Guides

Hold længere i sengen – 4 tips til at undgå for tidlig udløsning

Drømmer du om at kunne boltre dig på lagnerne i timevis og imponere din partner med din udholdenhed? De fleste mænd har en idé om, at god sex er lig med langvarig sex, men det er faktisk langt fra alle, der deler den opfattelse.

Hvis du alligevel oplever, at komme for tidligt, så fortvivl ikke – der er hjælp at hente! Denne guide giver dig vores bedste tips og tricks til at holde længere i senge samt alt, hvad du har brug for at vide om for tidlig udløsning.

Hvordan holder man længere i sengen – 4 tips du bør prøve!

Du spørger måske dig selv “hvordan holder man længere i sengen”? Her kan vi heldigvis hjælpe dig med lidt tips og tricks. Når du drømmer om at holde længere både under sex og onani, er der nemlig flere forskellige tiltag, du kan prøve. Nogle oplever rigtig stor effekt, andre mindre, men hvorfor ikke få afprøvet alle muligheder og øge chancerne for at forbedre din stamina. Væbn dig med tålmodighed og et optimistisk sind – og giv så dig selv et klap skulderen for at gøre noget.

1. Knibeøvelser til mænd

En af de ting, du kan kaste dig over med det samme, er knibeøvelser. “Men – er knibeøvelser ikke noget for kvinder, der har født og trænger til at giver undervognen en overhaling?”, tænker du måske. Men du læste helt rigtigt! Knibeøvelser er ikke forbeholdt det modsatte køn, for både mænd og kvinder nyder godt af en sund og stærk bækkenbund.

Når du træner din bækkenbund, kommer du virkelig i kontakt med dens muskulatur og funktioner, og netop dette er med til at give dig mere kontrol over din udløsning. Jo bedre du kender din orgasme, jo bedre kan du kontrollere den. Og knibeøvelser er heldigvis rigtig nemme at gå til. Du kan lave dem i badet om morgenen, i bilen på vej til arbejde, eller inden du går i seng om aftenen. Hvis du blot kniber 10 gange om dagen i 8 sekunder ad gangen, så bør du kunne mærke resultater efter ca. 6 uger.

Er du i tvivl om, hvordan du skal knibe? Prøv at stoppe strålen en enkelt gang, næste gang du er på toilet – det er den muskulatur, du skal have fat i.

2. Klaskemetoden

En anden mulighed er den såkaldte klaskemetode, som er lidt mere utraditionel. Det er en gammel tantrisk øvelse, som kan have effekt, hvis dit problem udspringer af øget følsomhed. Selve øvelsen kan lyde lidt komisk, og det ser sikkert også ret komisk ud, men hvad betyder det, hvis det virker for netop dig?

Metoden går ud på, at du efter hvert toiletbesøg klasker penis op mod maven 50 gange. Det kræver et par forsøg at finde den rette intensitet, som kan mærkes, men som ikke gør ondt. Derudover kræver det ikke andet end tålmodighed. Du skal huske at gøre det alle 50 gange, HVER gang, og forsøg dig gerne med metoden i op til 6 uger. Hvis du da ikke har mærket resultater, så bør du holde op. Så egner metoden sig slet og ret ikke til dig, og det er måske ikke følsomheden, der er omdrejningspunkt for din udfordring.

3. Start/stop-teknikken

Måske har du allerede hørt om den populære og effektive start/stop-teknik? Teknikken bruger principper, som er kendt fra andre teknikker som peeking og edging. Selvom de hedder noget forskelligt og udføres med små forskelle, så er grundessensen den samme. Nemlig, at du eller din partner stimulerer dig lige indtil Point of No Return. Det er øjeblikket lige inden klimaks.

Point of No Return

Når du udfører teknikken alene, kan du gøre og røre fuldstændig som du plejer, men forsøg at være ekstra opmærksom på, hvordan det føles. Når du mærker, at orgasmen lurer lige rundt om hjørnet, så skal du stoppe helt. Lad penis være, og mærk hvordan luften går lidt ud af ballonen, så at sige. Når du ikke længere er ophidset, så kan du gentage øvelsen.

Koncentrer dig om fornemmelsen lige inden klimaks – det er den, du skal holde fast i og lære at kende, så du ved, hvornår du skal holde pause for at få kontrol over udløsningen. Gentag øvelsen tre gange.

