Nyheder

Ovo – Nyt sexlegetøjsbrand på Sinful.dk

Har du hørt om vores nye sexlegetøjsbrand, Ovo? Chancen er nok lille, men selvom Ovo endnu er forholdsvist ukendt i Danmark, så har det tyske brand allerede opnået international anerkendelser af flere grunde. Vil du vide, hvad der gør Ovo så specielt? Så læs mere nedenfor:

Prisvindende design

Alene i 2013 har Ovo vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award for hele 34 af sine produkter og ved Australian International Design Award vand hele 16 produkter. Dermed er Ovo årets mest prisvindende brand, langt foran andre brands.  Det høje antal design awards blev vundet på Ovos enkelte og sofistikerede designs, der kombinerer brugervenlighed, æstetik og høj produkt kvalitet.

Høj produkt kvalitet

Ovo bryster sig af at være et innovativt og kreativt sexlegetøjsbrand, af meget høj kvalitet. Det betyder bl.a. at de kun bruger de bedste materialer og produktionsteknikker, så de skaber produkter, der holder. Faktisk er Ovo så sikre på produkt kvaliteten, at de tilbyder hele 15 års garanti på alle deres produkter. Så lang en produktgaranti er uden fortilfælde i sexlegetøjsbranchen og den overrasker især i forhold til, hvor billige Ovos produkter er.

Lave priser

Det er langt fra første gang vi ser kombinationen af lækre designs og høj produkt kvalitet, men som regel resulterer kombinationen i højere priser, end det er tilfældet med Ovos produkter. Netop det, at Ovos priser er så lave, gør dem særligt attraktive og det vil med sikkerhed være med til at sikre, at vi fremover til se meget mere til Ovo.

Har du lyst til at se nærmere på Ovos produkter? Så finder Ovo siden lige her.