Nyheder

Fræk julekalender til ham

Julen nærmer sig, og vi kan se frem til en skøn tid, der indbyder til hygge og samvær med de personer, der betyder allermest for os. En af julens mange traditioner er pakkekalenderen. December bliver nemlig ekstra hyggelig, når du får en overraskelse dagligt fra den 1. december og frem til juleaften.

Tidligere var julekalenderfænomenet kun noget, der hørte til barndommen, men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag findes der mindst lige så mange julekalendere til mænd, kvinder og voksne, som til familiens mindste medlemmer.

Det ses mere og mere, at partnere køber dem til hinanden, og derfor findes der en voksende interesse efter enten julekalender ideer til ham eller hende. Selvom chokolade stadig købes i massevis, er der opstået en større interesse for mindre traditionelle emner.

Hvis du vil skrue lidt op for voksenhyggen i julen, og vil overraske din mand, kan du med fordel købe en fræk julekalender til ham.

Plejer du at forkæle din mand ved at forære gaver helt frem til juleaften? Hvis ikke, så er det måske i år, du skal gøre det. Vi ved jo allesammen, at der gemmer sig en lille dreng inde i de fleste voksne mænd, som selvfølgelig vil blive glad for 24 små gaver i den søde juletid.

Det kræver naturligvis lidt at sammensætte den perfekte frække julekalender til mænd. Derfor kan du med fordel købe en af vores to færdiglavede versioner, Sinful Classic Julekalender eller Sinful Deluxe Julekalender, der kan være med til at sætte den helt rette hyggestemning i hjemmet – og som I begge kan få glæde af.

Skab forførende hygge med en fræk julekalender til ham

Som regel indeholder en julekalender til ham 24 overraskelser, som kun manden får glæde af. Men hvorfor ikke prøve en, som I kan nyde sammen? Nu kan du blive årets partner, ved at forvandle december til en fræk og forførende måned med en pakkekalender til ham, der faktisk også vil give dig del i glæden. Med vores to gode bud på en fræk julekalender til ham, er der ingen tvivl om, at han nok skal dele godterne med dig.

Det eneste du skal gøre er at forære din mand en Sinful Classic eller Sinful Deluxe julekalender, som I kan nyde sammen i den kolde og mørke julemåned. Så kan I begge se frem til 24 erotiske overraskelser, hvor der både er produkter til ham, til hende og noget, som I kan nyde sammen.

Sidste år var både Sinful Classic og Sinful Deluxe meget populære hos begge køn. De blev lynhurtigt udsolgt – til stor ærgrelse for alle dem, der ikke nåede at købe den. Begge udgaver er udkommet i en opgraderet version i forhold til sidste års model, og igen i år findes de kun i en begrænset mængde. Du skal derfor være hurtig, hvis du gerne vil nå at have fingrene i en lidt mere spændende og fræk julekalender til ham, end du ellers kan finde derude.

Herunder kan du læse mere om forskellen på Classic- og Deluxe-udgaven, der hver især indeholder forskellige produkter. Vi vil ikke ødelægge overraskelsen ved at røbe alt for meget om hvilke specifikke produkter, der gemmer sig bag lågerne, men lidt kan vi afsløre. Ud fra nedenstående kan du nemlig få en indikation om, hvilken udgave, der passer bedst jeres nuværende sexliv og erfaring med sexlegetøj, så I ender med den bedste løsning til jer.

Julekalender til mænd: De to muligheder

Som nævnt ovenfor har vi i år lavet to frække julekalendere til mænd, som du og din partner kan nyde godt af i hele december måned.

Fræk Classic Julekalender 2021 til ham

Classic Julekalenderen blev udsolgt på ganske kort tid sidste år, og blev i forlængelse af dette den mest solgte erotiske julekalender i Norden. Derfor skal du skynde dig, hvis du vil have fat i vores Classic-udgave som julekalender til manden i dit liv i år – den kommer nemlig kun i et begrænset antal.

Classic-udgaven er perfekt til jer, der ikke tidligere har prøvet vores frække julekalender til ham smækfyldt med erotiske overraskelser. Det er en perfekt måde at introducere frækt legetøj og erotiske produkter til jeres liv, og den vil med garanti give jer mange sjove og uforglemmelige stunder.

Var du en af dem, som nåede at få fingre i Classic-udgaven sidste år, og overvejer du om du igen i år skal købe den? Så opfordrer vi til, at du i stedet tjekker vores Deluxe kalender ud. Du kan dog også sagtens købe Classic igen, da alle produkter enten er helt nye eller opgraderede i forhold til sidste år.

