Guides

Pocket Pussy – Den Ultimative Guide

Når det handler om produkter beregnet til at tilfredsstille sig selv, er der virkelig meget fokus på kvinder. Nærmest så meget at det er nemt at tro, at mænd snildt kan nøjes med den manuelle metode.

Det ved vi godt er noget vrøvl, og der findes stakkevis af lækre produkter til mænd. Pocket pussy er et af de mest populære valg, netop fordi de ligner og føles som en realistisk vagina.

I løbet af denne ultimative guide til pocket pussy kommer vi ind på, hvordan du bruger dem, hvilke typer der findes, og selvfølgelig hvordan det egentlig føles at trænge ind i dem. Den glitrende krone på værket finder du nederst i indlægget, hvor vi guider dig igennem de bedste af de bedste pocket pussy’s.

Lad os starte med et simpelt, men yderst vigtigt spørgsmål.

Hvad er en pocket pussy?

En pocket pussy er en efterligning af kvindens vagina. Den er desuden designet så den er let at have med sig, ja, det er lige før du kan have den i lommen. Deraf navnet pocket pussy.

Udover den kvindelige vagina findes der pocket pussy’s formet som en anal indgang og nogle, hvor munden er modtageren.

De er som regel fremstillet i realistisk materiale som eksempelvis TPR eller TPE, så det føles lige så blødt og lækkert, som det gør i virkeligheden.

Selve udformningen er ofte meget naturtro, så det rent faktisk ligner en vagina med kønslæber, klitoris og bitte små folder. Der er fokus på farverne, og det detaljerede arbejde omkring åbningen ligner den ægte vare.

Når du trænger ind i din udvalgte pocket pussy, mærker du en indre, pirrende struktur. Du har mulighed for et løst greb, eller du kan stramme lidt til, alt afhængig af hvor fast du kan lide det.

Det næste skridt er selvfølgelig….

Glidecreme og sexlegetøj til mænd

Hvordan bruger man en pocket pussy?

Hvordan man bruger en pocket pussy virker meget lige til: Træng ind i den, før den frem og tilbage x antal gange indtil du kommer, rengør, færdig, bum.

Virkeligheden er lidt en anden, for der er faktisk et par super brugbare tricks, som kan få oplevelsen til at gå fra at være senior bold til Superliga. Vi har gjort det nemt for dig og stillet det op i punktform.

1. Smørrelse

Dette er alfa og omega, hvis din onani oplevelse skal være noget, som du gider at skrive et postkort om. Kom en god mængde vandbaseret glidecreme på den øverste halvdel af penis, samt omkring åbningen på din pocket pussy og de første par centimeter indeni.

2. Træng ind

Start med at lirke penishovedet forsigtigt ind, så du får en fornemmelse af produktets elasticitet.

3. Varm op

Du kan enten selv bevæge dig frem og tilbage, imens din pocket pussy tager imod, eller du kan lægge dig godt tilrette og kærtegne din penis med faste bevægelser.

4. Sæt i gang

Så snart glidecremen har fordelt sig indvendigt, kan du begynde at sætte tempo på dine bevægelser.

5. Afslutning

Når du har set lyset og er kommet til dig selv igen, er det en god idé at klemme sammen om åbningen, efter du har trukket dig ud, så du undgår at spilde.

6. Rengøring

Tag dig godt af din nye favorit gadget, så den holder i lang tid. Det betyder rengøring, vedligeholdelse og opbevaring, som vi kommer til at uddybe som det allersidste.

Har du endnu til gode at blive forført af en af de petite onani eksperter, vil du helt sikkert gerne vide….

Hvordan føles det at bruge en pocket pussy?

En pocket pussy føles realistisk at bruge. Der er forskellige mønstre og en indvendig struktur, som efterligner den udformning åbningen har.

Hvis åbningen er en mund, føles det som at trænge ind forbi ganen og ned i svælget. Det eneste, der ikke er en del af udformningen, er hårdheden af tænderne, og det er nok alligevel de færrest, som kommer til at savne den del.

