sensevibe-sensemax-anmeldelse-DK
Anmeldelser

Anmeldelse af SenseVibe

Huhej hvor det går!
Sikke en voldsom kanin jeg denne gang har fået fat i.

SenseMax er for mig et ikke særlig kendt mærke. Jeg havde faktisk ikke hørt om det, før jeg fik stukket deres vibrator SenseVibe i hånden med ordene “god fornøjelse”.
Nu har jeg testet den nogle gange, og jeg synes, at SenseVibe er blevet et ganske fint bekendtskab.

Men lad os først gå igennem det tekniske.

Generelt

SenseVibe er en rabbitvibrator. Dvs. den har to forskellige motorer, der kan stimulere både klitoris, som man kender det fra klitorisvibratoren, og G-punktet på samme tid. Det er en genopladelig vibrator med 8 forskellige vibrationsmønstre og hele 18 niveauer.

Den er lavet i medicinsk silikone fra top til tå, hvilket gør den dejlig lækker at røre ved – og så er den vandtæt. Den kan derfor både nydes under bruseren og i badekarret. Dette gør også rengøringen let som en leg.

Oplevelse og funktioner

Som altid starter jeg ud med at oplade vibratoren, inden jeg tager den i brug, og allerede her scorer SenseVibe en flot karakter.
Vibratoren kommer i en fin hvid opbevaringsæske, der fungerer som opladeren. Det virker på den måde, at man lægger vibratoren i æsken og sætter den medfølgende ledning i, hvorefter den påbegynder opladningen. Jeg er vild med det! På den måde kan man have den stående fremme, uden andre kan se, hvad det er. Ved at opbevare vibratoren i æsken, bliver den heller ikke “beklædt” med en masse støv, hvilket silikoneprodukter ikke bliver pænere af.

SenseVibe er meget nem at gå til. Der er en + og – knap, som bruges til at tænde, slukke og styre vibrationsniveauerne. Derudover der en knap i midten, hvorpå man skifter mønstre. Dvs. 3 knapper i alt.

SenseVibe er meget nem at starte, da man blot skal trykke en enkelt gang på +. Derfor er det dejligt, at de har lavet en låsefunktion, så vibratoren ikke pludselig tænder af sig selv.
For at deaktivere og aktivere låsen holder man blot + og – inde på samme tid.

Da jeg første gang tænder SenseVibe overrasker vibrationerne mig. Selv på laveste indstilling er den super kraftig – Som i virkelig kraftig! Vibrationerne i G-punktsdelen er tunge og dybe, og den mindre del til klitoris har mildere, men hurtige vibrationer. De meget kraftige vibrationer betyder også, at man ikke kan kalde det en lydsvag vibrator.

Jeg var spændt på, om rabbitformen ville passe, så man kan nå både G-punkt og klitoris samtidig, men når vibratoren føres helt ind, rammer det lige, hvor det skal. Desværre var de indvendige vibrationer for kraftige til mig, og jeg fandt hurtigt ud af, at det var bedre kun at have vibratoren tændt på klitorisdelen. Så det er super smart, at man kan nøjes med at have gang i kun den ene motor.

Bedømmelse

Det er en helt vildt lækker, smart og moderne vibrator, som SenseMax har lavet.
Jeg gad godt, at man kunne skrue lidt mere ned for vibrationerne, da den dermed ville passe endnu bedre til mig, men alt i alt er det en super rabbitvibrator.

Jeg giver den 4,5 stjerner.