Oversigt

Pift parforholdet op – prøv en date night

Mange forhold oplever efter et stykke tid, at der går hverdag i den med vasketøj, børn og opvask. Man glemmer at være nærværende, både i og udenfor sengen. Derfor kan det være en rigtig god idé at give forholdet et boost med en decideret date night, for at blive ved med at bevare spændingen og gnisten.

Gør jer lækre for hinanden

Joggingtøj og sure sokker får jer ikke ligefrem til at føle jer specielt sexet. Bryd hverdagens rutiner og gør noget ud af jer selv. I vil sikkert begge føle jer mere attraktive og sexede, og I vil også få mere selvtillid. Når I har gjort jer lidt lækre for hinanden, er det tid til starte jeres date night.

Hvis I tager på restaurant kan I med fordel vælge et sted med mindre borde, så I kan komme rigtig tæt på hinanden. Sushi anses af mange som en sensuel ret, og mætter også på en let måde, så I ikke bliver så tunge i kroppen. Mens i sidder og nyder maden, kan I sende intime blikke til hinanden. I kan også prøve at sidde ved siden af hinanden, for så får I mulighed for kærtegne hinanden under middagen.

TIP:

Du behøves ikke kun iføre dig frækt undertøj til valentins dag. Når du skal på date night er det en god idé at udskifte mormor-trussen og de slidte boxershorts, til noget sexet undertøj.
Blondetrusser og Calvin Klein underbukser kan være med til at skrue op for varmen på jeres date night. I vil begge blive pirret af synet af hinanden, nu hvor I ser så godt ud. I kan også prøve et par vibrerende trusser, hvis aftenen skal være lidt fræk. I vores ultimative guide til sexet undertøj kan du læse mere om de mange frække muligheder.

Lidt ekstra krydderi

Nogle gange kan en date night også foregå indenfor hjemmets 4 vægge. I kunne se en god film med lidt mere sensuelt indhold, f.eks. Fifty Shades of Grey. Kærlighedshistorien mellem de to hovedpersoner kan inspirere jer til at udforske jeres egen seksualitet og tilsætte jeres forhold lidt ekstra krydderi.

I kunne også rykke daten ud på badeværelset. Fyld badekarret op, tilføj lidt rosenblade, tænd stearinlys i hele rummet og brug en velduftende badesæbe. Nyd at ligge der i det varme vand, og mærk hinandens nøgne, varme og bløde kroppe. Slut eventuelt aftenen af med en sensuel massage med en lækker massageolie.

TIP:ID-100377419.massagelys

Brug et massagelys med forførende duft og giv hinanden en afslappende og fræk massage. Den varme olie fra lyset kan I bruge til at pirre hinanden, og jeres sansers bliver stimuleret, når olien hældes ud over jeres kroppe.

Spice jeres stillinger op

Rutinesex kan hurtigt blive en del af forholdet. Måske har I tendens til, at det er den samme stilling I bruger hver gang, fordi det er det nemmeste, men også en sikker vinder. I kunne derfor slutte jeres date night af med at udforske nye seksuelle oplevelser, og kom endnu tættere på hinanden. Læs vores ultimative guide til sexstillinger eller start f.eks. med en af disse varianter:

Er I vant til missionæren, kan I begge få variation med bare nogle små ændringer. Hun kan lægge sig på tværs af sengen og lade sine skuldre og hoved hænge ud over madrassen, mod jorden. Han skal tage hende som han plejer. Fordi hun hænger med hovedet nedad, kommer der mere ilt til hjernen og det kan give en stærkere orgasme. Det kan også ophidse ham, at han får lov til at prøve noget nyt og anderledes. Måske det bliver det ligefrem jeres yndlings missionærstilling?

Hvis I godt kan lide, at det er ham der er i kontrol og visuelt kan se hende, kan I prøve doggystyle med et twist. Doggystyle er ofte et hit hos mænd, da det er en af de stillinger der stimulere penis bedst. I kan prøve stillingen, hvor hun lægger sig fladt ned på maven i sengen, så han skal helt tæt på, for at trænge ind. Sådan får I mere intimitet og nærvær, og han vil stadig være i fuld kontrol.

Skeen kender de fleste nok, og navnet på stillingen beskriver godt, hvordan I skal udføre den. Den kræver samtidig heller ikke så meget bevægelse. Måden I kan peppe stillingen op på, er ved at han ligger på siden, og hun lægger sig på ryggen i en 90 graders vinkel ud fra ham, med benene over hans hofter, så han både kan se hende og trænge ind i hende samtidig.

Leg med legetøj

For endnu mere spænding kunne I tilføje noget legetøj. Der er masser af par vibratorer der gør det muligt for jer at lege sammen, og som giver jer begge stor nydelse.

I kan prøve We-Vibe Chorus, som er blandt verdens mest populære parvibratorer – og det med god grund. We-Vibe Chorus stimulerer hendes klitoris, G-punkt og hans penis. Det betyder at I begge får intens stimulering samtidig.

Uanset hvad I bruger jeres date night på, er det vigtigste, at I gør noget for at holde forholdet levende og romantisk. Det er nemt at blive forført af hverdagens travlhed, derfor er det vigtigt at I husker at overraske hinanden en gang imellem, så I altid vil føle jer særlig udvalgt og påskønnet. Det kan styrke jeres forhold.