Med en vaginal åbning er den indvendige struktur en opgradering af hvordan det føles i virkeligheden, så det bliver endnu mere tydeligt og stimulerende at mærke hende.

Det bedste pro tip vi kan give dig, for at oplevelsen bliver så tæt på virkeligheden som muligt, er at lægge din udvalgte pocket pussy i 37-39°C varmt vand et par minutter, inden du skal bruge den. Undgå at gøre den våd ved at komme den i en plastikpose og klem luften ud, så den slutter tæt. Sænk den ned i det varme vand og begynd at glæde dig.

Udover pocket pussy’s findes der flere forskellige former for realistiske onani oplevelser, og dem skal du selvfølgelig også have indsigt i.

Hvilke typer realistisk vagina findes der?

Der findes fire primære grupper af realistiske vaginaer: Masturbators, Fleshlight, TENGA og så er der de vibrerende.

Vi kan starte med at afsløre, at de alle sammen kan få dig til at føle samme dopamin-entusiasme, som når du vinder i Oddset. Herfra er det en smagssag omkring, hvordan du bedst kan lide at blive kærtegnet.

Masturbators

Selve begrebet spænder virkelig bredt, men når det drejer sig om realistiske vaginaer, så er det her du finder pocket pussy og alle andre virkelighedstro onani produkter, der er udformet som en mund, anus eller vagina. Dem, vi allerede har fortalt om.

Det er også her, du kan finde sexdukker formet som udvalgte udsnit af kroppen, så du slipper for at få en Fiat500 størrelse papkasse ind ad døren. Er du eksempelvis udpræget fan af bagdele, kan du nemt finde en magen til den, som du lige har slettet fra din browserhistorik.

Har du svært ved at vælge mellem vagina og anus, har de fleste sexdukker to åbninger, så du får glæde af hele herligheden uanset, hvad du falder for.

To sorte masturbatorer til mænd

Fleshlight (girls)

Du har helt sikkert hørt om Fleshlight og det er der en grund til, for deres produkter leverer altid. Vi har naturligvis dedikeret et helt blogindlæg til Fleshlights.

Deres serie af Fleshlight Girls er skabt og formet efter udvalgte, populære pornoskuespillerinder. Så du kan få din favoritstjerne bragt til døren og beundre hendes indgang med dine egne fingre, og hvad du ellers lige har ved hånden.

Tip! En del af de Fleshlights, pocket pussy og lignende masturbators, som kommer i et hårdt plast etui, giver dig mulighed for at justere det indre vakuum. Det betyder, at du kan få det lige så stramt, som det kræves, for at du kommer allerhårdest.

To Fleshlight Girls

TENGA æg

Endnu et mærke, som du bør stifte bekendtskab med, hvis ikke det allerede er på din liste, er TENGA. De laver stilfulde og lækre onani produkter, som er yderst populære.

Selvom det ikke er en pocket pussy i den forstand, så har vi valgt at fokusere på et af deres mest kendte produkter, der er udformet som et almindeligt æg – men virkningen er lidt mere festlig end et godt skud protein.

Ganske enkelt skal du knække skallen, tage sleevet ud og påføre det medfølgende glidecreme, og så er det klar til brug.

Du trænger ind i det bløde og elastiske sleeve med den stimulerende struktur og bevæger det op og ned over penis, så du får en realistisk og intens oplevelse.

De er designet til engangsbrug, men du kan stadig godt være klimabevidst og nå et klimaks på højde med Mount Everest. Så længe du gør det grundigt rent og undgår at overstrække det, har du mulighed for at genbruge det.

Seks Tenga æg

Vibrerende

Endnu en tilføjelse til de realistiske onani oplevelser er de vibrerende modeller. Der findes både dem, hvor der er visuelle realistiske detaljer, og så er der dem, som ikke umiddelbart ligner noget genkendeligt, men følelsen er ikke til at tage fejl af.

