Oversigt

Rengøring af Sexlegetøj

Det er vigtigt, at du altid rengør dit sexlegetøj, når du har brugt det. Det er det af to grunde. Først og fremmest får du dræbt alle bakterier på dit sexlegetøj ved at rengøre det grundigt. Og den gode hygiejne sikrer dig en sundhedsmæssig forsvarlig omgang med sexlegetøjet. For det andet vil dit sexlegetøj holde i mange flere år, hvis du altid vasker det med sexlegetøj rengøring og passer godt på det.

For at få det bedste resultat skal du bruge en god sexlegetøj rengøring. Én af de bedste på markedet er Pjur sexlegetøj rengøring. Den er meget skånsom mod dit sexlegetøj og beskytter det mod bakterier og svampe.

Pjur sexlegetøj rengøring er både alkohol- og parfumefri og er derfor ideel til sexlegetøj, som bliver brugt på følsom hud eller slimhinder.

Pjur rengøring kan bruges på alle former for sexlegetøj. Både silikone, latex, gummi og glas. Den er produceret i Tyskland og allergitestet.

Sådan bruger du Pjur rengøring til sexlegetøj

Når du har brugt dit sexlegetøj, så vask det grundigt med vand. Sprøjt derefter et lag rengøringsspray på, lad det virke i et par minutter og skyl efter med vand.

Det er altid en god idé at lade dit sexlegetøj lufttørre, når du har vasket det. Især sexlegetøj lavet af silikone kan blive lidt snusket i overfladen, hvis du tørrer det med et håndklæde.

Det er en god idé at opbevare sexlegetøjet i en æske eller pose. Når du køber sexlegetøj, følger der for det meste en pose eller æske med. Ellers kan du købe forskellige former for opbevaring til dit sexlegetøj i Sinful.dk shoppen.