Så kommer ni igång med analsex
Guides

Kom godt i gang med analsex

Analsex er utrolig populært, og det er noget vi får mange henvendelser omkring. Det kan give pirrende, nydelsesfulde og intense oplevelser, uanset alder, køn og seksuel orientering.

Ved anal penetration kan man nemlig få stimuleret de mange følsomme nerveender i anus og G-punktet samtidig, eller i anus og prostata.

Både G-punkts- og prostatastimulation kan give nogle helt enestående og meget dybe orgasmer, og er man heldig, kan man endda opnå flere efter hinanden.

Analsex kan således være kilden til fantastiske oplevelser, der kan give en ny dimension til sexlivet, og som kan styrke intimiteten mellem dig og din partner.

Buttplugs og andet anal sexlegetøj

6 tips til fantastisk analsex

Vi har samlet vores seks bedste tips, så du kan komme godt i gang med analsex.

1. God hygiejne

God hygiejne er vigtigt, når I vil eksperimentere med anal stimulation, og det kan gøre det lettere at slappe af. Ved at bruge en anal douche til at skylle sig selv ren med bagtil, kan I også undgå evt. ubehagelige overraskelser, mens I har analsex.

Fyld anal douchen med kropstempereret vand, og smør glidecreme på tutten, så du kan føre den op i en let og glidende bevægelse. Klem douchen sammen, så vandet sprøjtes forsigtigt op, og sæt dig så på toilettet, så vandet kan komme ud igen.

Gentag processen, indtil vandet der kommer ud er klart.

Tre forskellige anal douches

2. Slap af i hele kroppen

Afslapning er afgørende for nydelsesfuld analsex. Tal om tingene, inden I går i gang, så I begge er enige om, hvordan det skal ske.

Som ekstra hjælp kan det være en god idé at bruge en anal relax gel, der påføres omkring anusåbningen nogle minutter, inden I har sex. Det hjælper muskulaturen omkring anus til at blive mere afslappet.

Buttplugs og produkter til analsex

3. Gå langsomt frem

Det er vigtigt, at I prøver jer frem i jeres eget tempo, når I går i gang med analstimulation, så de anale muskler får tid til at slappe af, og I undgår ubehag. Kun I ved, hvornår I er rigtig klar, og hvornår I er tilpas afslappede til at kunne nyde det.

Gå hellere lidt for langsomt frem, og brug ekstra tid på forspillet, så I bliver ekstra tændte.

Buttplugs og produkter til analsex

4. Brug glidecreme

Glidecreme er et absolut must, når I har analsex, da kroppen ikke selv producerer naturlige glidemidler bagtil. En anal glidecreme giver jer en god og glidende oplevelse, så I får de bedste betingelser, mens I nyder hinanden.

Sinfuls Anal Glidecreme er vandbaseret og kan bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer.

Anal glidecreme bliver klemt ud i en hånd

5. Brug sexlegetøj

Hvis I ikke har eksperimenteret med analsex før, kan det være en god idé at starte med noget anal sexlegetøj. I kan med fordel dykke ned i vores uddybende guide til anal sexlegetøj, som hjælper jer godt i gang.

Anal sexlegetøj som f.eks. Sinful BumBum Butt Plug Sæt giver jer mulighed for at vænne jer til følelsen af anal stimulation, inden I begynder med f.eks. analt samleje. Det kan gøre opstarten mere behagelig, fordi kroppen gradvist har kunnet vænne sig til mere fylde.

Hængende opbevaring med anal sexlegetøj

For mange vil tilvænningen være en nødvendighed, og det kan sagtens være, at I skal eksperimentere med anal stimulation flere gange, inden I går videre til analt samleje. Det er helt naturligt, så nyd legen på det niveau, I nu er på, og bliv ikke stresset, hvis det ikke føltes rigtigt at gå hurtigere frem.

Anal sexlegetøj, som for eksempel anal plugs, er også ideelt, hvis I allerede har erfaring med analsex og ønsker at variere stimulationen. Vi har skrevet den ultimative guide til buttplug og anal plug til jer, der gerne vil vide endnu mere om lige præcis det emne. 

Glidecreme på glas butt plug

6. Rengør dit sexlegetøj efter brug

Anal sexlegetøj skal altid rengøres efter brug for at sikre god hygiejne. Rengøringen sørger desuden for, at jeres anal sexlegetøj er klar til brug, næste gang lysten melder sig.

Vi anbefaler, at I bruger en antibakteriel sexlegetøjsrens som f.eks. Sinful Clean, til jeres anal sexlegetøj, da det sikrer effektiv og skånsom rengøring. Sexlegetøjsrens fås også i en økologisk udgave.

Sexlegetøjsrens og en buttplug