Et udvalg af det sexlegetøj man finder i Sinful Classic Julekalender 2021

Indholdet i Classic kalenderen 2021 er selvfølgelig en fræk hemmelighed, som vi vil lade jer om at åbne og nyde med hinanden. Vi kan dog løfte sløret en lille smule for indholdet i vores frække julekalender til ham her.
Kort og godt indeholder Classic produkter i følgende kategorier

  • Sexlegetøj: Hele 16 stykker frækt sexlegetøj
  • Erotiske accessories: 3 erotiske accessories, der kan bruges som ekstra krydderi på lagnerne
  • Produkter til blid bondage: 5 stykker blid bondage, som gør det hele lidt frækkere

Helt eksklusivt kan du på vores egen blog få et sneakpeak på indholdet af Sinful Classic Julekalender 2021.

Sinful Rechargeable Power Bullet
Et magisk og multifunktionelt værktøj, som kan bruges alene eller i kombination med andet legetøj. Den er designet, så den passer til et hav af forskellige sleeves, så du kan opnå forhøjet seksuel nydelse. Med de 10 forskellige vibrationsniveauer er du garanteret en stimulerende og uforglemmelig oplevelse.

Sinful Mini Wand Vibrator
Der er magi i luften med denne skønne mini wand vibrator. Hvad end den skal bruges til en afslappende massage eller en fortryllende orgasme, er du sikret en eventyrlig oplevelse. Den er perfekt til både klitoris stimulation og ethvert andet område på kroppen, som har brug for nogle dybe vibrationer.

Sinful Sailor Butt Plug
Undersøg de mange muligheder for anal stimulation med dette fantastiske butt plug. Anus er et af de områder på kroppen, som byder på mest nydelse. Denne begyndervenlige butt plug kommer i en lille størrelse med en glat silikone overflade, som gør den let at bruge.

Fem stykker sexlegetøj fra Sinful Classic Julekalender 2021

Sinful Exotic Feather Tickler
Aktiver alle nerveender med denne kildende og legende eksotiske fjer. Få din partner til at ryste af lyst og forventning ved at kærtegne hele deres krop med de silkebløde strøg.

Sinful Mini G-Spot Vibrator
G-punktet kan være kilden til de dybeste og mest intense orgasmer, men det kan tage tid at nå derhen. Med denne lækre g-punkts vibrator får du et ergonomisk design med et kurvet hoved, som gør den perfekt til at ramme det helt rigtige punkt.

Sinful Couple Love Sleeve
Denne er perfekt til at stimulere både g-punkt og klitoris, mens I dyrker samleje. Den vibrerende power bullet kan indsættes i sleevet for intens og stimulerende nydelse til begge parter involveret.

Alt sammen til en værdi af 2300 kroner.

Med andre ord er der både vibrationer i mange former og forskelligheder, lidt forskelligt bondage udstyr og en masse andre spændende, udfordrende og sjove ting til soveværelset. Vi håber, at de mange godter vil falde i jeres smag, da de består af en masse af vores største bestsellers indenfor hver kategori.

Classic-udgaven var sidste år den mest populære erotiske julekalender i hele norden, det var den bl.a. fordi vi havde fyldt den med masser af lækre produkter med lang holdbarhedsdato og mange funktioner. Det kan vi med glæde fortælle, at vi har gjort igen i år. Mere præcist har vi kigget grundigt på produkterne fra sidste år og spurgt os selv, “hvordan kan vi gøre det bedre i år?”. Til det er svaret, at vi blandt andet har kigget på alt fra levetiden til funktionaliteten og fundet nogle nye fede produkter til samlingen.

Fræk Deluxe Julekalender 2021 til ham

Deluxe kalenderen er til jer, hvor kun det frækkeste er frækt nok, ligeledes er det til jer som måske tidligere har stiftet bekendtskab med vores frække julekalender til ham. I Deluxe får I 24 frække overraskelser, der kommer fra kendte varemærker som Obaie og Sinful, samt nye frækkerter som Mr. Membr og Amaysin.

Sinful Deluxe er, som sagt ideel til jer, der også sidste år prøvede kræfter med en lidt frækkere december. Det er den, fordi produkterne er væsentligt anderledes, end dem som du finder i Sinful Classic. Der er stærkere vibrationer, frækkere accessories og endnu flere spændende bondage produkter at prøve kræfter med.

