Nyheder

Sex er godt, sex er sundt og så er det sjovt!

Et godt og sjovt sexliv er en kæmpe gave at have i sit liv, og ikke kun fordi der følger et orgie af fysiske og helbredsmæssige fordele med. Der er selvfølgelig også de vidunderlige psykiske hurra-faktorer, såsom overdådigt humør og masser af overskud.

Du ved helt sikkert godt, at det er individuelt, hvad der defineres som et godt sexliv.
Alligevel har vi lavet en lille stabel af de tungeste grundsten, så du selv kan bygge videre med dine egne erfaringer og lyster.

Allerede nu kan vi afsløre, at det kommer til at handle om nydelse og (sex)lege(tøj).

Tænk engang hvis man kunne få..

Et lykkeligt sexliv på 30 dage!

Var det en mulighed, blev det helt sikkert solgt på recept. Virkeligheden er dog lidt en anden, for ligesom med køkkenhaver, skal det have omsorg og opmærksomhed for at blive vellykket.

mand og kvinde under hvide lagner smiler og kærtegner

Uanset om du er single, har kendt din partner hele livet eller det er et helt friskt swipe, kan du have forskellige tanker omkring dine seksuelle udfoldelser, og hvordan det kommer til at fungere bedst muligt. Det kan endda være, at du kommer til at lægge et røgslør ud for dig selv ved at sammenligne med andres sexliv som ser større, vildere og noget mere eksotisk ud end dit eget?

Allerede her kommer vi til at gøre det helt klart og tydeligt:

Det hele handler om kommunikation.
Både med dig selv og din partner.

Inden vi viser, hvilke formidable stykker sexlegetøj vi har fundet frem til dig, som får dit sexliv til at kaste armene i vejret og skrige “HALLELUJA!”, giver vi dig de 3 essentielle esser i seksuel kommunikation, som får dig til at blomstre op i flere former og farver.

Tale er sølv, kommunikation er nydelse

Vi ved godt, at det for det første kan være svært at finde frem til, hvad man virkelig, virkelig godt kan lide og derefter at skulle sige det højt.
Til gengæld vi ved også, at det hele kan blive SÅ meget bedre, hvis man alligevel får det gjort – derfor skal du huske

Taletid

Det behøver ikke at stå i familiekalenderen eller planlægges i detaljer, det kan lige så vel være imens I kører i bil (undgå motorvejskørsel, når samtalen startes) eller under madlavningen. På den måde kan snakken gøres let og tilgængelig, og knap så intens, som hvis I sad overfor hinanden med stiv øjenkontakt og Barolo i glasset.

Tal pænt

Når først samtalen er i gang, skal den gerne føre noget positivt med sig. Den bedste metode til det er, at holde samtalen på egen banehalvdel og komme med eksempler fra dig selv. Fortæl, hvad du har tænkt på, og hvad du synes kunne være dejligt, og invitér til samtale den vej. Vær åben for hvad end der kommer retur uanset, om det involverer masker eller lilla bloklys, så din partner føler sig tilpas og accepteret i jeres samtale.

Ærlig snak

Det kan være svært at være hudløst ærlig, men det bedste resultat opstår, når du er helt ærlig overfor dig selv og din partner. Så lad vendespillet ligge på hylden og få munden på gled. Jo mindre der skal gættes og jo færre linjer der er at tolke imellem, jo større succesrate er der.

Når alle lyster, idéer og jokere er lagt frem i lyset, skal det selvfølgelig mixes godt op med nydelse, leg og en lille smule nysgerrighed. Vores bedste bud på at inddrage de her faktorer er naturligvis sexlegetøj.

Lak og latex eller blid berøring?

Det kan også være, at mindre kan gøre det, og du allermest har lyst til noget midt imellem. Så er du faktisk, som folk er flest:

Projekt Sexus, som er en stor, dansk undersøgelse, viser, at i alt har 48% af deltagerne prøvet eller fantaseret om at prøve sexlegetøj.