Hvis du har en partner, så er det en rigtig god idé at inddrage hende eller ham. Det kan I gøre enten ved at udføre samme øvelse som ovenstående eller under et samleje. Når du har fået rejsning, så skal din partner sætte sig oven på dig og trænge ned over penis. Det er nu din opgave at sige til, når du kan mærke, at der er optræk til afslutning. Med det samme skal din partner stige af og vente, til stormen har lagt sig. Gentag øvelsen tre gange, og giv hinanden en high five for indsatsen.

Nogle anbefaler, at man kan lade udløsningen komme fjerde gang, mens andre foretrækker at adskille onani, sex og øvelser fuldstændigt. Vælg den metode, der giver mest mening og størst effekt for dig. Efter 6 uger med start/stop-teknikken bør du opleve mærkbare resultater.

4. Hold længere i sengen med sexlegetøj

Hos Sinful bliver vi ofte kontakt af mænd med præcis samme udfordring som dig. Derfor har vi samlet et stort udvalg af sexlegetøj, som ikke kun gør sex sjovere og frækkere, men som også kan afhjælpe problematikker som for tidlig udløsning. Her kan du se og læse om en håndfuld af de produkter, som allerede har hjulpet vores kunder til en endnu bedre oplevelse.

Onaniprodukter
At bruge en stroker, en masturbator, Fleshligt eller andre onaniprodukter kan være med til at gøre din onanioplevelse så realistisk som muligt. Det gør det lettere for dig at tage dine teknikker med videre, når du er sammen med en partner. Vælg f.eks. et produkt som Fleshlights Pink Lady Stamina Training Unit, der føles næsten som den ægte vare.

For en endnu mere naturtro oplevelse kan du tage det bløde sleeve ud og lægge det i en skål med varmt vand i nogle minutter inden brug. Du får dermed den bedst mulige træning til samleje, når du bruger teknikkerne fra start/stop-metoden. Og husk at overveje, om du vil træne eller onanere. Skil de to ting ad for at få mest mulig fokus på dit udbytte og tage kontrollen over din orgasme.

Søren, 11. Januar 2013
Fantastisk træner!
Jeg bruger den til at træne, så jeg kan holde længere i sengen. Og her til er den fantastisk. Den virker blød og lækker på sin egen måde.

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

 

Penisringe
Penisringe som Sinful Penisring Sæt kan ligne utroligt simple produkter, men lad dig ikke snyde at dette – effekten er stor! En penisring sørger ganske enkelt for, at blodet bliver i penis, så denne forbliver hård og gør, at du kan holde din rejsning længere.

Det er helt op til dig, om du vil bruge en enkelt ring om roden af penis, eller om du vil mixe og matche med flere på én gang. Du kan placere den største ring bagom både penis og pung for et ekstra godt greb. Prøv dig frem og find ud af, hvad der giver dig de bedste resultater.

Sassy, 27. juli 2014
Fantastisk for begge parter!
Jeg er simpelthen så overrasket over disse ringe! Min mand havde et ønske om at holde længere, og det kan han da så absolut med brugen af disse! Vi er begge meget begejstret og vil varmt anbefale disse til alle der ønsker at prøve nye ting, ønsker at holde længere under samleje eller hvilken som helst anden grund!

Sinful Penisring Sæt 3 stk

 

Har du forresten set, at der også findes penisringe med vibrator? Oplever du en rigtig god effekt af at bruge en penisring, kan du og din partner tage legen videre og eksperimentere med mere stimulation. Som vi var inde på tidligere, er det nemlig langt fra alle kvinder, der kan få orgasme ved penetration alene, men ved at stimulere klitoris med pirrende vibrationer samtidig øges chancerne. Derfor kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af vibrerende penisringe.

Og med din forbedrede stamina øger I også mulighederne for at komme på samme tid – det er vist, hvad man kalder en win-win situation.

Delay Spray
Rigtig mange mænd har stor gavn af at bruge en delay spray, creme eller gel, som forsinker udløsningen. Det er en nem og simpel måde at gøre noget på, idet det ikke kræver andet end klør fem og lidt tålmodighed.

