Anmeldelser

Satisfyer Pro 2 – Very Satisfying!

Så skal der endnu en gang findes plads i legetøjskassen til et nyt og spændende stykke legetøj. Og denne gang er det den splinternye Satisfyer Pro 2.

Generelt:

Satisfyer Pro 2 er en klitoris stimulator, der skiftevis suger og puster på klitoris. Den vibrerer altså ikke, som en almindelig klitoris vibrator gør, men den sugende/pustende funktion får det til at føles som om, den vibrerer.

Denne form for stimulering af klitoris kender jeg allerede fra Womanizer, som jeg testede et par måneder tilbage, og som jeg var meget begejstret for. Jeg er derfor virkelig spændt på at kaste mig over Satisfyer Pro 2!

IMG_7518

Førstehåndsindtrykket er rigtigt positivt. Satisfyer’en er lavet i glat plast i en flot kobber-rosa farve, og det udskiftelige sugehoved – det, der skal omslutte klitoris – er lavet i blød silikone. Den har en fin vægt, ligger godt i hånden. Det her er en rigtig god start!

Da jeg så tænder for Satisfyer’en, bliver jeg lidt mere skeptisk. Den larmer godt nok noget mere, end jeg regnede med – også selv når jeg sætter mundstykket mod min hud.
Men så er det bare på med lidt lækker baggrundsmusik, og så tænker jeg ikke mere over det.

Oplevelser og funktioner:

Jeg ligger mig godt til rette i sengen og placerer legetøjet. Man skal sætte mundstykket lige rundt om klitoris, og jeg finder det klart lettest at sætte den helt rigtigt, når Satisfyer’en er tændt først. Så er det bare nemmere at mærke, hvor alting befinder sig 😉

Satisfyer’en er blevet kendt for sine kraftige og hurtige orgasmer, og det er med god grund. Da jeg først får sat mundstykket det helt rette sted og valgt rette hastighed, ryger jeg lynhurtigt i den 7. himmel – og indenfor 5 minutter har jeg fået 3 intense klitorisorgasmer.
Den larmer – men det gør jeg også! 😉

Med sine kun 2 knapper er den ret nem at betjene. Der er en on/off knap og en knap, der styrer hastigheden. Der er intet mindre end 11 hastigheder – dog alle med den samme sugekraft.
Man kan altså ikke indstille, hvor hårdt eller hvor blidt den skal suge, men kun hvor hurtigt det skal gå. Jeg synes, at det er ret ærgerligt, at der ikke er en + og – knap, for hvis man ønsker at skrue ned, skal man enten slukke Satisfyer’en og starte forfra på laveste niveau eller klikke sig igennem alle niveauerne, indtil man når højeste niveau og så begynde at klikke sig ned ad rækken igen. Det er lidt fjollet.
Men hey! Når den giver så intense orgasmer og så hurtigt, så kan jeg godt se bort fra den mangel.

Noget af det jeg elsker mest ved Satisfyer Pro 2, og denne form for klitoris stimulator generelt, er, at den er blid ved klitoris.
Ikke som i at det føles blidt og er svært at opnå orgasme – tværtimod! – men den er blid ved nerverne, da der intet tryk eller pres er på klitoris.
Det betyder, at man ikke opnår den her følelsesløshed, som man kan opleve ved hyppigt brug af en klitoris vibrator. Man kan altså bruge Satisfyer’en igen og igen, og være lige så sensitiv som dagen før. Det er virkelig genialt!

Bedømmelse:

Den er ikke lydsvag, og jeg savner + / – funktionen. Men den gør som lovet. Den er et virkelig godt alternativ til de kvinder, som gerne vil prøve denne form for stimulation, men som måske ikke har råd til den mere eksklusive Womanizer.

Hvis du har lyst til at se flere Satisfyer produkter, så kan du med fordele se det store sortiment hos Sinful.