Guides

Sådan bruger du din glasdildo

Hvis du aldrig har prøvet en glasdildo, undrer du dig måske over, hvad det er, der gør den så populær. Måske er du endda lidt skræmt ved tanken om, at den kan knække. Den er jo lavet af glas!

Men en glasdildo er faktisk noget af det mest stimulerende sexlegetøj, og så har den utrolig mange anvendelsesmuligheder. Den er smuk og føles fantastisk. Og nej, den knækker eller splintrer ikke! Alle vores glasdildoer i Sinful.dk shoppen er meget holdbare og kan tåle lidt af hvert.

En glasdildo har utrolig mange fordele. Den er allergivenlig og fri for latex og phthalater. Den er meget robust og har en god tyngde, som pirrer dine bækkenbundsmuskler til virkelig at klemme omkring den. Den er utrolig glat i overfladen og er meget nem at indsætte, især hvis du bruger en god silikone glidecreme. Og så kan den enten opvarmes eller nedkøles inden brug, hvis du er til hed eller kold stimulation.

Nedkøl eller opvarm din glas dildo inden brug

Én af de helt store gevinster ved at bruge en glasdildo er, at du kan nedkøle eller opvarme den inden brug. De høje eller lave temperaturer vil intensivere dine orgasmer betragteligt og give dig en helt anden form for stimulation end den, du er vant til.

Hvis du ønsker at opvarme glas dildoen, lægger du den blot i en skål med varmt vand. Lad den ligge i det varme vand i omkring 10 minutter inden brug. Er du nervøs for, om den er for varm at bruge, så test temperaturen på din underarm.

Er du til de kolde oplevelser, kan du lægge din glasdildo til afkøling i enten fryseren eller køleskabet. Efter 10 minutter vil den være tilstrækkelig kold. Nogle foretrækker dog, at den ligger der endnu længere. Som med den varme glasdildo så tjek temperaturen på din arm, inden du går i gang.

Det er altid en god idé at starte med lidt ekstern stimulation ved at lade glasdildoen rulle rundt på din krop. Den glatte overflade føles meget pirrende på huden.

Er du nybegynder, anbefaler vi, at du starter ud med en helt glat dildo af glas – f.eks. Sinful Curvy Glas Dildo

 

icicles-No-2Påfør lidt glidecreme på glas dildoen for at få den til at glide nemmere. Vi anbefaler den økologiske Kaerlig glidecreme.

Før dildoen op og drej den gerne lidt rundt. Hvis dildoen har en bølget struktur, som fx Icicles No 2, vil det føles fantastisk mod skedevæggen og give dig en blid og tilfredsstillende stimulering, når du drejer den rundt.

Rok dildoen frem og tilbage i små bevægelser, hvis du ønsker at ramme dine ”sweet spots” og stimulere mere målrettet.

En glasdildo er pga. sin tyngde speciel ideel til at ramme dit G-punkt, og især hvis du bruger en G-punkts glas dildo, som f.eks. Spartacus Blown, er der god mulighed for at opnå den dybe G-punkts orgasme.

Flere af glas dildoerne i Sinful.dk shoppen er velegnede til både vaginal og anal stimulation. Denne form for dobbelt glasdildo – f.eks. Spartacus Dobbelt dildo – har to forskelligt udformede ender og kan derfor bruges af både kvinder og mænd.

Sådan rengør du din glasdildo 

Hvis du passer godt på din glasdildo, vil den kunne holde i rigtig mange år. At passe godt på den indebærer, at du altid gør den grundigt ren efter brug.

Glas dildoer er noget af det nemmeste sexlegetøj at rengøre, bl.a. fordi de er fuldstændig vandtætte. Du lægger den blot i varmt vand og vasker den grundigt. Med et par sprøjt med en sexlegetøj rengøring – fx Sinful økologisk rengøring–  kan du være sikker på, at den er fuldstændig ren.