Produkter som Stallion Forsinkelses Delay Creme virker let bedøvende og nedsætter dermed følsomheden på en måde, så det ikke går ud alle de dejlige fornemmelser. Derfor virker det rigtig godt til mænd, der kommer for tidligt pga. øget følsomhed, men har ofte ikke den store virkning hos mænd, der har for tidlig sædafgang af andre årsager.

Det er altid en god idé at tjekke ingredienslisten, så du er sikker på, at cremen eller sprayen ikke indeholder aktive ingredienser, som du ikke kan tåle. Det varierer fra produkt til produkt, hvor længe der går, før virkningen indtræffer, men også fra person til person. Husk også at tjekke, om produktet bør vaskes af, inden du har sex med din partner, og om det kan bruges med kondom.

Mejerist, 18. november 2013
Bedste oplevelse
Jeg har kun at sige det er den bedste oplevelse jeg og min kæreste har haft længe, og det var meget nemt at bruge. Hun sagde, det var dejligt, at vi kunne nyde hinanden i længere tid. Så til jer der har problemer med at I kommer for tidligt, så er her løsningen. Den er meget brugervenlig, og det vil gøre jer begge to glade, at i kan nyde hinanden i længere tid.

Stallion Forsinkelses Delay Creme

 

Bedøvende kondomer
Bedøvende kondomer kan andet end at beskytte dig og din partner mod irriterende kønssygdomme og uønsket graviditet. De fleste mænd oplever og irriteres måske over, at følsomheden nedsættes en anelse, når man har sex med kondom på, men det er netop formålet med kondomet her. På indersiden af kondomet er der nemlig tilført en bedøvende creme, som gør, at du kan holde endnu længere.

Måske synes du, det er surt at skulle bruge kondom, men det kan være en virkelig god hjælp, hvis du kun er udfordret af tidlig sædafgang i perioder, eller mens du øver dig på nogle af de tidligere beskrevne teknikker. Prøv f.eks. Durex Performa Bedøvende Kondomer.

MVP, 14. januar 2018
Rigtig fedt
De gør hvad de skal, elsker dem.

Durex Performa Bedøvende Kondomer

 

Penis sleeves
Et penis sleeve som Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve minder næsten om et ekstra tykt kondom. Det er lavet i et superblødt og fleksibelt materiale, som smyger sig om din penis. På undersiden er der en åbning, hvor pungen føres igennem, så sleevet sidder godt til, uanset hvor vildt det går for sig. Når du har sleevet på, får du en mere fyldig rejsning, samtidig med at du nedsætter følsomheden.

Denne model har et rillet indre for ekstra stimulation, men det tykke materiale kan opveje denne fornemmelse, så du kan holde endnu længere. Som glasur på kagen er der også en lille vibrator, som kan stimulere din partner imens. Det er endnu et skridt i retningen mod skønne, fælles orgasmer.

Spawn, 7. januar 2019
Godt tilfreds
Den er behagelig at have på. Skal bruges noget glidecreme til at få den på. Konen var godt tilfreds. Holder længere tid. Plus giver noget ekstra størrelse.

Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

 

Vi håber, vi har givet dig lidt inspiration til, hvordan du kan holde længere i sengen. Men for mange kan det også være en hjælp at vide noget om, hvad der kan forårsage problemer med for tidlig udløsning, så det vil vi gennemgå herunder.

Hvad er for tidlig udløsning?

Måske er du stødt på begreberne præmatur ejakulation, for tidlig sædafgang, ejaculation præcox, tidlig udløsning eller det at komme for hurtigt. Uanset hvilket af dem du foretrækker, så betyder de det samme – nemlig at din udløsning indtræffer tidligere, end du ønsker det. For selvom det som regel er en udsøgt fornøjelse, når orgasmen ruller ind over kroppen, og udløsningen når sit klimaks, så kan denne afslutning komme på et ret så ubelejligt tidspunkt.

Der kan være mange forskellige årsager til, at du kommer, inden du er klar til det. Hos nogle mænd er det fysiske grunde, der er på spil, og hos andre er det hjernen eller sindet, der spænder ben, så man mister kontrollen.

Nogle oplever at komme for tidligt både ved onani og under samleje og har gjort det altid. Andre oplever det i en eller flere perioder af livet, hvor man måske har været mere stresset, bekymret eller på anden måde mere ængstelig, end man plejer at være. Andre kan i stedet opleve problemet som værende situationsbetinget. Det vil sige, at det kun opstår, når bestemte faktorer er til stede eller med en bestemt partner.

