Guides

Guide: Kom godt i gang med analsex

Enten elsker man det eller også er man lidt skræmt ved tanken om analsex. Sådan lader det i hvert fald til, at mange har det, og det kan vi sagtens forstå. 

De fleste starter nemlig ikke forsigtigt nok ud, når de begynder at eksperimentere med analsex og analstimulation. Og hvis første forsøg har været en dårlig oplevelse, er det nemt at miste lysten til at prøve igen.

Der kan være mange grunde til, at ens analdebut ikke går som forventet, men oftest skyldes det enten manglende forberedelse, manglende tålmodighed eller manglende glidecreme. Eller alle tre ting på samme tid. Heldigvis er der råd at hente, og for at give jer de bedste forudsætninger for god analsex får I her vores bedste tips.

Analsex er utrolig populært, og det er noget vi får mange henvendelser omkring. Analsex kan give pirrende, nydelsesfulde og intense oplevelser, uanset alder, køn og seksuel orientering. Analsex kan give en helt unik og dejlig oplevelse. Ved anal penetration kan man nemlig få stimuleret de mange følsomme nerveender i anus og G-punkt samtidig, eller i anus og prostata. Både G-punkts- og prostatastimulation kan give nogle helt enestående og meget dybe orgasmer, og er man heldig, kan man endda opnå flere efter hinanden.

Analsex kan således være kilden til fantastiske oplevelser, der kan give en ny dimension til sexlivet, og som kan styrke intimiteten mellem dig og din partner.

 

6 tips til fantastisk analsex

1. God hygiejne14682_0000_1

God hygiejne er vigtigt, når I vil eksperimentere med anal stimulation, og det kan gøre det lettere at slappe af. Ved at bruge en anal douche til at skylle sig selv ren med bagtil, kan I også undgå evt. ubehagelige overraskelser, mens I har analsex.

Fyld Anal Douchen med kropstempereret vand, og smør glidecreme på tutten, så du kan føre den op i en let og glidende bevægelse. Klem douchen sammen, så vandet sprøjtes forsigtigt op, og sæt dig så på toilettet, så vandet kan komme ud igen.

Gentag processen, indtil vandet der kommer ud er klart.

2. Slap af i hele kroppen

Afslapning er afgørende for nydelsesfuld analsex. Tal om tingene, inden I går i gang, så I begge er enige om, hvordan det skal ske.

Som ekstra hjælp kan det være en god idé at bruge en afslapningsspray. Sprayen sprøjtes på omkring anusåbningen nogle minutter, inden I har sex, så muskulaturen omkring anus bliver mere afslappet.

3. Gå langsomt frem

Det er vigtigt, at I prøver jer frem i jeres eget tempo, når I går i gang med analstimulation, så de anale muskler får tid til at slappe af, og I undgår ubehag. Kun I ved, hvornår I er rigtig klar, og hvornår I er tilpas afslappede til at kunne nyde det. Gå hellere lidt for langsomt frem, og brug ekstra tid på forspillet, så I bliver ekstra tændte.

4. Brug glidecreme14630---sinful-anal-glidecreme-100ml_01_1

Glidecreme er et absolut must, når I har analsex, da kroppen ikke selv producerer naturlige glidemidler bagtil. En anal glidecreme giver jer en god og glidende oplevelse, så I får de bedste betingelser, mens I nyder hinanden.

Sinfuls Anal Glidecreme er vandbaseret og kan bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer.

5. Brug sexlegetøjSinful BumBum Silicone Butt Plug Sæt

Det kan være en rigtig god ide at starte med anal sexlegetøj, inden I går i gang med analt samleje, men det er bestemt også værd at overveje, hvis man allerede er godt i gang med analsex.

Anal sexlegetøj som f.eks. Sinful BumBum Butt Plug Sæt giver jer mulighed for at vænne jer til følelsen af anal stimulation, inden I begynder med f.eks. analt samleje. Det kan gøre opstarten mere behagelig, fordi kroppen gradvist har kunnet vænne sig til mere fylde.

For mange vil tilvænningen være en nødvendighed, og det kan sagtens være, at I skal eksperimentere med anal stimulation flere gange, inden I går videre til analt samleje. Det er helt naturligt, så nyd legen på det niveau, I nu er på, og bliv ikke stresset, hvis det ikke føltes rigtigt at gå hurtigere frem.

Anal sexlegetøj, som for eksempel anal plugs, er også ideelt, hvis I allerede har erfaring med analsex og ønsker at variere stimulationen. De 3 forskellige plugs kan f.eks. sættes op bagtil under forspil eller under samleje.

6. Rengør dit sexlegetøj efter brug

Anal sexlegetøj skal altid rengøres efter brug for at sikre god hygiejne. Rengøringen sørger desuden for, at jeres anal sexlegetøj er klar til brug, næste gang lysten melder sig. Vi anbefaler, at I bruger en antibakteriel sexlegetøjsrens som f.eks. Sinful Clean, til jeres anal sexlegetøj, da det sikrer effektiv og skånsom rengøring. Sexlegetøjsrens fås også i en økologisk udgave.