Nyheder

Rekordstor interesse for S/M

Tænder du på tanken om en gang smæk bagi? Hvis du gør, er du bestemt ikke alene. Interessen for BDSM er nemlig bare steget i løbet af de sidste år, og 2013 kan meget vel have været året, hvor historisk mange danskere har haft ekstra røde bagdele efter en omgang smæk. Det skyldes især udgivelsen af den erotiske trilogi “Fifty Shades of Grey”, hvor vi møder den unge Anastasia, der bliver forført på mere end én måde af den ældre, erfarne og BDSM-glade Mr. Grey.

Her i shoppen mærker vi også den stigende interesse i form af en rekordstor efterspørgsel på BDSM-redskaber. Alene salget af piske steg med næsten 120 % i 2013, sammenlignet med året før.

Fifty Shades of Grey har sat gang i fantasierne

Der er en stigende interesse for næsten alle produkter inden for BDSM kategorien. Og det er produkter, der placerer sig i både den bløde og lidt mere kinky afdeling. Og det skyldes den verdensomspændende bogsucces “Fifty Shades of Grey”, der har været med til at udvide folks seksuelle horisont.

fifty-shades-of-grey-sweet-sting-riding-cropFifty Shades-feberen, der startede i 2011, har raset i over to år nu og det er tydeligt, at bøgerne har sat gang i fantasierne hos mange. Både Fifty Shades of Grey trilogien, og den lange liste af erotisk litteratur, der er kommet i dens kølvand, har bidraget til at gøre BDSM mindre tabubelagt, så folk nu i stigende grad åbner op og udlever deres fantasier.

Interessen har været så stor, at der efter den første, bragende succes blev udviklet et decideret brand, designet i Fifty Shades of Grey-stil og som er udviklet til fok, der vil eksperimentere med spanking og bondage. Hvis du er blevet nysgerrig på serien, kan du se den her. Men også de lidt hårdere spanking redskaber fra vores fetish afdeling, er der i stigende grad efterspørgsel på.

Flere udlever deres fantasier

At flere og flere har fået lyst til at eksperimentere med de nye og spændende oplevelser, som BDSM livsstilen bringer, mærkes også i BDSM-foreningen Den Sorte Fabrik, hvor alle med en passion for bondage, disciplin og sadomasochisme kan udleve deres fantasier:

”Siden august 2012 har vi oplevet en stigning i medlemstallet på ca. 50 %” udtaler Tom, der er formand og medstifter af Den Sorte Fabrik.

Så hvis du endnu ikke har prøvet at lege med BDSM, kunne det være, du skulle give det et forsøg. Du kan altid starte i det små, og hvis du finder ud af, at det er noget for dig, er der mange muligheder for at lege og eksperimentere med BDSM.

Rigtig god fornøjelse.