uskyldigt som først antaget.

Bree har hele tiden troet, at datteren Danielle sælger fitness udstyr. Men i afsnittet finder hun ud af, at datteren erhverver sig ved at sælge sex gynger, eller sex swings, som de også kaldes.

Gyng dig til bedre sex!

Sex gynger har tidligere været forbeholdt dem, som hører til den meget kinky del af befolkningen. Men i dag har stort set alle erotiske webshops et udvalg af forskellige sexgynger, og det er alle former for mennesker, der køber dem.

En sex gynge, fx Fetish Fantasy sexgyngen, er perfekt til at eksperimentere med nye stillinger, nye teknikker og i det hele taget bare til at få nye oplevelser og udfordringer indenfor soveværelsets fire vægge. Sex gyngen kan på mange måder bringe nyt (sex)liv ind i soveværelset og gøre det hele sjovere, mere interessant og mere tilfredsstillende.

En sex gynge fungerer ved, at man ved hjælp af gyngens forskellige stropper fæstner sig fast til gyngen på den ene eller anden måde. Man kan sætte sig ganske almindeligt, som man ville sidde på en helt almindelig gynge. Men stropperne på Fetish Fantasy gyngen, giver også mulighed for, at man kan indtage en mere liggende eller stående position.

Både manden og kvinden kan sidde i gyngen, og den er ideel til både vaginal, anal og oral sex. De svingende bevægelser giver en anderledes stimulation og en helt anden følelse end den, som man får, når man dyrker ’almindelig’ sex.

Gyngen sættes op enten i loftet eller i dørkarmen, og den er nem at tage ned efter brug og gemme diskret under sengen. Vi sælger også på Sinful.dk en dør sex gynge der er beregnet til at sætte på døren, som er en meget fleksibel og nem løsning.

Sexlegetøj i TV-serier

Vi har set det før! At populære tv-serier præsenterer os for sexlegetøj og nærmest skaber en dille blandt seerne.

For år tilbage fik den amerikanske TV-serie, Sex and the City, kvinder i hele verden til at investere i den meget effektive rabbit vibrator. Det var den pæne storbypige, Charlotte, som præsenterede rabbit’en for seere i hele verden. Salget af kanin-vibratorer steg, og det samme gjorde antallet af orgasmer hos de lystne Sex and the City fans.

Også i den danske serie Lærkevej stiftede vi bekendtskab med sexlegetøj. Her var det det ellers så pæne, men meget sexglade par Kim og Astrid Borg, som introducerede os til et trådløst æg.

Og nu er det altså så Desperate Housewives, som inspirerer os til at sætte lidt kulør på sexlivet. Hvad der foregår på Wisteria Lane, vil sikkert også snart udspille sig mere og mere i de danske hjem. Og sex gyngen er ikke bare en døgnflue. Den er kommet for at blive!