Det forstår vi faktisk virkelig godt! For sexlegetøj kan bidrage til den seksuelle udfoldelse eksempelvis ved at udleve fantasier eller forstærke intimiteten. Desuden kan det både være solo eller sammen med en partner, at der bliver udforsket.

Så hvor skal du starte? Vi har delt det op i temaer under navnet

Happy sex, happy life

At udvikle og forbedre et sexliv kræver hårdt arbejde, til gengæld er det virkelig sjovt undervejs!

Udforsk din krop

Den bedste måde at lære andre at kende din krop på er, hvis du selv kender den. Så på med tropehjelmen, tag dig god tid og kortlæg vejen til dine lyster.
Det kan både være ved at onanere alene eller fællesonani med en partner, så det bliver konkret for jer begge to, hvad den anden tænder på.

Udforsk vagina med Amaysin Curvy Rabbit Vibrator og brug den til at forkæle både de ydre og indre erogene zoner. Få stimuleret både G-punkt og klitoris samtidig. Skift mellem de forskellige vibrationerne, indtil du finder det, der får dig til at sukke helt nede fra mellemgulvet.

 

Med Mr. Membr Varmende Penis Vibrator bliver penisskaftet forkælet, når sleevet glider op og ned. Tænd for varmeeffekten, så det føles endnu dejligere. Tempoet er op til dig og med 10 forskellige vibrationsindstillinger at vælge mellem, kommer det hele til at ende lykkeligt.

Tag tiden

Når man gerne vil have gode ting til at ske, kan det føles som et pres og et nederlag, når de ikke gør. Husk på, at det tager tid at udforske og lege sig frem til de bedste orgasmer. Det bedste du kan gøre er, at italesætte hvis det er svært, eller hvis din lyst ændrer sig.

Vil du alligevel have en hjælpende hånd, står Tracy’s Dog Klitoris Suction Vibrator klar til at assistere. Som en del af den velkendte klitoris stimulator-klan, er den udviklet til at efterligne følelsen af realistisk oral forkælelse, så den kommer til at suge og pirre, indtil du selv siger stop. Faktisk er klitoris stimulatorer kendt for at give vidunderlige orgasmer, selv til dem, som tidligere har haft svært ved at opnå dem.

Forspil er en holdsport

Selvom lysten til at gå direkte i kødet på hinanden er der, kan forspil være en vigtigt del af, at gøre sex endnu endnu bedre. Oplev din partners reaktion og udforsk de hemmelige nydelsessteder, som de ikke engang selv vidste eksisterede.

Med Satisfyer Teaser Finger Vibrator i hånden er det en ekstra hjælp til både dig og din partner. Brug den på nakke, brystvorter, klitoris, penisskaftet eller andre af kroppens ydre, erogene zoner.

Eksperimentér sammen

Et sexliv har forskellige faser og det er præcis, som det skal være. Det betyder også, at det nogle gange kan kræve lidt ekstra at finde tilbage til lysten igen. Så hvad gør en klog? De kaster naturligvis nye idéer og eksperimenter op i luften og ser, hvad der lander.

Det oplagte kasteskyts kunne snildt være en Satisfyer Double Fun, som er en parvibrator der bæres under samleje. Den stimulerer både G-punkt og klitoris, og kan også mærkes på penis under penetration.

Natmaden er også en del af festen

Når du ligger udmattet, tilfreds og glad, er din liste med behov nok relativ kort, og så alligevel. For hvornår har en kærlig massage nogensinde været af vejen? Den kan både inddrages som selvomsorg eller bruges til at vise ekstra kærtegn.

Med Sinful Dobbelt Motor Magic Wand er det oplagt at bruge efterspillet på massage af ømme skuldre og en træt lænd. Dufter der alligevel lidt af runde 2, kan wanden hurtigt vendes og skaftes kan bruges til penetration, imens hovedet bruges til at kærtegne penis.

 

Nu har du de vigtigste kort på hånden og en stabel grundsten til at bygge dit imperium, når det kommer til at videreudvikle og lege dig til et godt sexliv.

Så er der kun tilbage at ønske enormt god fornøjelse!