Den indvendige struktur er fortsat fremstillet, så de vibrerende masturbators føles virkelighedstro, men med et twist, så din indre sexscene ikke alene bliver god, men Monster’s Ball god.

Som navnet antyder, tilføjer denne type produkter en ekstra dimension til din bow chicka wow wow-session, og vibrationerne kan være med til at få dig sendt til en galakse langt, langt borte.

Nu begynder den sværeste opgave for dig, for du skal til at udvælge, hvilke af disse mindeværdige onani vidundere, du vil starte med. Allerførst har vi lavet en checkliste, som du kan starte med at krydse af, så du ved, hvilken pocket pussy du skal vælge.

Glasdildo indeni i sort stykke sexlegetøj

Hvilken pocket pussy skal jeg købe?

For at finde frem til den pocket pussy, som passer dig bedst, er der forskellige ting, som du skal overveje, inden du begynder at fægte med dankortet.

Følelsen af at blive omsluttet

Det skal føles godt og behageligt, når du bruger et onani produkt. Derfor er det vigtigt, hvilket materiale produktet er fremstillet af. Langt de fleste realistiske vaginaer, munde og anale indgange er, som vi nævnte tidligere, fremstillet af TPE eller TPR, som føles både blød og glat på samme måde som den ægte variant.

Nogle producenter har deres eget navn for det livagtige materiale, så et godt kompas i denne sammenhæng er at gå efter alt hvad der hedder noget i retning af reel, realistisk, flesh og skyn, så skal du nok finde hjem.

Det visuelle udtryk

Hvis du bliver tændt af, hvad du ser, skal du helt sikkert vælge en af de pocket pussy’s, hvor selve indgangen er dekoreret med detaljeret kønslæber og klitoris. Selvom det ikke gør noget for selve følelsen, fuldender det uden tvivl oplevelsen.

Den rigtige størrelse

Pocket pussy’s er designet efter den gennemsnitlige penisstørrelse, men eftersom de er fremstillet i et blødt materiale, er de også meget strækbare. Derfor kan selve åbningen se meget snæver ud, men den er naturligvis til glæde for dig, forstået på den måde, at det føles stramt når du trænger ind uden at være ubehageligt.

Tjek altid målene på produktet, så du finder frem til en, som passer lige så godt til dig som øl gør til fodbold.

Holdbarheden på produktet

Der er to ting at overveje her:

Har du prøvet en realistisk vagina før? Hvor tændt er du på ideén om det?

Hvis du ærgerligt sukker “Nej” til spørgsmål 1, kan du starte med en af modellerne i den lave ende af prisskalaen, for at undersøge, om det er noget for dig. Her er holdbarheden ofte designet med henblik på de nysgerrige.

Nikker du derimod ivrigt “JA!”, så har du allerede besvaret spørgsmål 2, og derfor kan vi helt sikkert blive enige om, at det er værd at lægge lidt flere penge på bordet til gengæld for den mest realistiske oplevelse og bedste holdbarhed.

Kvalitet koster

Og det ved du godt, men her undgår du at tage et ekstra studielån. Vi har allerede nævnt det: Giv hellere lidt ekstra for et produkt som du virkelig tænder på, i stedet for at købe et hvor du tænker “meh”.

Nu ved du, hvad der er værd at vide om pocket pussy’s, så nu handler det egentlig bare om at vælge. Vi kender om nogen til problematikken ved at begrænse sig, når du bliver begejstret, så vi har lavet en oversigt over de bedste af slagsen.

Glidecreme og sexlegetøj til mænd

Hvilken pocket pussy er den bedste?

Forskellige mænd har forskellige behov, og vi skal nok sørge for at få dækket dit.

Bedste af de billigste

Er du nybegynder og har lyst til at afprøve et rigtig godt produkt til prisen, så skal du hilse pænt på Cassandra fra Mr. Membr.

