Guides

GUIDE: SÅDAN INTRODUCERER DU SEXLEGETØJ I PARFORHOLDET

Sexlegetøj er efterhånden blevet allemandseje, i den ene eller anden afskygning, og det er dejligt! Men mange tror stadigvæk, at det er noget, man kun kan bruge til at tilfredsstille sig selv, og det er lidt en skam. For de fleste par ville kunne få endnu mere lystfuld leg ved at tage et lille ekstra supplement med under lagnerne.

Men hvordan får du så lige introduceret den idé for din partner? Vi anbefaler, at man altid starter i den helt blide afdeling for at se, hvordan ens partner reagerer. Lad være med at starte der, hvor du er, eller hvor du ønsker, I som par skal ende.

Med andre ord: Er du til superkinky bondagesex, skal du nok ikke lægge ud med at præsentere din partner for en ballgag, start med et mere uskyldigt blindfold i stedet. Eller læg ud med en helt enkel erotisk massage, som sætter fokus på din partners behov.

På den måde viser du, at du er nysgerrig efter at få lidt ekstra krydderi med i sengen, og hvis din partner er åben over for dit forslag, vil overgangen fra det bløde tilbehør til et decideret stykke sexlegetøj også blive nemmere.

Det kan dog også være udfordrende at være den, der pludselig får ideen om sexlegetøj serveret. Derfor vil vi herunder komme med vores bud på, hvordan du håndterer at være den, der introducerer, men også den, der bliver introduceret til sexlegetøj.

Når du skal introducere sexlegetøj til din partner

Du har muligvis selv et behov eller ønske om at få tilføjet ekstra krydderi i jeres sexliv, men husk på, at din partner ikke nødvendigvis har det på samme måde – i hvert fald ikke endnu – og at det kan være svært at forstå dit behov. Det kan også være nemt at misforstå din intention med at ville introducere sexlegetøj.

Derfor bør du sætte din partners behov i centrum, så I sammen kan bevæge jer derhen, hvor I begge føler jer trygge. Start med blot at bringe ideen om sexlegetøj på banen, tal med din partner om at prøve det, eller vis din partner en artikel om fordelene ved at bruge sexlegetøj i parforholdet. Lad din partner læse artiklen, og tal så om, hvad I har læst.

Det allervigtigste ved hele oplevelsen er, at det skal fungere for jer begge. Hvis du skræmmer din partner væk ved at lægge for hårdt eller ekstremt ud, vil det være uendeligt meget sværere at overbevise din partner om at prøve sexlegetøj igen. Vælg derfor legetøj, som ser uskyldigt ud og derfor ikke virker afskrækkende ved første øjekast (så lad den hudfarvede kæmpedildo blive i sin diskrete opbevaringskasse et godt stykke tid endnu).

Start f.eks. med en lille vibrator – bulletvibratorer eller fingervibratorer er rigtig gode og ikke-skræmmende som startlegetøj. Jo mere ængstelig din partner er, jo blidere starter du ud – det ville jo være ærgerligt at få sat en stopper for morskaben, inden den overhovedet er begyndt!

Sæt hende i fokus

Hvis du gerne vil introducere sexlegetøj for en kvindelig partner, så vælg gerne noget med et elegant look, der er designet til at glæde både hendes øjne og krop, og som ikke virker “overvældende” i størrelse og udseende. På den måde signalerer du, at det er hendes lyst og tilfredsstillelse, der er i højsædet.We-Vibe Touch Klitorisvibrator

En eksklusiv klitorisvibrator kan være en god start, og der findes mange med et fint og enkelt design. I kan også med fordel deles om den og finde ud af, hvem der skal styre den undervejs. Her er den testvindende We-Vibe Touch et rigtig godt valg.

Hvis du som mand har lyst til at supplere jeres sexliv med noget legetøj, så tænk over, at det ikke behøver være så teknisk og gadget-agtigt, som det du måske selv ville gå efter. Du kan også gå efter sexlegetøj til par, som giver jer begge tilfredsstillelse samtidigt, så du signalerer, at det er et fælles projekt. Det kunne være med en vibrerende penisring.Velve Rio Vibrerende Penisring

Velve Rio Luksus Penisring er enkel og diskret i sit design og samtidig nem at bruge. Ringen strammer om roden på penis, så erektionen holder i længere tid. Samtidig kan hun læne sig op af den brede del af ringen og blive stimuleret på klitoris, noget de fleste kvinder nyder rigtig meget. Velve er desuden et Skandinavisk brand, der, i samarbejde med førende sexeksperter, fremstiller luksuriøst sexlegetøj med en fløjlsblød overflade.

Sæt ham i fokus

Hvis du skal introducere sexlegetøj for en mandlig partner, så husk at fortælle ham, at legetøjet er tænkt som et ekstra supplement, lidt ekstra frækt krydderi, og at det ikke er, fordi du er utilfreds med jeres sexliv.