Uanset om du kender lidt eller meget til disse udfordringer, så er du ikke alene. Ifølge European Association of Urology (EAU) oplever op mod 30% af alle mænd oplever på et eller flere tidspunkter i livet at være påvirket af for tidlig udløsning.

For mange er det enormt tabuiseret at skulle tale om, hvor længe man holder i sengen, medmindre man ligefrem har en stamina af en anden verden. Derfor findes der rigtig mange spekulationer omkring, hvad det egentlig vil sige at komme for tidligt. Og fordi det er så ømtåleligt et emne, er der mange mænd, der ikke får hverken viden eller den rette hjælp – simpelthen fordi de ikke taler med nogen om det.

Men lad os lige slå fast en gang for alle – der er INGEN skam i at komme for tidligt, og det er IKKE din egen skyld. Så er den ged vist barberet, og lad os så komme videre i teksten.

For tidlig udløsning – er det en sygdom?

Ja og nej! Langt de fleste mænd oplever på et eller andet tidspunkt i livet at få en udløsning, som de ikke selv var klar til, men oftest er der ingen underliggende grund til det. For at man kan kalde det en sygdom, skal fænomenet kunne defineres på følgende måde:

  • Udløsning før 1 minut efter penetration – Sådan lyder definitionen, men tag gerne din egen situation i betragtning. Måske får du udløsning allerede ved let berøring, både når du er alene, eller når din partner vil hjælpe til. Det behøver altså ikke kun ske ved penetration.
  • Psykogene forstyrrelser – Slå koldt vand i blodet – det er slet ikke så voldsomt, som det lyder, omend det kan være meget hæmmende. At noget er psykogent betyder blot, at det har sit udspring i noget mentalt i stedet for fysisk. Det kan være en snert af præstationsangst, nervøsitet eller ivrighed, der skal tages hånd om.
  • Tab af kontrol – Kontroltabet sker, når du ikke føler, du har magten over din udløsning og ikke selv har nogen indflydelse på, hvornår du vil give dig hen til dit klimaks.

Kom nu afsted!
Som nævnt ovenfor kan der være flere forskellige årsager til, at du oplever for tidlig udløsning. Når der kan være tale om noget fysiologisk, er det altid en god tommelfingerregel at smutte forbi sin læge. Mænd er generelt ikke så gode til at komme til læge, og mange undlader at opsøge behandling af netop problemer eller udfordringer som for tidlig udløsning, fordi de enten ikke tror, der er hjælp at hente, eller fordi de er flove.

Ifølge undersøgelser foretaget af EAU undgår op mod 90% af de mænd, der oplever at komme for tidligt, et lægebesøg af netop denne årsag. Det er rigtig ærgerligt, for der er næsten altid et eller andet, man kan gøre. Og din læge har med garanti talt med flere andre mænd om samme problematik. Så afsted med dig. Hvis der findes en fysiologisk årsag, så har du nu mulighed for at gøre noget ved det. Og hvis ikke, så har du en bekymring mindre og kan komme i gang med andre tiltag, der kan få dig til at holde længere.

Hvorfor kommer jeg for tidligt?

Du er sikkert ikke i tvivl om, at en rejsning er noget, der sker lige syd for navlen. Men din erektion begynder faktisk i hjernen, som en reaktion på seksuelle stimulanser. Det kan være fantasier eller tanker, som er mere eller mindre ubevidste (du har formentlig også prøvet at få rejsning på de mest uheldige tidspunkter uden egentlig seksuel sammenhæng) eller fysisk berøring, kys og frække ord.

Din hjerne opfatter lynhurtigt disse signaler og sender blodet ned til penis. Her fyldes dens tre svulmelegemer med blod, så penis vokser og bliver hård, som du kender og elsker den. Din rejsning er altså en blanding af noget, der sker i hjernen og i kroppen. Hvis du har udfordringer med at opnå rejsning, så gælder samme regel som tidligere – smut en tur forbi lægen, så du kan få ro i sindet og action i soveværelset.