Hendes vagina er blød og har en naturtro farve og et par ophidsende kønslæber, der er klar til at tage imod dig. Med et indvendigt, ultra pirrende mønster, får du følelsen af at være sammen med en rigtig kvinde.

Realistisk pocket pussy

Niels K.  

Realistisk oplevelse! Gutterne havde snakket om deres oplevelser med pocket pussies og nu blev det altså min tur til at anskaffe mig en og HOLD DA OP! Det er mit første sexlegetøj, så jeg var en smule skeptisk, men den føles virkelig som den ægte vare!”

Når du er klar til en opgradering

Når du allerede har konstateret, at et liv uden en pocket pussy er uinteressant, så er du klar til dobbelt op på nydelse. Med PDX Plus – Pick Your Pleasure Stroker får du både en vaginal og en anal indgang at kaste dig over.

Realistisk pocket pussy med vaginal og anal indgang

L. 

Dejlighed lige ved hånden. Den er af et super lækkert materiale og den føles god om penis. Den gør, hvad den skal og er nem at rengøre”

Bedste følelse

Vil du gerne have et produkt, som er god kvalitet, har det rigtige udseende og føles virkelig realistisk, når du penetrerer, så er det Utensil Race – Ozawa Maria, der bliver årets køb. Her får du en tro kopi af den japanske pornostjerne, Ozawa Maria.

Realistisk masturbator

Jan 

Godt køb. Denne masturbator er fantastisk. Jeg har aldrig prøvet noget, der kommer tættere på den ægte vare! + Ultra realistisk følelse (især med glidecreme). + Giver usædvanlige orgasmer. + Realistisk anatomi. + God kvalitet. + Lille plakat med i æsken.”

Når du vil have frit udsyn

Går du ikke så meget op i de udvendige, realistiske detaljer, men meget hellere vil se dig selv i aktion, skal du vælge Edge Klar Masturbator fra Mr. Membr. Her får du stadigvæk den virkelighedstro, indre struktur, samtidig med at du kan se dig selv pulserer ind og ud.

Klar mastubator

Jimse44 

“Perfekt. Man er i den 7 himmel når man bruger den. Kan varmt anbefales”

Sådan får du den bedste oplevelse med din pocket pussy

Nu har du alle de rigtige kort på hånden, og det eneste du mangler er den joker, som får hele spillet til at gå din vej. Vi hentyder selvfølgelig til en af de ting, vi startede ud med: Behandlingen af dit produkt.

Smørrelse

Brug altid en god, vandbaseret glidecreme sammen med produktet. Følelsen bliver mere livagtigt, og du passer bedre på materialet.

Rengøring

Din pocket pussy skal rengøres hver gang, du har brugt den. Skyl den med varmt vand og mild sæbe eller brug en sexlegetøjs rengøring, hvis du vil passe ekstra godt på den. Lad den lufttørre og sørg for at den står sådan, at vandet kan løbe ud af den.

Pleje

Når den er helt tør, skal du tilføje et plejende pulver. Det sørger for, at materialet på din pocket pussy forbliver blødt og smidigt, og du undgår, at det klistrer.

Opbevaring

Din pocket pussy skal have et langt liv, og det får den bedst, hvis du opbevarer den korrekt. Det vigtigste er, at den enten ligger i sin originale indpakning eller i en satin pose, så materialet undgår negativ kontakt med andre materialer og forbliver intakt.

Produkter til sexlegetøj

Øverst på sejrsskamlen

Den lille, handy forfører sørger for, at din onani oplevelse bliver Lance Armstrong-på-toppen-af-sin-karriere bedre end det traditionelle håndjob, du kender i forvejen. Som med alt andet udstyr kommer resultatet selvfølgelig an på, hvordan du bruger den, og hvordan du behandler den.

Med den her ultimative guide, kan du altid træde op øverst på sejrsskamlen og udstøde glædesbrøl med din pocket pussy løftet over hovedet i ren sejrsrus.