Når du har præsenteret ham for legetøjet, er det en god ide at vise ham, hvordan du godt kan lide at blive stimuleret med det – han vil elske at iagttage dig, mens du leger med dig selv. Herefter kan du overlade styringen af legetøjet til ham, så det er ham, der har kontrollen over det – og dig.Sinful Petite Mini Magic Wand

Men det kan også sagtens være, han foretrækker, at du bevarer kontrollen – det finder mange mænd utroligt ophidsende. Det finder I hurtigt ud af ved at prøve jer frem.

En god begyndervibrator, som både han og du kan styre, kunne være Sinful Petite Mini Magic Wand. Den er lille og uskyldig og perfekt til stimulation af klitoris, men kan også snildt bruges til erotisk massage i forførende forspil samt til pirrende massage langs skaftet på penis.

TENGA Eggs 6 packDu kan også sætte ham i fokus ved at vælge noget, der giver ham fuld opmærksomhed. Med et onani handjob sleeve som de sjove onaniæg fra TENGA kan du give ham en ekstra fræk intim massage. Når du viser ham, at det også er for at glæde ham, vil han med garanti være vild med at gå på opdagelse med dig udi sexlegetøjets vidunderlige verden.

Når du møder din partners sexlegetøj for første gang

Måske er det dig, der pludselige befinder dig midt i din partners forsigtige introduktion til det spændende indhold i sin natbordsskuffe? Og hvordan skal du så lige reagere på det? Der kan melde sig mange forskellige følelser fra jalousi til nysgerrighed, så her er et par tips til jer nybegyndere derude.

Det handler ikke om dig

Uanset hvad man godt kan lide i sengen, er det umuligt for ens partner automatisk at gætte sig til det hele. Modstå fristelsen til at se din partners interesse i sexlegetøj som en kritik af dine egne færdigheder. Det er kun positivt for par at lære mere om, hvad man hver især tænder på, så tag udfordringen op, lær og leg sammen.

Husk på, at al erfaring med din partner udbygger jeres seksuelle arsenal i forhold til hinanden. Så jo mere du og din partner lærer om hinandens lyster, jo større er jeres arsenal, og des mere potentiale har I for seriøs sjov i sengen fremover.

Legetøj er ikke mennesker

Du ved det godt, hvis du tænker dig om, men din partner har altså ikke følelser for sit sexlegetøj, det er ganske enkelt et orgasmemiddel. Man kan nemt blive fanget i irrationelle jalousifølelser, men stop med det – lige med det samme!

Alene det faktum, at din partner har lyst til at inddrage dig i sin leg med sexlegetøj, indikerer en høj grad af tillid og intimitet. Din partner ønsker simpelthen, at du skal lære vedkommende bedre at kende ved at give dig mulighed for at opleve noget så personligt, som hvordan han/hun onanerer.

Døm ikke din partner

Når din partner fortæller dig om sine private seksuelle interesser, viser vedkommende dig tillid og fortæller dig med andre ord, at vedkommende gerne vil være endnu mere intim sammen med dig. Døm ikke din partner, der er ingen “rigtig” eller “forkert” vej til orgasme.

Du har sikkert også nogle ting, du godt kan lide at gøre, når du onanerer, og som du måske ville være forlegen ved at skulle dele med din partner. Så vær mod din partner, som du vil have vedkommende skulle være mod dig, hvis rollerne var vendt om.

Lad din partner vise dig vejen

For nogen kan det være fristende straks at kaste sig over sin partners legetøj og vise, at man sagtens kan være med på legen. Men ved at overtage kontrollen med det samme signalerer du blot, at du ved bedre, og at din partners måde at få nydelse på ikke er god nok. Det er slet ikke frækt!

Din partner vil sikkert gerne vise dig, hvordan vedkommende selv finder nydelse, hvad kroppen godt kan lide, og den foretrukne måde at blive stimuleret på. Din partner er ekspert i sin egen krop, og at vedkommende gerne vil lære dig alt om det er SÅ fantastisk.

Hvis/når din partner så har lyst til at give dig kontrol over legetøjet, så vil du vide, præcis hvordan du skal håndtere det for at give din partner maksimal nydelse. Og det ER frækt!

Sjov i sengen

Leg videre sammen

Når I først har oplevet, hvor dejligt, sjovt og frækt det kan være at have lidt sexlegetøj med i sengen, er der næsten ingen grænser for, hvad I kan lege videre med. Det er kun fantasien, og lysterne, der sætter grænser.

Rigtig god legelyst!

Læs mere…

6 SKØNNE STYKKER SEXLEGETØJ TIL PAR
BEGYNDERGUIDE TIL ANAL LEGETØJ
BEGYNDERGUIDE TIL BDSM-UDSTYR