Guides

Sådan sender du hende i oralsexhimlen

Blev du forkælet med bøf og blowjob den 14. marts? Så er det tid til at gengælde tjenesten! Den 14. april er det nemlig International Cake and Cunnilingus Day, og din kvinde skal overøses med overdådige kager og lidenskabelige kys (dernede). Læs her, hvordan du mestrer den tricky cunnilingus-kunst og sender hende i den 7. oralsexhimmel.

Kageopskriften må du spørge Google om – til gengæld får du her vores komplette step-by-step guide til mindeværdig mundsex (og en lykkelig, ekstastisk kvinde!). Og ja, der er også tips og tricks til singlekvinden.

Få hende til at slappe af

Du har sikkert hørt det mange gange før, men en kvindes orgasme foregår lige så meget mellem hendes ører, som mellem hendes ben. Start derfor med at få din partner til at føle sig rigtig godt tilpas og afslappet. Skab en varm og tryg (læs: romantisk) atmosfære med levende lys, lækker musik og masser af kys, kram og komplimenter. Vis og fortæl hende, at du glæder dig helt vildt til at smage og tilfredsstille hende med din tunge.      

En stensikker måde til at få hende i det helt rigtige humør er en lækker omgang erotisk massage. Brug eventuelt Kaerlig Økologisk Massageolie, så du kan slikke løs og blære dig lidt med din awesome tunge på andre sensitive dele af hendes krop, så hun ved præcis, hvilken nydelse hun har i vente.

 

Ned på maven

Det tager i gennemsnit (gennemsnit!) 20 minutter at få en kvinde til at komme ved hjælp af oralsex, så det gælder om at finde en rar stilling, du kan holde i længere tid. Læg dig enten på maven mellem hendes ben, eller bed hende rykke numsen helt ud til kanten af sengen, så du kan knæle foran hende. Uanset hvordan du vælger at placere dig, så sørg for, at du ligger blødt og dejligt – du skal nok indstille dig på at blive “hængende” i en god rum tid. Et godt tip er at bede hende placere benene så tæt på hinanden, at du med mellemrum har mulighed for at hvile og støtte dine kinder mod hendes inderlår.

Ro på

Selv om du har slikket dig laaangsomt vej til hendes klitoris, og hun er godt og grundigt varm, så er det strengt forbudt at gå grassat med propeltunge. Start i stedet med at slikke i lange, blide strøg fra bunden af hendes vagina, op langs de indre og ydre skamlæber og op mod klitoris (tænk samme bevægelser, som du bruger på en smeltende isvaffel). Lad din tunge vandre nysgerrigt på hele hendes vagina, så du ophidser hende så meget, at hun glemmer alt andet omkring sig.

Teknik, teknik og teknik

Når du har stimuleret hende et stykke tid med nænsomme slik, stepper du dit oralgame op. Spred forsigtigt hendes kønslæber, og flyt fokus til hendes klitoris og området lige omkring den – særligt lige ovenover. Leg lidt med tungeteknikken ved at veksle mellem at cirkle om klitoris, lade tungespidsen flakke fra side til side, eller sæt læberne til og sug forsigtigt. Husk, at alle kvinder er forskellige – nogle sværger til den spændstige, hårde og målrettede tunge direkte på klitoris, mens andre er til det mere forsigtige og kærlige slikkeri. Har du svært ved at greje, hvad der fungerer bedst for hende? Så kig på hendes krop og lyt til hendes åndedræt undervejs – du vil IKKE være i tvivl. Når du har knækket koden, så hold dig endelig til den! Nøgleordet her er vedholdenhed.    

Pimp din tunge

Vil du forkæle hende lidt ekstra, så pimp din tunge med LingO fra Screaming O, der tager hende direkte til den 7. oralsexhimmel! Den lille men virkelig effektive gadget forvandler din mund til et festfyrværkeri af frække vibrationer. Som bonus er LingO forsynet med en liret, rillet overflade, der giver hende dobbelt op på nydelse.

 

Skærp hendes sanser

Hvis du vil sætte trumf på din mundsex, så øg følsomheden på hendes klit med lidt Kaerlig Økologisk Orgasme Gel, der giver en pirrende og skiftevis varmende og kølende effekt. 

 

Fikse fingre

Det kræver lidt øvelse at mestre denne multitasking-kunst, men du kan virkelig give hende next level oralsex ved at indarbejde lidt fiks fingeraction. Prøv for eksempel at lade din pegefinger glide vandret fra side til side over hendes lille knop, mens du slikker hende med lodrette strøg – eller vice versa. Når hun begynder at stønne højlydt og vride sig i nydelse, så penetrér hende med en finger eller to, og stimulér hendes G-punkt ved at presse op mod hendes navle, mens du laver en “kom-her” bevægelse. Og det er nu, du skal give den gas! Slik hende i takt igen og igen og igen, indtil hun eksploderer i vild orgasme. Voilá!

Forrygende oralsex til singlekvinden

Selv om du ikke har nogen (sex)partner i øjeblikket, skal du selvfølgelig ikke snydes for en forrygende fræk Klitoris og Kage Dag.

Lelo Ora 2 er den absolut mest sofistikerede og eksklusive oralsex simulator på markedet. Ora 2 masserer din klitoris – og hele området omkring den – med en kombination af intense pulseringer og sensitive, hvirvlende bevægelser. Det lille vidunder har hele 10 forskellige vibrationsprogrammer, så du kan opnå præcist den intensitet, der passer til dig. Lelo Ora 2 har vundet internationale priser, er 100 % vandtæt og kan nydes under bruseren eller i et lækkert, varmt karbad. Mmmmmmm!

 

Cunnilingus på farten

Womanizer Liberty er den helt ideelle oralsex simulator til dig, der er på farten, da dens diskrete størrelse passer perfekt til enhver håndtaske. Med sine pulserende trykbølger stimulerer den din klitoris, så det føles næsten som en rigtig tunge. Forstærk og gør din Womanizer oplevelse endnu mere pirrende og realistisk med en vandbaseret glidecreme. Oh la la!  

 

Rigtig glædelig 14. april og “bon appetit” derude!