På samme måde som med erektion er udløsning eller orgasme også noget, der sker både i hjernen og i kroppen som kulmination på seksuelle stimulanser. Denne kombination gør, at der ikke nødvendigvis er et entydigt svar på, hvorfor netop du kommer for tidligt, eller hvordan du kan holde længere i sengen. Heldigvis er der masser af ting, du kan undersøge og prøve af, og det skal vi se nærmere på nu.

For følsom penis

En af de fysiologiske årsager, som kan have indflydelse, er, at din penis kan være overfølsom – og her taler vi ikke om, at den ikke kan tåle glidecreme, kondomer eller din partner. Nej, penis, eller penishovedet især, er i stedet ekstremt modtagelig over for stimuli, hvorfor der ikke er langt fra tanke og berøring til udløsning.

Penishovedet eller glans, som det også kaldes, er et af de mest følsomme steder på din krop. Derfor er det også helt naturligt, at du reagerer, når det bliver stimuleret, men ved at nedsætte følsomheden en smule, kan du få mere kontrol over stimulationen og din udløsning.

Hvis du er for følsom på penis, kan du have problemer med at holde længe, både når du onanerer, og når du er sammen med en partner. Måske har du allerede en fornemmelse af, om det er det, der er tilfældet hos dig. Og ellers kan du ret hurtigt få be- eller afkræftet det, når du forsøger dig med øvelser eller produkter, som nævnt ovenfor.

Problemer overføres fra et hoved til et andet

Er du inde i en periode med ekstra mange opgaver på arbejdet? Er der knas i familierelationerne? Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller bliver du måske ofte usikker i sociale sammenhænge?Problemer overføres fra et hoved til et andet

Måske er alt, som det plejer i dit liv, når du oplever at komme for tidligt, men der kan ofte være en eller anden mere eller mindre synlig faktor, der spiller hovedet et puds – og det kan desværre gå ud over dit andet “hoved”.

Der er også mænd, som kommer for tidligt, fordi onani og sex på et tidspunkt i livet har været forbundet med skam eller pinlighed.  Sådanne mønstre kan være svære at bryde og kan være en ubevidst medvirken til de udfordringer, du står med nu.

Stress, usikkerhed, nervøsitet eller ængstelighed er altså bare nogle af de ting, der kan påvirke din præstation i sengen og dermed også din kontrol over udløsningen. At komme til bunds med sådan nogle udfordringer kræver ofte en skulder at støtte sig op ad eller et fortroligt, lyttende øre. Det er helt op til dig, om du helst vil tage snakken med din læge, en sexolog eller din bedste ven til at starte med – det vigtigste er, at du får hjælp til at løse problemet, hvis du selv har svært ved at se dig ud af det.

Hurtig sex kan sagtens være godt

Længden på et godt samleje afhænger ganske enkelt af deltagerne – det er fuldstændig individuelt, om det helst skal vare 5, 20 eller 60 minutter. Og spørg lige dig selv om, hvornår har du sidst hørt nogen tale dårligt om en quickie på køkkenbordet? God sex defineres altså ikke ud fra, hvor lang tid det varer.

Hvis du er i et parforhold, så er det endnu vigtigere at dele dine tanker om det at komme for tidligt, selvom det kan være svært at tale med din partner om. Det er meget naturligt, hvis du føler dig utilstrækkelig som sexpartner, eller I begge får mindre lyst til sex i en periode.

Sæt ord på, hvilke bekymringer der fylder hos dig, og snak om, hvad der er vigtigt – er din partner eksempelvis vild med lange, intime forspil, så betyder længden på samlejet måske i virkeligheden ikke så meget.

Med andre ord er der en god chance for, at du føler dig skyldig eller skamfuld helt uden grund. Ifølge klinisk psykolog og sexterapeut Dr. Janet Hall kan op til 80% af kvinder slet ikke få orgasme ved penetration alene, så selvom du kan blive ved i flere timer, får din partner formentlig flere orgasmer under et 15 minutter langt forspil. Du har derfor en gylden mulighed for at blive kongen af oralsex og finpudse dine finger-skills. Det kan du for eksempel gøre med en pirrende finger vibrator, der kan sende hende i den syvende himmel under forspillet.

 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med både øvelser og leg!

Læs mere…

GUIDE TIL FLESHLIGHT
SÅDAN VIRKER EN PENISRING
KONDOMER – DEN ULTIMATIVE GUIDE
GUIDE TIL KLITORISORGASME