Sexlegetøj fra Sinful Deluxe Julekalender 2021

Helt konkret har vi i vores Sinful Deluxe julekalender til ham inkluderet følgende typer af produkter:

  • Først og fremmest har vi 2 erotiske accessories – det er det ekstra krydderi på lagnerne, som gør jeres tid i soveværelset endnu frækkere.
  • Dernæst er der 16 frække stykker sexlegetøj, som vi håber for alvor vil sætte gang i jeres legesyge fantasier.
  • Slutteligt har vi i Deluxe 2021 inkluderet 6 produkter til blid bondage.

Hvilke produkter der specifikt er tale om, må I vente med at se, men vi kan dog løfte sløret for seks af dem herunder.

Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator
Lad bølger af nydelse strømme over dig, når du tager denne limited edition Amaysin Wavy Vibrator i brug. Den er nøje designet til at kærtegne alle de rigtige steder, så du med de mange vibrationsindstillinger kan få en sensuel og uforglemmelig oplevelse.

Obaie Blindfold
Lad alle dine sanser blive skærpet, når du fjerner evnen til at se. Med dette blindfold vil enhver berøring få dig til at skælve af nydelse. Med den bløde belægning på indersiden og den justerbare rem, er du sikret af den sidder både behageligt og godt.

Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
Denne bullet vibrator vil blive din nye følgesvend på mange fremtidige eventyr. Med 10 forskellige vibrationsniveauer, kan du nyde den på alle områder af kroppen.

Sinful Jewel Metal Butt Plug (Small)
Anus er et af de mest følsomme områder på kroppen og dermed også kilden til meget nydelse. Med denne smukke og glitrende butt plug kan du udforske anal stimulation og tænde din partner med det frække og elegante udtryk.

Sinful Egg Sleeve
Dette sleeve kan bruges sammen med din bullet vibrator og indsættes i vagina, hvorfra de stimulerende vibrationer styres af den medfølgende fjernbetjening. Det med garanti jeres forspil sjovere end nogensinde før.

Sinful Teaser For Two Sleeve
Indsæt din bullet vibrator i dette sleeve og oplev en pirrende fornemmelse ulig noget andet. De små ører på din nye magiske ven kan stimulere enhver del af din krop – særligt klitoris vil takke dig for det effektive værktøj.

Alt sammen til en værdi af 3700 kroner.

Sexlegetøj fra Sinful Deluxe Julekalender

Introducer sexlegetøj med en fræk julekalender til mænd

Hvis sexlivet er blevet en anelse monotont, og du har svært ved at åbne samtalen med din mand, kan en fræk julekalender til ham fra Sinful være en stor hjælp. For mange mennesker kan sex nemlig være svært at snakke om, også selvom du befinder dig i et trygt og fortroligt forhold med en partner, som du elsker højere end nogen anden.

Det gode ved Sinfuls frække julekalender til ham er, at ingen af jer ved, hvilke små overraskelser, der gemmer sig bag lågerne. Når I sammen forløser spændingen og åbner dagens låge, kan I kigge på sexlegetøjet sammen og få en samtale i gang omkring fantasier, seksuelle præferencer og jeres generelle sexliv. Det vil skabe en større intimitet i jeres forhold, som kun vil bringe jer tættere sammen – det gælder selvfølgelig både i og uden for soveværelset.

Selvom vores pakkekalender til ham indeholder 24 erotiske gaver, skal du huske, at du ikke behøver bruge dagens overraskelse den samme aften. Det er helt i orden at tage pauser i løbet af den hede december og gemme noget af sexlegetøjet til senere brug. På den måde har I hele tiden har noget nyt sexlegetøj i gemmerne, som I kan hive frem til at gøre en hyggelig aften lidt mere fræk. Det giver jer også mulighed for at udforske de enkelte elementer mere i dybden, så I får mest mulig nydelse ud af alt, hvad de frækkere vidundere kan bringe med sig.

Skulle I alligevel ende med at bruge alle produkterne med det samme, fordi I ikke kan holde fingrene fra hinanden, så gør det heldigvis ikke noget. Langt størstedelen af produkterne i vores frække julekalender til ham kan nemlig bruges igen og igen. Der er dermed mulighed for at udvide den hede til december til langt ind i det nye år og fremadrettet.

Vi håber du er blevet inspireret til at købe en fræk julekalender til mænd, som du kan forkæle din partner, dig selv og jeres sexliv med igennem hele december.